Tiket dana: Poeni igrača

Večeras je na programu 5 veoma kvalitetnih mečeva u okviru Evrolige, a mi smo se potrudili da analiziramo igrače i sastavimo tradicionalni tiket. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa i da su shodno tome podložne promjenama.

Silvan Francisko (Žalgiris) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u SuperBet

Uspijeva Žalgiris na startu sezone prije svega svojom borbenošću i upornošću da ostvaruje sjajne rezultate. Nakon 4 odigrana kola nalaze se u samom vrhu sa 3 trijumfa i samo jednim porazom. U prethodnom kolu odigrali su katastrofalan meč protiv Olimpije u Milano, ali samo u prvih 30 minuta. U jednom momentu gubili su sa 27 poena razlike ali su na kraju ipak trijumfovali rezultatom 82:85! Jedan od najzaslužnijih za taj prekokret bio je svakako Francisko koji polako ali sigurno izrasta u istinskog lidera ove ekipe. Za dvadeset i dvije minute proveden na terenu ubacio je 17 poena, većinu u drugom poluvremenu. Prethodno je u trijumfu nad Virtusom ubacio 11 poena, a u poraz od Olimpijakosa dodao je 13 poena za 23 minute na meču. Dosta bolje partije pruža na domaćem terenu, pa je tako i za vikend protiv Lijetkabelisa postigao 16 poena i pogurao svoj tim ka pobjedi. Naš prijedlog je igra poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Šavon Šilds (Milano) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u SuperBet

Ponovo Olimpija iz Milana igra katastrofalno i čini se da su korijenite promjene neophodne u ovom klubu. Iako imaju sasvim solidan roster nikako ne uspijevaju da naprave iskorak i ostvare neki značajniji rezultat. U poslednjem kolu su na nevjerovatan način ispustili +27 protiv Žalgirisa i upisali treći poraz u 4 kola Evrolige. Moglo bi se reći da se i Šilds uklopio u potpuno sivilo ekipe, a večeras očekujemo dosta od njega. U jedinom trijumfu ove sezone protiv Pariza praktično sam je vukao svoj tim. U porazu od Žalgirisa dao je 14 poena za 29 minuta na meču, a za vikend je u nacionalnom šampionatu odigrao 26 minuta i postigao 11 poena. Vjerujemo da će protiv kvalitetne ekipe Efesa biti dodatno motivisan i da će uz Mirotića biti glavni na parketu. Prethodne sezone je bio najefikasniji u svom timu kada su slavili protiv Efesa na domaćem parketu sa 18 postignutih poena. Naš prijedlog je igra poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Edi Tavares (Real Madrid) – Poeni + (granica 11.5) @ 1.85 u SuperBet

Real ne igra dobro na početku sezone ali čini se da polako hvataju željeni ritam. Trijumf protiv Panatinaikosa u prethodnom kolu nagovještava izlazak iz krize i novi početak. Večeras im u goste dolazi Zvezda koja je veoma slaba na centarskoj poziciji, pošto se ponajbolji igrač u timu – Bolomboj – povrijedio i odsustvovaće sa terena minimum 30 dana. U prethodnom kolu je protiv Panatinaikosa postigao 8 poena, dok je u trijumfu protiv Partizana za 13 minuta ubacio isti broj poena. Za vikend je ubacio ekipi Đirone 14 poena i može se konstatovati da igra u dobrom ritmu od starta sezone. Večeras jednostavno nema ko da ga čuva i Mitroviću i Plavšiću neće biti nimalo lako. Uz nekoliko slobodnih bacanja i sjajnih asistencija Kampaca, vrlo lako može preko ove granice. Prethodne sezone je u trijumfu svog tima postigao 11 poena. Naš prijedlog je igra poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Nemanja Nedović (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u SuperBet

Nije odigrao dobar meč Nemanja Nedović protiv Barselone i možda je i to doprinijelo prvom porazu Zvezde u Evroligi ove sezone. Međutim u ponedeljak veče je takoreći sam pogurao svoj tim u Podgorici protiv Budućnosti i spriječio novo klizanje crveno-bijelih. Meč je završio sa 24 poena sa 27 minuta provedenih na terenu. Ranije u karijeri je igrao u Španiji i isticao je da mu je Real jedan od omiljenih protivnika, što je i potvrdio prethodne sezone kada je u Madridu spakovao čak 30 poena u porazu svog tima. Za Zvezdu večeras neće nastupiti Bolomboj i prosto ne vidimo kako će se postizati laki poeni unutar reketa. Očekujemo dosta dalekometne paljbe od Zvezdnih šutera kojih nije malo, a svakako da je Nedović dodatno motivisan nakon meča protiv Budućnosti. Večeras ga vidimo sa velikom minutažom i preko ove granice, pa vam predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za čevrtak u SuperBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.