Tiket za veče (sreda, 24.10.2024)

tiket dana

I danas dosta utakmica širom Evrope, a svakako da se najviše ističu mečevi u Ligi šampiona. U dnevnom tiketu ste imali priliku da čitate o mečevima koji počinju u nešto ranijim terminima, dok u večernjem tradicionalno analiziramo mečeve u kasnijim terminima. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Atletiko Madrid – Lil – 1&0-3 @ 2.15 u PrimoBet

Ne igraju Jorgandžije dobro na startu sezone, čak naprotiv njihovu rezultati su do sada ispod očekivanja sa početka sezone. U Primeri su na 3. mjestu sa 4 boda manje od Reala i već 7 manje od prvoplasirane Barselone, a za vikend su tek posle preokreta slavili protiv slabašnog Leganjesa sa 3:1. U Ligi šampiona su u 1. kolu trijumfovali protiv Lajpciga sa 2:1, da bi potom u Lisabonu doživjeli totalni potop protiv Benfike koja je trijumfovala sa čak 4:0. Lil je sa druge strane u prvom kolu poražen od Sportinga sa 2:0, da bi potom u drugom kolu trijumfovali protiv Reala na domaćem terenu sa 1:0. U Ligi 1 se sasvim dobro kotiraju, a nakon 8 odigranih kola imaju 14 osvojenih bodova i trenutno se nalaze an 4. mjestu na tabeli. Gosti su za vikend remizirali protiv Monaka u Kneževini (0:0), čime su produžili niz na 5 uzastopnih mečeva bez poraza. Ipak od Atletika očekujemo da na Metropolitanu bilježi dobre rezultate, a s obzirom kakav roster imaju za očekivati je da trijumfuju. Ne očekujemo pretjerano efikasan meč, pa vam predlažemo kombinaciju 1&0-3 po kvoti 2.15 u PrimoBet kladionici.

Jang Bojs – Inter – 2&1P2+ @ 2.85 u PrimoBet

Mladi momci iz Berna zaista izgledaju veoma loše na startu nove sezone, a prosto nevjerovatno zvuči da aktuelni šampion Švajcarske ima samo 9 osvojenih bodova nakon 10 odigranih kola u nacionalnom šampionatu. Sa 18 primljenih golova imaju jednu od najgorih odbrana u ligi, a već sada zaostaju za prvoplasiranom ekipom ogromnih 12 bodova. U Ligi šampiona još uvijek nisu postigli nijedan gol, a očekivano poraženi su oba puta u dosadašnja 2 kola. Prvo su na domaćem terenu poraženi od Aston Vile sa 0:3, da bi potom u drugom kolu primili 5 golova od Barselone (5:0). Inter izgleda sjajno i u ovoj sezoni i sigurno je da će biti ozbiljni konkurenti za gornji dio tabele i visok plasman ove sezone. U prvom kolu su na Etihadu uspijeli da sačuvaju mrežu i remiziraju protiv Mančester Sitija (0:0), da bi potom u drugom kolu vrlo lako izašli na kraj sa Crvenom zvezdom kojoj su dali 4 gola. Za vikend su u Seriji A slavili na Olimpiku protiv Rome sa 0:1, a trenutno se nalaze na 2. mjestu sa 2 boda manje od Napolija. Vjerujemo da je će gosti odnijeti sva 3 boda iz Berna i da će na utakmici biti postignuta makar 2 gola u prvom poluvremenu. Naš prijedlog je kombinacija 2&1P2+ koja se plaća kvotom 2.85 u PrimoBet kladionici.

Benfika – Fejnord – GG @ 1.68 u PrimoBet

Sjajno igra Benfika ove sezone i prosto ih je milina gledati na terenu. Imaju zaista kvalitetan tim i mogu mnogo ove sezone. Trenutno su u nizu od 6 uzatopnih trijumfa u svim takmičenjima, a na poslednjih 9 mečeva samo jednom nisu slavili. U prvom kolu Lige šampiona su savladali Crvenu zvezdu u Beogradu sa 1:2, da bi potom u Lisabonu razmontirali Atletiko Madrid sa 4:0. Fejnord je nešto slabije ušao u novu sezonu ali se čini da polako hvataju zalet i uspostavljaju svoju karakterističnu igru. Oni su u prvom kolu na domaćem terenu ubjedljivo poraženi od Leverkuzena sa 0:4, da bi potom u drugom kolu osvojili prve bodove pobjedivši Đironu u Španiji rezultatom 2:3. Za vikend su postigli 5 pogodaka u trijumfu protiv Iglsa u nacionalnom šampionatu. Zanimljivo je da su se ove dvije ekipe poslednji put u okviru Lige šampiona sastale još davne 1972. godine. Obje ekipe su napadački veoma potentne i ovde treba očekivati zaista dosta golova. Naš prijedlog je igra GG po kvoti 1.68 u PrimoBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u PrimoBet kladionici iznosi 10.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.