Tiket dana: Poeni NBA igrača

Noćas smo bili maksimalno uspešni kod predloženih košarkaša i sva četvrica su došla u plus, uz odličnu kvotu više od 13. Da probamu i za narednu noć. Kvote i granice su važile u vreme sastavljanja predloga.

Luka Dončić (Dalas) – Poeni + (granica 29,5) @ 1.85 u SuperBet

Slovenački as i ove sezone podiže standarde. Luka je Klipersima pre dva dana ubacio 44 poena ali mu i to nije rekord dosadašnejg dela sezone pošto se protiv Bruklina zaustavio na 49 koševa. Prosek mu je skroo 3 poena po meču, a na to je dodao i 8,9 skokova i 8,4 asistencije. On i Kajri Irving vode Dalas ka novom plasmanu u plej-of, ali to sigurno neće zadovoljiti gazde kluba iz Teksasa. Iako je imao naporno leto kada je ponovo obukao dres svoje reprezentacije i igrao na Mundobasketu, Dončić se ne štedi ni u jednom meču, a tako će biti i u Nju Orleansu protiv Pelikansa. Domaćin je vezao četiri poraza i upropastio sjajan stat kada su u prvih pet kola imali četiri pobede. Granica za učinak Dončića je na 29,5 koševa i ako bude na parketu kao i do sada, uspeće da je preskoči. Za (+) poene kvota je 1.85 u kladionici SuperBet.

Jonas Valančijunas (Nju Orleans) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.85 u SuperBet

Iskusni litvanski centar bio je glavna uzdanica svoje reprezentacije na Mundobasketu i to se malo odrazilo na njegove igre na početku NBA sezone. Valančijunasu je ovo treća godina u Pelikansima i za sada ima najmanji prosek. U prvoj je imao čak 17 poena po meču, prošle je pao na 14, a sada je na 12 koševa prosečno po utakmici. Najbolji meč odigrao je protiv Detroita kada je ubacio 23 poena, a u prethodnom meču, u porazu svog tima od Hjustona imao je 15 koševa i 9 skokova. Ipak, pored Ingrama i Zijona Vilijamsona glavna je snaga tima iz Nju Orleansa, a posebno bi mogao da ima važnu ulogu protiv Dalasa, koji na poziciji centra ima rukija Dereka Livelija. Momak koji ima tek 19 godina ima solidan učinak od 8,6 poena, ali je Litvanac znatno iskusniji i mogao bi preko granice od 12,5 poena, koliko je ponuđeno u kladionici SuperBet sa kvotom 1.85.

Džejlen Grin (Hjuston) – Poeni + (granica 21,5) @ 1.90 u SuperBet

Iako ima samo 221 godinu Džejlen Grin je predvodnik ekipe Hjustona. Možda ovaj tim još uvek nije siguran za plej-of, ali će to u narednim sezonama sigurno biti. Start je dobar, u osam utakmica Rokitsi su pobedili pet puta, a najzaslužniji za to, pored Turčina Alperena Šenguna, je Džejlen Grin. Ova dvojica košarkaša su isto godište, 2002. i svakako će predstavljati jedan od najboljih tandema NBA lige u budućnosti, ako ostanu u istom timu. Grin je u odličnoj formi, kao i tim, uostalom. U poslednjih pet mečeva Hjuston ima isto toliko pobeda, a Grin je četiri puta prebacivao 23 poena. Najbolji učinak mu je 28 koševa protiv Lejkersa, dok je protiv Pelikansa pre dva dana postigao 25. Denver igra bez Mareja i Grin će biti velika opasnost po Nagetse. Granica je na 21,5 poena, i očekujemo da je pređe. Za (+) poene kvota je 1.90 u kladionici SuperBet.

Nikola Jokić (Denver) – Poeni + (granica 29,5) @ 1.90 u SuperBet

Najbolji igrač NBA lige i ove sezone čini čuda na američkim parketima. Možda vam se čini da je granica za poene u duelu sa odličnim Hjustonom previsoka, ali verujte da Jokić lako može preko nje, samo ako provede dovoljno vremena na parketu. U slučaju da meč bude neizvestan, a verujemo da hoće, onda Majkl Meloun nema druge nego da Srbina drži u igri što duže može. Do sada je Nikola Jokić na proseku od 29 poena, ali je u dva prethodna meča ubacivao po 35. Pored toga Jokić ima 12,9 skokova i 8 asistencija prosečno. Nije to čudo, van stroja je Džamal Marej, pa onda Somborac završava mnogo više napada Direktni rival će mu biti mladi Turčin Šengun, a iskustvo je, naravno i kvalitet, na strani srpskog asa. Predlažemo igru Jokić daje više od 29,5 poena, a kvota za (+) je 1.90 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za noć između nedelje i ponedeljka u kladionici SuperBet iznosi 12.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.