Tip dana: Hofenhajm – Majnc: Može li domaćin konačno do pobede?

Poslednji duel ove kalendarske godine u Bundesligi igraju Hofenhajm i Majnc. Na tabeli je bolje plasiran domaćin, ali se nalazi u seriji nerešenih rezultata, dok je gost bez pobede u prethodna tri kola.
Duel ove dve ekipe je na programu od 18 časova.

Hofenhajm: Može li ova ekipa konačno do pobede?

Nakon prošlogodišnjeg plasmana u Ligi šampiona, malo ko je očekivao da će ova ekipa imati ovoliko problema u ovoj sezoni. Naime, fudbaleri Hofenhajma se nalaze na sedmom mestu na tabeli, ali to nije toliko strašno, koliko činjenica da ova ekipa igra u serijama, bilo da su to porazi, pobede ili nerešeni rezultati. Hofenhajm je u prvenstvu vezao čak pet remija, pa se čini da je konačno došlo vreme za jednu pobedu na svom terenu za kraj kalendarske godine u Bundesligi.
Vrlo verovatno da je i učešće u Ligi šampiona uzrok za nešto slabije partije Hofenhajma u Bundesligi, ali i dalje je situacija prilično otvorena kada je u pitanju plasman u Ligu šampiona, pošto im četvrtoplasirana ekipa Lajpciga beži samo četiri boda na tabeli. Iako su izabranici trenera Nagelsmana takmičenje u grupnoj fazi završili na poslednjem mestu na tabeli, daleko od toga da su razočarali, pošto su svakoj ekipi uspeli da postignu makar po jedan gol.
Što se tiče izostanaka trener Nagelsman nema previše problema oko sastava tima pogotovu što se u ekipu vraćaju Hubner, Grilič i Belfodil.

Majnc: Sredina tabele je realnost ove ekipe!

Kada se sve ono što fudbaleri Majnca pružaju ove sezone, nekako je najrealnija sredina tabele, na kojoj se oni trenutno i nalaze. Ono što Majnc nije uspeo napraviti u ovom prvom delu sezone je neka duža pozitivna serija. Najbolje je to izgledalo na samom početku i tada su upisali dva trijumfa i remi, ali nakon toga su šest kola ostali bez pobede i pali su u donji deo tabele, gde se i sada nalaze. Upisali su još neke pobede u međuvremenu, međutim, u prethodna tri kola nemaju trijumf  pošto su dva puta remizirali a jednom doživeli poraz. Oba remija su odigrali pred svojim navijačima i sigurno je da onim protiv Hanovera ne mogu biti zadovoljni, pošto je u pitanju ekipa koja je slabija od Majnca.
U Lajpcigu nisu imali nikakvih izgleda i izgubili su sa ubedljivih 4:1, a u sredu u vanrednom kolu su dočekali Ajntraht i remizirali 2:2, što i nije tako loš rezultat obzirom da ekipa iz Frankfurta igra sjajno ove sezone. Dva puta su vodili i nisu to uspeli zadržati, a svi golovi su postignuti u prvom poluvremenu.
Takođe, ni ova ekipa nema većih problema sa izostancima, pa nema sumnje da će ekipa Majnca dati sve od sebe da na ovom gostovanju prekine loš niz rezultata.

Naš predlog

Hofenhajm ne igra toliko dobro kao prošle sezone ali i dalje ima izgledne šanse da ponovi uspeh iz prošle sezone kada su se plasirali u Ligu šampiona. Sa druge strane Majnc nekako po običaju sezone završava na sredini tabele, pa je tako i sada pošto se ova ekipa nalazi na 11. mestu. Ono što je nekako karakteristično kada su mečevi Hofenhajma u pitanju je veliki broj golova pošto ova ekipa igra izuzetno efikasan fudbal. Zbog toga vam preporučujemo da pokušate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.02. Pored toga, očekujemo da će Hofenhajm konačno ostvariti pobedu posle čak pet vezanih remija u Bundesligi. Zbog toga vam savetujemo da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50. Za kraj, vrlo realno je da obe ekipe postignu makar po gol na ovom meču pa vam toplo preporučujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.