Tiket dana: Poeni igrača

Juče smo imali veoma bogat košarkaški dan, dok je danas na programu samo jedna utakmica Evrolige i par mečeva u Evrokupu. Upravo smo sa tih mečeva analizirali igrače i sastavili tiket. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Kevin Panter (Barselona) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u King

Barselonu danas očekuje jedan nimalo lak meč protiv ekipe koja ih je na poslednja tri meča uvijek pobjeđivala. Ne izgledaju naručito uigrano na startu sezone i trijumf na ovom meču bi im zaista dosta značio pred put u Beograd. Kao i čitava ekipa tako i Panter oscilira u dresu novog kluba, međutim večeras ga vidimo kao jednog od glavnih igrača svoje ekipe. U prvom kolu je u porazu od Žalgirisa postigao 11 poena za 24 minut na parketu, da bi potom u 2. kolu protiv Albe postigao 14 poena za 22 minute na parketu. Za vikend su slavili u ACB ligi protiv Tenerifa, a Panter je na tom meču ubacio 7 poena. Još dok je bio u Partizanu volio je da igra protiv Monaka i još uvijek se pamti njegova partija u Kneževini kada je trojkom slomio Monako i pogurao svoj tim ka TOP 8. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u King kladionici.

Majk Džejms (Monako) – Poeni + (granica 16.5) @ 1.85 u King

Džejms je odlučio da produži ugovor sa Monakom i nastavi saradnju sa Sašom Obradovićem, a tim iz Kneževine kao i svake godine najavljuje borbu za trofej. Imaju sjajan tim i već dugo su na okupu, a povratak Džordana Lojda će samo doprinijeti još više. Majk je najbolji strijelac u istoriji Evrolige i istinski je predvodnik ovog tima. U prvom kolu protiv Olimpije iz Milana proveo je svega 19 minuta na terenu i za to vrijeme je postigao 9 poena, dok je u drugom kolu proveo 31 minut na parketu i bio najefikasniji igrač na terenu sa 17 postignutih poena. Za vikend nije igrao u nacionalnom šampionatu i večeras će biti apsolutno odmoran za ovaj meč. Prethodne sezone je bio najefikasniji u Blaugrani sa 17 postignutih poena, a sa minutažom od 25+ minuta i večeras ga vidimo preko ove granice. Naš prijedlog je igra poeni (+) po kvoti 1.85 u King kladionici.

Jogi Ferel (Budućnost) – Poeni + (granica 9.5) @ 1.85 u King

Dosta se spekulisalo prethodne sezone da Jogi Ferel treba da pojača Partizan, međutim ovaj omaleni košarkaš je na opšte iznenađenje došao u redove Budućnost i tamo se zadržao i ove sezone. Isprofilisao se kao jedan od glavnih igrača ovog tima i na startu nove sezone igra sjajno. U prvom kolu Evrokupa je postigao 8 poena, da bi potom u meču drugog kola protiv Gran Kanarije odigrao čak 35 minuta i za to vrijeme ubacio 9 poena uz zaista loše procente šuta (šutnuo čak 8 trojki). U poslednjem kolu Evrokupa protiv Trenta bio je najbolji igrač na parketu i postigao čak 21 poen i tako pogurao svoj tim do prvog trijumfa u Evropi ove sezone. Za vikend je protiv Zadra odigrao svega 19 minuta i uspio da ubaci 9 poena, bez pretjeranog forsiranja. Mišljenja smo da će večeras biti dvocifren i shodno tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u King kladionici.

Kasijus Robertson (Huventud) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u King

Huventud je ove sezone jedan od glavnih favorita za osvajanje trofeja i večeras su veliki favorit protiv ekipe Vulvsa. Robertson igra sjajno od početka sezone i polako se ističe kao lider ove ekipe. U prvom kolu protiv Hapoela je podbacio i ubacio svega 3 poena, da bi se već u drugom kolu iskupio i ubacio 17 poena za 26 minuta provedenih na parketu. Potom je u poslednjem kolu bio najefikasniji u trijumfu svoje ekipe protiv Trefla sa čak 20 ubačenih poena. Huventud je za vikend nakon produžetaka poražen od Saragose, a najefikasniji u redovima poraženih bio je upravo Kasijus Robertson sa čak 24 ubačena poena za 26 minuta provedenih na parketu. Večeras nemaju teškog protivnika i vjerujemo da uz pristojnu minutažu može preko ove granice već i na poluvremenu. Na poslednja 3 meča u prosijeku ubacuje 20 poena i prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u King kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u King kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.