Noć za titulu, ali i suze: Finale Lige šampiona donosi još jedan oproštaj dvojice mađioničara!

Sudbina je tako namestila da u velikom finalu Lige šampiona gledamo i oproštaje dvojice velikana!

S jedne strane Marko Rojs, koji da je birao kako bi se oprostio od Borusije Dortmund – sigurno ne bi bolje izabrao, a sa druge Toni Kros – čovek koji je možda bio u senci zvezda poput Kristijana Ronalda, ali svakako je sinonim uspeha Real Madrida.

Veliko finale Lige šampiona donosi nam fudbalski spektakl u kojem će se sastati Borusija Dortmund i Real Madrid. Ako postoji neka nepoznata sila – očigledno se baš potrudila da u prazniku fudbala gledamo oproštaje fudbalskih legendi kao što su Rojs i Kros.

Londonski „Vembli“ biće svedok fudbalske istorije, a mi još jedne fudbalske predstave u kojoj će svakako obojica biti pobednici. Ipak, za one koji bi se nazvali realistima, moramo se vratiti na činjenice.

A, činjenice kažu da je u ovom duelu Real Madrid veliki favorit. Kada „kraljeviće“ sa klupe predvodi Karlo Anćeloti, čovek koji je četiri puta osvajao pehar Lige šampiona, od toga dva puta upravo sa madridskim timom. Osim toga,  Real će 18. put igrati meč za ovaj trofej, a 14 puta ga je osvajao. Dakle, niko više puta nije igrao finale, ni osvaja trofej, pa je prognoza apsolutno opravdana.

Nasuprot sebe imaju tim koji je, takođe, ove sezone u Ligi šampiona prošao uspone i padove,  Atletiko Madrid je bio težak izazov, ali ne i nepremostiv, dok je eliminacija PSŽ-a značila samo jedno – “milioneri” su spremni za velike stvari! Velike poput osvajanja “ušatog” 1997. godine kada su uspeli da iznenade fudbalere Juventusa.

A, da li će uspeti da iznenade ove večeri?

Sve je spremno u Londonu, 8. put u istoriji za 69. finale za klupskog prvaka Starog kontinenta.

Da li si i ti spreman? Ma koliko voleli fudbal, još više volimo kombinaciju najvažnije sporedne stvari na svetu i tiketa. Ako si u istom timu – na pravom si mestu, jer sportska kladionica Meridian donosi neverovatnu ponudu za online klađenje, kao i vrhunske bonuse!

Za početak, ukoliko nemaš nalog u Meridianu, poseti OVAJ LINK, završi registraciju u samo nekoliko koraka, verifikuj nalog i osvoji 4.000 dinara bonusa bez depozita! Da, dobro si pročitao – na tvoj račun stiže fantastičan bonus potpuno besplatno!

Nakon toga, istraži ponudu, odigraj šampionski tiket i – ne brini za dobitak!

Evo i nekih predloga za klađenje: kvota na pobedu Borusije je 5.20, dok je kvota na pobedu madridskog tima 1.70.

Kao što smo rekli, sve oči biće uprte u Rojsa i Krosa, a ako sudbina tako namesti – možda baš jedna od njih dvojice i reši pitanje šampiona Evrope.

Igrač asistencija:
Toni Kros – 2+ kvota 19
Igrač pasova:
Toni Kros – 85+ kvota 1.80
Marko Rojs – 49+ kvota 4.20
Igrač šuteva u okvir gola:
Toni Kros – 2+ kvota 8.20
Marko Rojs – 2+ kvota 7.40

Kompletnu ponudu za klađenje možete pogledati OVDE, ali moramo naglasiti i to da ukoliko se kladite na Ligu šampiona imate priliku da osvojite i do 10.000 dinara bonusa! Kako? Saznajte na OVOM LINKU i uživajte u prazniku fudbala!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.