Tiket za veče (subota, 05.10.2024)

tiket dana

Dan je bio pun događaja a ostalo ih je dosta i za veče. Evo našeg izbora od preostalih mečeva. Kvote su važile u trenutku pisanja predloga.

Ren – Monako – GG3+ @ 1.95 u SuperBet

Derbi meč francuske Lige 1 igra se u renu gde gostuje odlični Monako. Francuski predstavnik u Ligi šampiona je jedva stigao do boda na zagrebačkom Maksimiru i to polse minusa od dva gola. Na taj način su malo umanjili efekat pobede nad Barselonom u prvom kolu. U Ligi 1 Monako je bez poraza, sa 5 pobeda i jednim remijem dele čelo tabele sa Pari Sen Žermenom. Ren nije startovao tako dobro, tim iz Bretanje ima samo dve pobede u prvih pest kola i nalazi se u sredini tabele sa 7 bodova. Ipak, na svom terenu Ren ne zna za poraz, pobedili su Lion i Monpelje a igrali nerešeno sa Brestom, još jednim učesnikom Lige šampiona. Kada Monako igra golovi su zagarantovani, pa ih očekujemo i u Renu. Naš predlog je igra GG3+ sa kvotom 1.95 u kladionici SuperBet.

Utreht – RKC – 1,3+ @ 1.92 u SuperBet

Domaćin je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva u holandskoj Erediviziji. Utreht još nema poraza a na 6 odigranih utakmica ima 5 pobeda i jedan remi. Samo je neprikosnoveni PSV ispred njih sa maksimalnim učinkom. Sada Utreht ima četiri vezana trijumfa, u prošlom kolu su napravili veliko iznenađenje i slavili u Alkmaru na gostovanju kod AZ-a. Prethodnu sezonu Utreht je završio na 7. mestu, što takođe nije bio loš rezultata ali su na početku ove sve zadivili. Očkuje se da niz pobeda nastave i posle duela sa RKC-om. Ekipa iz Valvajka je poražena na svoh sedam utakmica do sada i čvrsto drže fenjer bez osvojenog boda. Gol razlika im je katastroflana, samo tri data i čak 19 primljenih golova. Prošle sezone su ostali u ligi samo zbog bolje gol razlike, a sada će im to teško poći za rukom. Uz obaveznu jedinicu predlažemo i barem tri gola na meču. Za 1,3+ kvota je 1.92 u kladionici SuperBet.

Ocelul – Univerzitatea Krajova – 1x,0-2 @ 2.22 u SuperBet

Derbi meč rumunske lige igra se u Galatiju gde domaći Ocelul dočekuje Univerzitateu iz Krajove. Gosti su na drugom mestu i za imenjakom iz Kluža zaostaju tri boda pred ovo kolo. Nije daleko ni Ocelul, oni su četvrti a jedini su tim bez poraza u deset odigranih utakmica. Samo na jednom od deset odigranih mečeva Ocelula palo je više od dva gola, a uglavnom ih je bilo i manje. Čak četiri puta rezultat na kraju je bio početni, 0:0. Univerzitatea je nešto efikasnija ali ni na njihovim utakmicama nema revije pogodaka. Logično je da će ih malo biti i u međusobnom duelu, pogotovo jer se radi o okršaju timova iz vrha tabele. S druge strane verujemo da će Ocelul nastaviti niz bez poraza i zato dodajemo i duplu šansu na domaćina. Za 1x,0-2 kvota u kladionici SuperBet iznosi 2.22.

Vintertur – Grashopers – 1x,2+ @ 1.95 u SuperBet

Domaćinu je ovo treća sezona u Super ligi i čini se da će im biti najteža. Nalazi se Vintertur na poslednjem mestu posle osam odigranih kola sa samo jednom pobedom i jednim remijem, uz 6 neuspeha. Prošle sezone Vintertur je igrao u plej-ofu, malo je nedostajalo da odu u Evropu a stigli su i do polufinala kupa. Skakavci su u prošlom kolu pobedili Jang Bojse u Bernu, i to je bilo jedno od većih iznenađenja u ovom kolu. Grashopers je ostao u ligi tek posle dobijenog baraža i to zahvaljujući golu u sudijskoj nadoknadi. Sada su nešto bolji ali i dalje sumnjamo da će se naći u gornjem domu posle regularnog dela sezone. Vintertur ne bi smeo da izgubi i ovaj meč, a smatramo i da neće. Uz duplu šansu na domaćina dodajemo i dva gola ukupno. Za 1x,2+ kvota je 1.95 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici SuperBet iznosi 16.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.