NBA tiket dana (četvrtak-petak)

Novih šest utakmica na programu je u noći između četvrtka i petka u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Napominjemo da su granice i kvote podložne promenama.

Minesota – San Antonio – 1 @ 1.72 u Meridianbet

Obe ekipe su van zone plej ofa, pa čak i plej ina. Naravno, još je rani deo regularne sezone i mnogo je ekipa u par pobeda. Tako Minesota ima 5 trijumfa i 9 neuspeha, dok su Sparsi na koti 4-10. Timbervulvsi su imali šest uzastopnih neuspeha, ali su u prethodne četiri utakmice zabeležili dva trijumfa i dva poraza. Pobedili su dve ekipe iz kalifornije, Lejkerse na starni i Sakramento na svom parketu.

Imali su naporan meč sa Kingsima prošle noći, rešili su ga u svoju korist rezultatom 107:97, ali je pobednik bio neizvestan do samog kraja. U ovom duelu u ekipi Minesote najefikasniji su bili Entoni Edvards sa 26 poena i Karl-Entoni Tauns sa 22. Ova dvojica košarkaša su i predvodnici ekipe od starta sezone, i uz D'Anđela Rasela su najefikasniji igrači. Sparsi su u lošoj seriji rezultata, izgubili su poslednje tri utakmice, a imaju i nekoliko igrača van stroja. Gubili su od dve ekipe iz ”Grada anđela”, a i od Dalasa.

Očekujemo da Minesota dobije ovaj meč, a kvota za jedinicu u kladionici Meridianbet iznosi 1.72.

Nikola Jokić (Denver Nagetsi) – više asistencija + (granica 6,5) @ 1.70 u Meridianbet

Andre Dramond je žrtva promena koje su se dešavale u NBA ligi u poslednjoj deceniji. Igrači koji nekada u stara vremena ne bi baš mogli da nađu striktnu poziciju u timu, odjednom su postali tražena roba, mnogo više šutiranja za tri, igra se ubrzala, Pi Džej Taker je počeo da čuva teškaše, a klasični centri, kao što je Dramond, su izašli iz mode. Dramond je bio dva puta Ol star igrač (2016. i 2018), četiri puta najboli skakač NBA lige (2016, 2018, 2019 i 2020) i u svojim, trebalo bi reći najboljim godinama, pošto ima samo 28, je potpisao jednogodišnji ugovor sa Filadelfijom Seventisiksersima za veteranski minimalac, oko 2 miliona i 400 hiljada dolara, šokantno po nekima. Ni u Pensilvaniji mu budućnost nije svetla, teško je očekivati da će mnogo igrati u važnim utakmicama kad se vrati Džoel Embid ili kad je drugi najbitniji igrač u timu krilni centar Tobijas Haris.

Nikola Jokić bi mogao imati uspešan dan na polju dobrih dodavanja protiv Seventisiksersa. Dramond je dobar skakač, ali ol raund igra koju ima najkorisniji igrač NBA lige iz Srbije, nije nešto što bi trebalo da prija igraču koji je najbolje partije pružao u dresu Detroit Pistonsa.

Naš predlog su + asistencije na Nikolu Jokića, granica je postavljena na 6,5 asistencija u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.70.

Stiven Adams (Memfis Grizlisi) – više skokova + (granica 8,5) @ 1.85 u Meridianbet

Los Anđeles Klipersi su na početku sezone računali u svom rosteru samo na 5 igrača koji nominalno pokrivaju pozicije 4 i 5. Trojica neće biti na raspolaganju večeras protiv Memfisa, to su, već neko vreme odsutni, Serž Ibaka i Markus Moris, ali i u poslednje vreme starter na poziciji četvorke, francuski veteran Nikolas Batum, koji je veoma neizvestan zbog povrede tetive, naravno nema ni Kavaja Lenarda. Treneru Klipersa ostaje da promeša karte, od visokih igrača može da računa na dva mlada centra, a ta dvojica su Ivica Zubac i Isaija Hartenštajn.

Naše mišljenje da će Stiven Adams imati više skokova u direktnom duelu sa mladim centrima Los Anđeles Klipersa, granica je postavljena na 8,5 skokova u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ivica Zubac (Los Anđeles Klipersi) – više skokova + (granica 8,5) @ 2.00 u Meridianbet

Hrvatski centar, Ivica Zubac, je u svojoj 6 NBA sezoni. Ističe se borbenošću i zalaganjem na terenu, uvek i protiv svakog rivala. Startni centarski par Memfis Grizlisa čine Džaren Džekson, koji ima 2 metra i 11 centimetara i težak je 110 kilograma, i Novozelanđanin Stiven Adams, visok takođe 2 metra i 11 centimetara, ali je težak 120 kilograma. Klipersi u ovom meču imaju problema sa visokim igračima i biće potrebno prisustvo mladog hrvatskog igrača u borbi sa teškašima Memfis Grizlisa.

Naš predlog je Ivica Zubac i to  + skokovi, granica je postavljena na 8,5 u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 2.00.

Denver Nagetsi – Filadelfija Seventisiksersi – H1(4,5) (uključujući produžetke) @ 1.49 u Meridianbet

Filadelfija ima pet poraza u nizu, ovaj niz se poklopio sa brojem utakmica u kojima ne mogu da računaju na svoju prvu zvezdu Džoela Embida. Teško je očekivati drugačiji ishod večeras protiv Denver Nagetsa. Tim iz Kolorada očekuje naporni raspored posle utakmice sa Filadelfijom, imaju zakazane duele sa Čikagom , Finiksom, Portlandom, Milvokijem i Majamijem, tako da nema mesta popuštanju u redovima ekipe Nikole Jokića. Očekuje se pobeda protiv oslabljene Filadelfije, koja pored Embida i dobro poznatih problema sa Ben Simonsom, ne može da računa ni na Deni Grina i Matisa Tajbula između ostalih.

Naš predlog je jedinica u hendikepu, koji iznosi 4,5 poena (uključujući produžetke) na Denver Nagetse protiv Filadelfije Seventisiksers, za ovu igru kladionica Meridianbet nudi koeficijent 1.49.

Ukupna kvota na tiketu za noć između četvrtka i petka u kladionici Meridianbet iznosi 16.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.