Tiket dana (sreda, 23.10.2024)

Tiket dana

I današnja ponuda je baš dobra. Pored utakmica Lige šampiona igraju se mečevi i u Ligi Evrope, ali i vanredna kola nižih liga u Engleskoj, Španiji i Nemačkoj. Predložene kvote važile su u vreme sastavljanja tiketa.

Atalanta – Seltik – 1 @ 1.45 u Mozzartbet

Boginja je najzad proigrala u oktobru. Na tri meča u ovom mesecu Atalanta je zabeležila isto toliko pobeda i ne namerava da se na tome zaustavi. Možda je najvažnija bila ona protiv Šahtjora u Ligi šampiona, ali se ne potcenjuju ni trijumfi nad Đenovom i Venecijom u Seriji A sa 7 datih i samo jednim primljenim golom. Pored pobede nad Ukrajincima ekipa iz Bergama ima i jedan osvojen bod na premijeri protiv Arsenala na svom terenu. Početak je sasvim dobar ali ako žele da budu među prvih osam u elitnom takmičenju moraće stalno da pobeđuju. U Bergamo dolazi šampion Štotske Seltik. Kelti su u prva dva kola upisali pobedu u poraz. Taman su nakon slavlja protiv Slovana sa 5:1 pomislili da će ova sezona u Evropi biti nešto posebno, usledio je još teži poraz u Dortmundu od Borusije sa 7:1. Jasno je da im ne leže gostujući tereni ali su u subotu ostali bez pobede i na svom u derbiju Premijeršipa sa Aberdinom. Meč je završen 2:2 i oba tima su po prvi put ostala bez trijumfa u prvenstvu. Pobeda Atalante je prvi izbor, a za nju se dobija kvota 1.45 u kladionici Mozzartbet.

Brest – Leverkuzen – GG3+ @ 2.05 u Mozzartbet

Francuski klub je debitant u Ligi šampiona ali je i najprijatnije iznenađenje posle dva odigrana kola. Pobedili su oba puta i u grupi su timova sa maksimalnim učinkom. Možda njihovi rivali, još uvek, nisu bili oni iz prvih šešira, ali su pobede protiv dva austrijska kluba, Šturma i Salcburga, odličan zamajac za naredne mečeve. Posebno je Brest oduševio na Red Bul areni u Salcburgu gde je slavio sa 4:0. Najteži ispit do sada biće im okršaj sa Farmaceutima iz Leverkuzena, aktuelnim nemačkim prvakom. Ne igra Bajer onako kako je igrao prošle sezone, posebno u Bundesligi, pa i kada pobeđuje, kao u subotu protiv Ajntrahta, to čini uz dosta muke. Mnogo bolje stoje Farmaceuti u Ligi šampiona. Deklasirali su Fejnord u Roterdamu na startu, a onda su na svojoj Baj areni srušili i Milan, u jednom dosta tvrdom meču, zahvaljujući samo jednom golu. Retko se dešava da na utakmicama Bajera padne samo jedan pogodak, pa neće tako biti ni u Brestu. Očekujemo najmanje tri, a i to da se zatresu obe mreže. Za GG3+ kvota je 2.05 u kladionici Mozzartbet.

Braga – Bodo/Glimt – x2 @ 2.06 u Mozzartbet

Ovo je utakmica Lige Evrope koja se igra dan ranije u odnosu na redovno kolo. Portugalska Braga nije najbolje započela sezonu, u prvom kolu su na neverovatan način slavili protiv Makabija na svom Kamenolomu i pored toga što su gubili sve do 88. minuta. Na kraju su golom sa bele tačke u 95. minutu uzeli sva tri boda. Da to nije bio samo slab dan videlo se na Karaiskakiju u Preju gde ih je Olimpijakos počistio sa 3:0. U Primeiri imaju i dobrih i loših dana, posle 8 kola nalaze se na 6. mestu sa već dvocifrenim zaostatkom za vodećim Sportingom. Norveški šampion nije uspeo da se domogne elitnog takmičenja, isprečila mu se Crvena zvezda u plej-ofu, a u ”utešnom” su startovali sasvim solidno. Već su srušili jedan portugalski tim, slavili su protiv Porta sa 3:2 na svom terenu, a onda su odigrali nerešeno u Belgiji protiv Rojal Uniona, i to bez golova. Zbog takvog učinka relativno su rasterećeni u Bragi ali bi im svakako odgovarao da uvećaju saldo makar sa još jednim bodom. Bode je u prednosti i zbog činjenice da je na pragu nove titule u Norveškoj, mada im je Bran prišao na šest bodova razlike na 5 kola pre kraja. Smatramo da gosti neće izgubiti na ovom gostovanju i predlažemo duplu šansu na Kamenolomu. Za x2 kvota je 2.06 u kladionici Mozzartbet.

VPS – Gnistan – 1 @ 2.25 u Mozzartbet

Finska Veikkaus liga je završena i ostao je samo još plej-of za plasman u Evropu i baraž za opstanak. Novi šampion je KuPS koji je ostavio iza sebe Ilves i Helsinki. Sve se rešilo u poslednjem kolu kada je KuPS bio dovoljan minimalni trijumf nad prethodnim šampionom Helsinkijem za primopredaju trofeja u Kuopiju. VPS je pobedom u poslednjem kolu nad Hakom uspeo da osvoji peto mesto i igraće plej-of za plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija. Prvi rival biće im Gnistan koji je završio kao osmi, tačnije drugi u plej-autu. Pobednik ovog meča ide na pobednika duela Haka – Inter Turku, a ukupnog pobednika u finalu plej-ofa čeka SJK, tim koji je bio četvrti na kraju sezone. Dosta komplikovano ali će biti zanimljivo. VPS je igrao Evropu letos, dosta solidno, dok je Gnistan novajlija u eliti i verujemo da su zadovoljni opstanakom u Veikkaus ligi. Zato bi jedinica u Vasi morala da dođe a napomena je da se igra samo jedan meč. Za pobedu VPS-a kvota je 2.25 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 13.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.