Stef Kari vs Luka Dončić! Dalas gostuje kod aktuelnog šampiona.

NBA

Golden Stejt kao aktuelni šampion ne pruža partije kakve se od njih očekuju na samom startu sezone, ali su opet na samom vrhu zbog prevelikog kvaliteta koji poseduju. Sa druge strane u goste im dolazi ekipa koja je jedno od najprijatnijih iznenađenja u ligi ove sezone. Da priča bude još specifičnija Dalas je do ovog dobrog učinka vodio treći pik sa ovogodišnjeg drafta Luka Dončić. Biće ovo sjajan meč i videćemo koliko može mladi Slovenac protiv “ratnika”. Meč je na programu od 02:30h. 

Golden State: Stef Kari igra u MVP režimu, mogu li “ratnici” do nove titule?

Ekipa Stiva Kera možda ne igra u šampionskom režimu trenutno, ali deluje da mogu da dodaju gas kada to bude bilo potrebno. Radi se o aktulenim šampionima i ekipi koja ima najbolji napad u celoj ligi. Uskoro se očekuje i Damarkus Kazins na parketu i ako svi budu zdravi biće zanimljivo videti kako će se na parketu snaći pet all star igrača u isto vreme. Stef Kari je imao određene probleme sa povredom, ali se vratio na parket i nastavio u istom ritmu gde je stao pre povrede. Neke neverovatne parije je pružio već ove sezone i jedan je od glavnih kandidata za MVP-ija i ove sezone. Kevin Durent takođe igra zaista sjajno, njegov arsenal napada je neverovatan i jako ga je teško čuvati, pogotovo u izolacijama gde više igrače napada driblingom, a protiv nižih se spušta na niski post. Tomson i dalje nema procente koji se očekuju od njega kada je šut za tri poena u pitanju, dok je Grin na svom nivou sa all around partijama svako veče.

Dallas: Luka Dončić igra dobro, ali se postavlja pitanje da li može u ovom ritmu da nastavi u ovakom dugačkoj sezoni?!

Dalas je kao što napomenuli jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone. Osim što imaju dobar skor za koji su najviše zaslužne igre na domaćem parketu, igrači ove ekipe igraju jako lepu košarku. Lopta se brzo kreće u napadu, traži  se otvoreni saigrač i ovaj sastav ima veliki broj timskih asistencija. Dončić igra nestvarno dobro, dobio je veliku slobodu od trenera i on to fantastično koristi. Sve ono što je radio u Evroligi kada je postao najbolji evropski igrač i zvanično, preselio je u NBA. Mnogi su sumnjali u njegovo prilagođavanje drugačijem stilu košarke, ali ih je Luka sve demantovao i igra zaista dobro. Pored njega tu su i Harison Barns, kao i Vesli Metjuz, dok se legenda franšize Dirk Novicki nedavno vratio u sastav posle povrede. Dalas ako nastavi da igra u ovom ritmu ima svoje šanse za plejof ove sezone, a ako budu pametno radili i ulagali, narednih sezona biće redovni učesnici doigravanja na zapadu.

Naš predlog:

Sa ovog meča biramo predlog gost daje ukupno poena više od 107.5 i Meridian za tu granicu daje kvotu 1.90. Smatramo da će ovo biti meč koji će se igrati na koš više, jer su obe ekipe napadački orijentisane. Dalas, činjenica, igra nešto slabije u gostima, ali sada imaju ekstra motiv, a to je da se nadmeću sa kompletnim timom šampiona NBA lige. Biće ovo uzbudljiv meč u najavi, a mi vidimo Dalas preko granice od 107.5 poena.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.