Tiket dana: Poeni igrača

Bogat program u okviru Evrolige danas, pet mečeva je pred nama a za vas smo analizirali najzanimljivije igrače iz ovih ekipa. Napominjemo da su granice i kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Mustafa Fol (Olimpijakos) – Poeni + (granica 9.5) @ 1.85 u MozzartBet

Ono što nas je navelo na ovaj tip je neigranje Nikole Milutinova na večerašnjoj utakmici. Shodno tome Fol će dobiti veću minutažu koja nije nimalo mala u poslednje vrijeme. On za ovaj meč ostaje jedini pravi centar a u poslednje tri utakmice je značajno podigrao broj postignutih poena. Na parketu je na tim utakmicama proveo 28, 36 i 35 minuta, tako da bi i večeras trebalo da ima sličnu ili čak i veću. Što se poena tiče u poslednja 3 meča postizao je 10, 10 i 15 poena, pa bi večerašnja granica trebala da predstavlja lak posao za Fola. Jasno je da Makabi ne igra na veliki broj poena pa će se vrlo vjerovatno dosta lopti spuštati na Fola koji sa svojom visinom može da napravi probleme svakoj ekipi. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Nikolo Meli (Milano) – Poeni – (granica 5.5) @ 1.85 u MozzartBet

Meli je poprilično marginalizovan u ovoj ekipi ove sezone, iako se radi o veoma kvalitetnom košarkašu. Na terenu provodi prosječno oko 15 minuta, sa prosjekom od oko 5 postignutih poene po meču. Trener Milana je nedavno okarakterisao Melija kao jednog od glavnih krivaca za lošu hemiju unutar tima i privremeno ga odstranio iz tima. Po povratku u ekipu vratio se na staru minutažu ali sa poenterski istim učinkom. Od početka sezone je ovu granicu prešao samo dva puta. U prvom meču koji su odigrali sa Virtusom ove sezone, Meli je završio sa 2 postignuta poena. Prema tome predlažemo igru poeni (-) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Džonatan Motli (Fenerbahče) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.85 u MozzartBet

Fenerbahče ponovo gostuje u Beogradu a ovde će se zadržati malo duže pošto će u narednom kolu u Beogradu igrati i protiv Makabija. Sanlija, Pjera i Birsena neće biti ni u današnjem meču, a Kalates i Gudurić su krenuli sa ekipom, iako se ne zna da li će nastupiti. Motlija danas nema ko da čuva, Tobi će tu biti značajno inferioran u duelu sa snažnim igračom Fenerbahčea. Bolomboj bi donekle mogao da isparira ali je niži od Motlija, koji bi trebao to da iskoristi. Protiv Partizana je dosta lopti išlo na njega a na kraju je postigao 11 poena, pošto je na kraju utakmicu završio zbog 5 faulova. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Miloš Teodosić (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 9.5) @ 1.85 u MozzartBet

Teodosić ove sezone sve više i više preuzima odgovornost i predstavlja moglo bi se reći najvažniju figuru u ovom timu Crvene zvezde od dolaska Sveropulosa na klupu. U pobjedi nad Bajernom je na domaćem terenu postigao 16 poena, dok je u prethodnom kolu protiv Barselona postigao 13 poena i upisao veliki broj asistencija. U tom meču je uzeo čak 10 šuteva za 3 poena od kojih je pogodio samo 3, a lopta je u svim ovim mečevima bila najviše u njegovim rukama. Danas bi trebao da bude posebno motivisan pred domaćim navijačima protiv jedne snažne ekipe, protiv koje je volio da igra i u dresu Virtusa. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MozzartBet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.