Tiket dana (utorak, 08.10.2024)

Tiket dana

Možda će naredna dva dana i najuporniji odustati od odlaska u kladionicu ali smo mi tu da ipak predložimo nešto za igru. Spasili su nas Englezi koji danas igraju utakmice u takmičenju koje se zone EFL trofej. Kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Nots Kaunti – Nortempton – T12+ @ 1.87 u Primobet

Najstariji klub na svetu, kako obično kažu za Nots Kaunti, nalazi se tek u četvrtom rangu takmičenja u Engleskoj. Nije ni to loše kada znamo da su do pre dve sezone igrali u Nacionalnoj ligi, petom stepenu i amaterskom rangu. U aktuelnoj sezoni u Ligi 2 igraju dosta dobro, sakupili su 18 bodova iz 10 kola, a zaostaju samo jedan bod za četiri tima koji dele vrh tabele. Liga je izuzetno izjednačena, prvih pest timova se nalazi u razmaku od hednog boda, a lako bi mogli da im se pridruže još neki sada plasirani od 7. mesta pa naniže, koji imaju jednu utakmicu zaostatka. I Nortempton je u Ligi 1 samo što su oni tek na 20. mestu u trećeligaškoj konkurenciji. U prethodnih pet kola imaju jednu pobedu i čak četiri poraza. Što se tiče EFL kupa Nots Kaunti je u prvom kolu pobedio Barton na strani dok Nortempton tek započinje ovo takmičenje. Crno-beli iz Nots Kauntija su rang niže ali smatramo da su motivisaniji i da će bar dva puta pogoditi mrežu gostiju. Za T12+ kvota je 1.87 u kladionici Primobet.

Karlajl – Vigan – 2 @ 2.27 u Primobet

Osim toga što su u višem rangud svog rivala, fudbaleri Vigan Atletika su u mnogo boljoj formi od Karlajla. Član Lige 1, koga pamtimo i kao osvajača FA kupa u sezoni u kojoj su ispali iz Premijer lige, a to je bilo pre 11 godina, u seriji je od šest mečeva bez poraza i to bez primljenog gola. Neverovatan je podatak da ekipa u nekoj engelskoj ligi ne primi gol za 540 minuta igra a Vigan je to uspeo. Čak četiri puta su igrali 0:0, a dva meča su dobili dosta ubedljivo. Na tabeli su tek na 15. mestu, isključivo iz razloga što su startovali jako loše. Za Karlajl je najbitnije, sudeći po lošem početku sezone, da ostanu u Ligi 2, trenutno su tek na 22. mestu na tabeli i iza njih su samo Akrington i Morkamb. U poslednjih osam kola Karlajl je pobedio samo jednom a izgubio čak 6 puta. Oba tima su upisala poraze na startu takmičenja u EFL trofeju, Karlajl od mladog tima Notinegm Foresta a Vigan od Morkamba. Naš predlog je dvojka, ako bude odlučivao suvi kvalitet. Za pobedu Vigana kvota je 2.27 u kladionici Primobet.

Hadersfild – Barnsli – 1 @ 1.99 u Primobet

I Hadersfild i Barnsli su članovi Lige 1, a zanimljivo je da posle 10 odigranih kola imaju identičan broj bodova, po 15. Sigurno da time ne mogu biti prezadovoljni, posebno se to odnosi na Terijere iz Hadersfilda koji su, ne tako davno, bili i u Premijer ligi. Prošlog proleća su ispali iz Čempionšipa, a samo godinu raije igrali su finale plej-ofa u drugoj ligi za plasman u elitu. Taj poraz kao da ih je izbacio iz koloseka i oni su kroz 365 dana završili u trećoj ligi. Barnsli je takođe bio drugoligapš u sezoni 2022/23, dakle iz druge lige je ispao samo godinu pre Hadersfilda. Zanimljivo je da su ova dva tima igrala prvenstveni meč pre samo nekoliko dana, bilo je to u subotu u okviru 10. kola Luge 1 a Hadersfild, koji je i tada bio domaćin, slavo je sa 2:0 golovima u samom finišu meča. U EFL trofeju su oba tima startovala porazima, Hadersfild je poražen u Donkasteru a Barnsli od mladog tima Mančester junajteda. Od seniora Crvenih đavola Barnsli je poražen i u Liga kupu, samo mnogo ubedljivije sa 7:0. Za jedinicu se u kladionici Primobet dobija kvota 1.99.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Primobet iznosi 8.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.