BRAGG JE STIGAO

 Svetski poznata BRAGG porodica je stigla na mozzartbet.com! Upoznaj se sa novim slotovima, zbog kojih ćeš uživati u svakom spinu. Bragg donosi igre svoja tri studija, a ispod pogledaj zašto ćeš im se uvek vraćati kada ih probaš.

Atomic Slot Lab je Braggov studio smešten u Las Vegasu, što znači samo jedno – iskusićeš najbolju zabavu inspirisanu karakteristikama i temama omiljenih igara iz kazina širom Severne Amerike. Isporbaj Fairy Dust, Egyptian Magic, Happy Lucky, Cai Fu Emperor Ways ili Jester's Vegas Experience i oseti se kao da si u Vegasu.

Indigo Magic ponosno pruža vrhunski slot sadržaj za evropska i američka tržišta, sa posebnim osvrtom na lokalne ukuse i preferencije. To znači da će svaki njihov slot učiniti da se osećaš kao da je pravljen samo za tebe. Pronađi svoju omiljenu Indigo Magic igru među nekoj od sledećih – Sevens & Suns, Book of BlackEye's Bounty, Big Roar, Diamond Desire Deluxe, Amulets of Horus. 

Gamomat je nemački studio koji zapošljava preko 80 ljudi koji imaju samo jedan cilj – da ti pruže najbolje moguće slotove. Njihov zaštitni znak je Fire Respins koji se pojavljuje u njihovim najuspešnijim igrama, a svakako je omiljeni među igračima. Crystal Ball, Aura of Jupiter, Divine Fire, Ramses Book i Alexandria Fire će ti pokazati zašto je Gamomat pravi izbor za tvoju novu slot zabavu. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.