Tiket dana (ponedeljak, 21.10.2024)

Tiket dana

Posle uzbudljivog vikenda i pred nastavak evropskih kupova, smestio se ponedeljak sa nešto ”tanjom” ponudom, ali sasvim dovoljnom za prave kladioce. Kvote su bile važeće u momentu pisanja teksta.

Notingem Forest – Kristal Palas – x2,0-2 @ 2.20 u SuperBet

Verujemo da ni sami fudbaleri Notingem Foresta nisu očekivali da imaju samo jedan poraz u prvih 7 kola novog šampionata. Upravo se to dogodilo iako su imali i neka teška iskušenja poput gostovanja na Enfildu. Ta pobeda nad Liverpulom je jedna od najvećih, ako ne i najveća od povratka Šumara u Premijer ligu. Problem je što posle te pobede nisu slavili nijednom u naredna tri kola, ali su uzeli po bod u Brajtonu i na Stamford Bridžu protiv Čelsija, dok se između ta dva remija smestio i jedini poraz, od Fulama na svom Siti Graundu. Gledajući rezultate Forest bolje izgleda na strani, pred svojim navijačima još nemaju pobedu, dva puta su igrali nerešeno i jednom izgubili, a poraženi su i u utakmici EFL kupa od Njukasla. S druge strane imao Kristal Palas čije su igre bolje od rezultata. Orlovi su jedna od četiri ekipe koje još nemaju pobedu, imaju samo 3 remija i četiri poraza i krajnje je vreme da krenu sa dna tabele. Kvalitet im je značajno veći nego što to tabela pokazuje i smatramo da će to pokazati već u Notingemu. Na četiri međusobne utakmice, od kada se Forest vratio u elitu, svaki put je došla igra 0-2 gola, koju dodajemo uz duplu šansu na goste. Za x2,0-2 kvota je 2.20 u kladionici SuperBet.

Troa – Pariz FC – 2 @ 1.95 u SuperBet

Pariz je prepustio lidersku poziciju Lorijanu i to je možda dobro pred odlazak na gostovanje kod tima Troa. Domaćin je poslednji na tabeli, a pasionirani kladioci znaju šta se obično dešava u takvim slučajevima. Naravno to je ”urbana legenda”, ali je i činjenica da se često dešava da upravo ”fenjeraš” pobedi lidera nekog šampionata. troa je trebalo da ispadne i po završetku prošle sezone, završili su kao 17. na tabeli i ostali su drugoligaši samo zbog izbacivanja Bordoa u niži rang zbog finansijskih problema Žirondinaca. Opet će imati velikih problema oko svog statusa, očigledno je da nisu bili ni spremni za igranje u Ligi 2 i ove sezone, pa treba očekivati da se oni poprave kako sezona bude odmicama. Pariz je igrao u plej-ofu prošle sezone ali se nije dokopao elite. Grad kao što je francuska prestonica zaslužuje još jednog prvoligaša i možda će se to dogoditi već narednog proleća. Pariz ima 6 pobeda i dva poraza a pred pauzu je imao tri vezana trijumfa. Predlažemo dvojku sa kvoom 1.95 u kladionici SuperBet.

Orhus – Brondbi – 1 @ 2.45 u SuperBet

Oba tima spadaju u gornji dom danskog fudbala i verujemo da će, posle ovog, odigrati još dva međusobna duela u plej-ofu. Jedan su već igrali na početku sezone, tada je Orhus iznenadio u predgrađu Kopenhagena i slavio sa 1:0. Prošle sezone je Brondbi bio uspešniji a bez titule je ostao u poslednjem kolu i to, pazite sad, porazom od Orhusa na svom terenu. Ispostavilo se da je Brondbiju bio dovoljan samo jedan bod u tom meču koji gostima nije značio ama baš ništa, s obzirom da su pre toga izgubili u finalu kupa i gotovo se ”raspustili”. Ali u Danskoj se dešavaju i takva iznenađenja, Orhus je pobedio i pokvario već izrežirano slavlje navijača Brondbija. Da sve bude gore Brondbi je loše započeo i ovo prvenstvo i neće lako ponovo doći u situaciju da osvoji naslov. Orhus igra dobro, na svom terenu još nisu izgubili i ako žele da održe korak sa Kopenhagenom i Mitjilandom moraju opet da pobede Brondbi. Verujemo da hoće, a za jedinicu se dobija kvota 2.45 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici SuperBet iznosi 10.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.