Tiket dana: Poeni igrača

Novi dan i novi mečevi u okviru Evrolige, koja je čini se nikada zanimljivija. Danas je na programu 5 utakmica, a svakako je da se najviše ističu mečevi Makabi – Partizan i Real Madrid – Panatinaikos. Mi smo upravo sa ovih utakmica analizirali igrače i sastavili tiket. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Vejd Boldvin (Fenerbahče) – Poeni + (granica 16.5) @ 1.85 u MozzartBet

Obrukao se propisno Fenerbahče prije 2 dana i to pred svojim navijačima, pošto su sa 20 razlike deklasirani od strane Crvene zvezde. Ništa nije išlo na ruku Šarasovim izabranicima a u potpuno sivilo ekipi utonuo je i Vejd Boldvin od kog se najviše očekivalo. Nevjerovatno zvuči podatak da se Boldvin u listu strijelaca upisao tek u četvrtoj četvrtini, kada je već sve uveliko bilo gotovo. Na kraju je ostao na ta 3 postignuta poena za skoro 30 minuta provedenih na terenu!? Doveden je u jednom od najvećih i najzvučnijih transfera ovog ljeta i do ovog meča sa Zvezdom je sasvim korektno odigrao. Večeras gostuju u Berlinu protiv Albe koju moraju pobjediti, a vjerujemo da Vejd sebi neće dozvoliti dvije loše partije i da rekacija ovog sjajnog šutera neće izostati.D Alba potencira brzu košarku i vjerujemo da će Boldvin prebaciti ovu granicu, prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Sterling Braun (Partizan) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u MozzartBet

Kanonada novog američkog beka protiv Bajerna podsjetila je na hladnokrvnost Nanelija, a potom prodori i ples sa loptom su bili preslikani potezi Kevina Pantera. Sve je začinjeno prvom pobjedom Partizana u Evroligi ove sezone. Sve je počelo dalekometnom paljbom u Nanelijevom stilu. Bez previše driblinga… Savršen rad nogu i što je još bitnije savršeno precizni šutevi, njih četiri. Za 16 minuta na parketu Braun je stigao da ispali četiri trojke i svaka je samo pocijepala mrežicu Bavaraca. Sa nekoliko takvih poena je slomio otpor Njemaca i završio meč sa 22 poena, najviše u ekipi. Prethodno je u porazu od Reala ubacio 12 poena (drugi najefikasniji), a za vikend je protiv Studentskog Centra ubacio 6 poena za 16 minuta. Na krilima sjajne prethodne partije i večeras ga vidimo preko ove granice, a sigurno je da će ispaliti barem 5 trojki protiv zastrčanog Makabija koji forsira nešto bržu igru. Naš prijedlog je igra poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Silvejn Francisko (Žalgiris) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u MozzartBet

Iznenadio je Žalgiris u prvom kolu trijumfom protiv Barselona na svom terenu, međutim iznenadili su i u prethodnom na gostovanju u Bolonji. Francisko je u Žalgiris došao kao veliki pojačanje i već na startu sezone pokazuje zašto je i doveden. U meču protiv Barselone bio je najefikasniji na parketu sa 19 postignutih poena za svega 18 minuta na parketu. Potom je na gostovanju u Pireju ubacio 13 poena, da bi prije dvije večeri u trijumfu svoje ekipe protiv Virtusa dodao 11 poena. Večeras izabranici Andree Trinkijerija gostuju u Milanu ekipi Olimpije i vjerujemo da će biti ravnopravan takmac Mesininoj ekipi. Francisko je sjajan šuter i pokazao je da i za manje od 20 minuta može postići veliki broj poena, a večeras ga svakako očekujemo na 20+ minuta. Naš prijedlog je shodno tome igra poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Fukundo Kampaco (Real Madrid) – Asistencije + (granica 7.5) @ 1.85 u MozzartBet

Madriđani su zaista očajno otvorili novu sezonu i na 6 odigranih utakmica su upisali čak 4 poraza. Odlasci Rudija, Rodrigeza i Jabuselea su očigledno uzdrmali ekipu i sada se traži izlazak iz krize. Kampaco je sigurno najbolji igrač ove ekipe i u njegovom odsustvu ova ekipa ne izgleda isto. To se najbolje vidjelo u meču protiv Partizana, kada je omaleni Argentinac dijelio asistencije kao u video igri. Kada god je Partizan odigrao dobru odbranu pojavljivao se Kampaco koji je izmišljao poene. U meču protiv Baskonije je odradio meč suspenzije koji je zaslužio nedoličnim ponašanjem na meču sa Bajernom. Večeras će biti sigurno motivisan protiv šampiona Evrope, a asistencije su ono što sigurno neće izostati sa njegove strane. U meču protiv Bajerna imao ih je 9, potom 11 protiv Partizana, a u poslednjem meču na kom je igrao – protiv Bilbaa imao je 8 asistencija. Iako je granica visoka za njega je itekako dostižna, pa predlažemo igru asistencije (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u MozzartBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.