Novo takmičenje u Meridianu – Pogodi najviše tiketa jer čekaju te VRHUNSKE NAGRADE

Kladionica Meridian ovog leta ne prestaje da iznenađuje. Pored fantastičnih promocija i bonusa, kako za nove, tako I za stare igrače – tu je i najnovije, mega zabavno, takmičenje za sve ljubitelje sportskog klađenja!
Nagrade su neodoljive – prvo mesto osvaja ELEKTRIČNI TROTINET, a od drugog do petog mesta igrače očekuju novčani bonusi!
Sve što je potrebno jeste da imate otvoren nalog na meridianbet.rs, a ukoliko još uvek niste registrovani – iskoristite ovaj trenutak da to odmah učinite jer tako stičete i pravo učešća na turniru. A ne zaboravite da je za sve novoregistrovane igrače Meridian spremio i poklon dobrodošlice – 500 RSD bonusa za sportsko klađenje, što je savršen početak za zabavu i dobitne tikete.
Što se tiče pravila takmičenja, ona su veoma jednostavna. Potrebno je da imate najveći broj odigranih tiketa na sportskom klađenju i/ili brojevima na ukupnom nivou. Dakle, u igri su tiketi sa sportskog klađenja i sledećih igara: Lucky's 6, Lucky’s 5 i Keno.
Minimalna uplata po tiketu je 100 dinara, a u takmičenju koje traje od 15. avgusta do 15. septembra učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu i mobilnoj aplikaciji.
Detaljna pravila takmičenja opširnije su objašnjena na ovom linku.
Iskoristite pogodnosti koje vam nudi kladionica Meridian, jer vam se smeše ogromni dobici!

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.