Tiket dana: Poeni igrača

Veoma bogat košarkaški dan je pred nama, a večeras je na programu čak 8 utakmica Evrolige. Ove sedmice je na programu duplo kolo i sigurno je da ćemo uživati u sjajnim mečevima. Za vas smo danas analizirali četiri igrača i sastavili tradicionalni tiket, a napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja ovog tiketa.

Nikola Kalinić (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 8.5) @ 1.85 u SuperBet

Ponovo se vratio Nikola Kalinić u Zvezdu, ovog puta sa namjernom da napravi iskorak sa svojim voljenim klubom. Za sada dobro ide Zvezdi u Evroligi, pošto su u uvodna dva kola ostvarili isto toliko trijumfa. U prvom meču protiv Pariza odigrao je značajnu ulogu u trijmfu Sferopulosove ekipe, na terenu je proveo 28 minuta i za to vrijeme je ubacio 9 poena, uz to je imao 5 skovoa i 3 asistencije. U drugom kolu je imao istu minutažu i u trijumfu protiv Baskonije je ubacio 12 poena, uz značajnu ulogu u svim segmentima igre. Za vikend je u meču ABA lige protiv Igeokee imao nešto manju minutažu i za to vrijeme i postigao 8 poena. Znamo da je dugo igrao upravo u Fenerbahčeu u kom je ostvario možda i najveće uspijehe u karijeri. Dobro mu je poznata ova dvorana i vjerujemo da će biti izuzetno motivisan, ova granica nam se čini veoma primamljivo pa vam predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Nikola Mirotić (Milano) – Poeni + (granica 14.5) @ 1.85 u SuperBet

Olimpija iz Milana godinama unazad ne uspijeva da ostvari željene rezultate i nekako su pali u drugi plan kada su u pitanju ozbiljniji konkurenti za sam vrh. I ove sezone će glavne udarne igle biti Nikola Mirotić i Šejvon Šilds, a za danas smo se odlučili upravo za Mirotića. Nikola je zasigurno najbolji igrač u ekipi i večeras bi trebalo da ima ozbiljnu ulogu na ovom meču. U porazu od Monaka u 1. kolu postigao je svega 9 poena za 27 minuta provedenih na parketu, dok je u trijumfu Milana u 2. kolu protiv Pariza postigao 15 poena. Za vikend je imao smanjenu minutažu ali je za 20 minuta postigao 9 poena u pobjedi nad Brešom. Olimpija se polako podiže i 3 uzastopna trijumfa su ih svakako ohrabrila pred ovaj meč. Neće biti nimalo lako u Pireju, a Mirotić voli upravo ovakve protivnike sa kojima se u svojoj karijeri mnogo puta susretao. Naš prijedlog je igra poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Džanan Musa (Real Madrid) – Poeni + (granica 14.5) @ 1.85 u SuperBet

Real igra neprepoznatljivo na startu sezone i samo je partija protiv Partizana bila nešto na šta smo navikli od njih. Nakon poraza u Minhenu u 1. kolu Evrolige, tijesno su slavili protiv Saragose u ACB ligi, međutim ovog vikenda su upisali novi poraz u nacionalnom šampionatu i to protiv Bilbaa. Očigledno nešto ne funkcioniše u ekipi Ćus Matea, a bitno je istaće da na ovoj utakmici neće igrati Fukundo Kampaco zbog suspenzije. Mali okršaj su na meču za vikend imali Mario Hezonja i Ćus Mateo, pa je upitno koliko će to uticati na minutažu Hrvata. Musa je za vikend odigrao 19 minuta i za to vrijeme je postigao 8 poena, međutim večeras očekujemo jednu sasvim drugačiju predstavu. Baskonija forsira brzu igru i mislimo da će upravo Musa biti predvodnik svoje ekipe u Vitoriji. Protiv Partizana je postigao 12 poena, dok je u poslednjem meču protiv Baskonije postigao čak 19 poena. Naš prijedlog je shodno tome igra poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Isak Bonga (Partizan) – Poeni + (granica 7.5) @ 1.85 u SuperBet

Stigao je Bonga kao jedno od najvećih pojačanja ovog ljeta u Partizan, a možemo slobodno reći da je do sada opravdao očekivanja. Ima tu još prostora za napredak, ali to će doći sa vremenom kako se ekipa bude uigravala. Upravo je iz Bajerna stigao u Partizan, a u Minhenu je proveo dvije godine. Na meču protiv Baskonije postigao je 8 poena za 23 minuta provedena na terenu, dok je u Madridu proveo čak 34 minuta na terenu i ubacio 6 poena. Večeras očekujemo dosta od njega, imaće vrlo vjerovatno veliku minutažu i pred punom Arenom vrlo lako može preko ove granice. Dobro poznaje ovaj sastav Bajerna i trebao bi da uzme koji šut više. Za vikend je protiv Studentskog Centra imao smanjenu minutažu i sigurno je da će odmoran ući u ovaj duel. Naš prijedlog je shodno tome igra poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u SuperBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.