Može li Lion da napravi senzaciju u Ligi šampiona? Pokupi bonus u Meridianu i kladi se!

Restart Lige šampiona startovao je jako i revanš mečevi osmine finala su završeni sa neočekivanim fudbalskim iznenađenjima.
Juve i Real Madrid su, na zaprepašćenje mnogih, završili takmičenje u LŠ ove sezone. A svedočili smo i dramatičnom raspletu meča Atalanta – PSŽ, kada su Parižani u samom finišu za svega tri minuta preokrenuli rezultat u svoju korist i tako se plasirali u polufinale!
Poslednja četvrfinalna utakmica jeste meč Mančester Siti – Lion i upravo ova dva kluba su uspeli da izbace “Staru damu” i “Kraljevski klub”.
Meč između Mančester Sitija i Liona odigraće se sa početkom u 21 čas, na stadionu “Žoze Alvalade” u Lisabonu, a utakmica se, zbog pandemije korona virusa, igra na jedan dobijeni meč.
Hoće li “Građani” opravdati status favorita u ovom meču?
Zbog sveukupne pobede nad Real Madridom od 4:2, Mančester Siti je definitivno veliki favoriti u meču sa Olimpikom iz Liona.
Ipak, Francuze nikako ne treba potcenjivati.
Lion je u revanš meču osmine finala LŠ u većini vremena bio defanzvan protiv Juvea, ali čini se da Rudi Garsija neće zauzeti takvu taktiku u meču sa Sitijem.
Postavlja se pitanje – da li je Lion spreman i sposoban da napravi apsolutnu senzaciju u istoriji Lige šampiona?
Statistika kaže sledeće: Šansa da Siti pobedi iznosi 75 odsto, dok je šansa za pboedu Liona svega 8 odsto. Mogućnost da rezultat do 90. minuta bude nerešen jeste 17 odsto.
Takođe, kvote za ovaj meč su veoma zanimljive – Meridianbet pobedu Liona ceni kvotom 11! Što je, priznaćete, veoma primamljiva brojka. S druge strane, trijumf „Građana“ daje kvotu 1.27, dok je nerešen ishod – 6.20.
U ponudi kladionice Meridian nalazi se još preko 1.200 različitih opcija za klađenje, što detaljno možete „prostudirati“ na ovom linku.
Budite deo ove utakmice i kladite se na svog favorita! Zahvaljujući naboljim kvotama, najvećoj ponudi igara i specijala, Meridian vam pomaže da svoj dobitak i ostvarite!
Registrujete u Meridianu, i automatski dobijate 500 dinara bonusa sportske dobrodošlice! Ali, to nije sve. Ako deponujete 1000 RSD i taj novac obrnete 10 puta na sportskom klađenju, dobićete dodatni bonus za sportsko klađenje od 2000 RSD!
Meridian – Mesto najboljih kvota i najvećih bonusa!

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.