Tiket za veče (subota, 31.08.2024)

tiket dana

Mnogo je utakmica završeno a dosta ih je zakazano i za večernje časove. Evo našeg izbora za subotu uveče. Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja pregleda.

Lacio – Milan – GG @ 1.68 u King

Ni Lacijali a ni Milan nikako ne mogu biti zadovoljni početkom sezone. Jeste Lacio pobedio na startu novajliju Veneciju na svom terenu, ali je u drugom kolu doživeo poraz u Udinama. Milan je još lošije startovao, na premijeri su na volšeban način izbegli poraz na San Siru od Torina i to su gubili sa 0:2 do 89. minuta. Da sve to nije bio slučajno videlo se u Parmi na Enio Tardiniju kada su poraženi sa 2:1 od povratnika u Seriju A. Tako da ovaj međusobni duel na Olimpiku ne dolazi u dobrom momentu ni za jedne ni za druge, pogotovo jer posle njega dolazi dvosedmična pauza u prvenstvu. Verujemo da će obe ekipe igrati na pobedu, jedino na taj način mogu, koliko-toliko, spokojno na predah, a teško je proceniti ko je blizi trijumfu. Zato je naš predlog igra na golove i verujemo da ćemo videti makar po jedan na obe strane Za GG koeficijent u kladionici King iznosi 1.68.

Tuluz – Marsej – T22+ @ 1.85 u King

Ako ništa drugo Olimpik se raspucao na startu sezone. Na dva odigrana meča u Ligi 1 tim iz najveće francuske luke je već dao 7 golova ali ni to nije bilo dovoljno da imaju maksimalan učinak. Posle pobede od 5:1 nad Brestom, učesnikom Lige šampiona, Marsej je na svom Velodromu odigrao 2:2 sa Remsom. Zablistao je novajlija Mejson Grinvud sa tri gola u dva meča, a bivši fudbaler Mančester Junajteda je u Marsej uplovio iz španskog Hetafea. Teško gostovanje čeka Olimpik u Tuluzu. Domaćin nije poražen u prva dva kola ali još nije ni pobedio. Sa Nantom su igrali bez golova na svom terenu a na gostovanju Nici bilo je 1:1. Svakako da bi golova u duelu ova dva tima trebalo da bude, a Olimpik je u takvoj formi da verujemo da će bar dve lopte poslati u mrežu Tuluza. Za T22+ kvota je 1.85 u kladionici King.

Leven – Standard Lijež – 0-2 @ 1.85 u King

Malo ko je očekivao da će Leven, uz vodeći Anderleht, biti jedina ekipa bez poraza posle prvih 5 kiola u belgijskoj Župiler ligi. Ipak, mada bez poraza, ova ekipa se pred ovo kolo obrela tek na 9. mestu a razlog za to je čak 4 nerešena rezultata u dosadašnjem toku prvenstva. Leven je imao nekoliko teških mečeva, uzeo je bod Anderlehtu u Briselu i Vesterlou u gostima u prošlom kolu, dok je jedini trijumf ostvario protiv Genka na svom terenu. Na toj utakmici jedini put je viđeno više od dva gola. Još skroniji, kada su goovi u pitanju, su fudbaleri Standarda. nekadašnji velikan iz Liježa je primoo samo jedan gol u prvih pet kola, ali je zato postigao samo dva. Čak i sa takvom ”efikasnošću” nalaze se ispred Levena na tabeli jer imaju 8 osvojenih bodova. Sa po 1:0 pobedili su Klub Briž i Beršot, a na isti način su poraženi od Kortrajka. Dva puta su igrali bez golova, sa Genkom i Mehelenom. Igra na mali broj golova je najbolje rešenje a za 0-2 gola kvota je 1.85 u kladionici King.

Jang Bojs – Lozana – 1 @ 1.73 u King

Dve pobede nad Galatasarajem u plej-ofu za Ligu šampiona mogla bi da preokrenu sezonu za prvaka Švajcarske. Jang Bojsi su očajno startovali u Super ligi, i trenutno su poslednji na tabeli ali to ne znači da na kraju neće ponovo biti najbolji. Iz pet odigranih utakmica sakupili su samo dva boda i uz Iverdon su jedini tim bez trijumfa do sada. Učešće u Ligi šampiona obezbedilo im je finasijsku likvidnost i spokojno mogu da nastave sezonu. U Bern dolazi Lozana koja ima tek jedan bod više ali i jedan meč manje. Ova ekipa ima trijumf nad Bazelom na startu i tri vezana poraza posle toga. Mladi momci nemaju izbora i moraju da pobede prvi put u ovom prvenstvu da vodeći dvojac, koji čine Cirih i Lucern, ne bi već sada otišao na dvocifrenu prednost. Predlažemo jedinicu na meču švajcarske Super lige uz koeficijent koji u kladionici King iznosi 1.73.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici King iznosi 9.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.