Tiket dana (četvrtak, 17.10.2024)

Tiket dana

Još danas smo se mučili da sastavimo tiket, ali već od sutra imaćemo obilje materijala. Kvote su važile u trenutku pisanja teksta.

Steaua – Konkordija – 1 @ 1.93 u MaxBet

Nekadašnji prvak Evrope, bukureštanska Steaua, doživela je brojne turbulencije u prethodne tri decenije. Vojska je zabranila Điđiju Bekaliju da koristi ime Steaue kada je klub postao njegovo vlasništvo i on ga je tada nazvao FCSB, Fudbalski klub Steaua Bukurešt. Ta ekipa je aktuelni prvak Rumunije a izvorna Steaua se takmiči trenutno u drugoj ligi ove zemlje. Steaua je posle 9 odigranih kola na 4. mestu i jedina je bez poraza, uz lidera druge lige. Pored 5 pobeda Steaua ima i 4 nerešena rezultata, a u prethonda dva meča je remizirala. Protiv Konkordije iz Kijažne je apsolutni favorit, pre svega zbog činjenice da su gosti trenutno tek na 16. mestu. Inače u ligi je čak 22 tima, pa ima dovoljno utakmica da se i Konkordija preseli u gornji dom, pogotovo jer su i sada solidni sa 11 bodova, samo šest manje od Steaue. Konkordija nije pobedila u dva prethodna kola i sumnjamo da će to uraditi u Bukureštu. Ne verujemo ni da će izbeći poraz, pa predlažemo jedinicu za koju se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.93.

Šruzberi – Iksiter – 0-2 @ 1.73 u MaxBet

Ovo je prvi meč 12. kola engleske Lige 1. Domaćin je znatno popravio formu u odnosu na početak sezone kada je ređao sve same poraze, a to je posebno izraženo u dva prethodna kola u kojima je Šruzberi remizirao sa Bolton Vonderersima i pobedio u gostima Krouli. Osim ta četiri boda iz dva meča, još više je iznenadila efikasnost Šruzberija koja im nije bila jača strana prethodnih sezona. U te dve utakmice postigli su čak 7 golova, više nego na prethodnih 9 utakmica ukupno. U goste im dolazi Iksiter, ekipa koja je znatno bolje plasirana i koja vrlo retko prima golove. Na 9 odigranih utakmica Iksiter je primio samo 6 golova, a da su bili malo više efikasni imali bi sigurno i više od 16 bodova, koliki im je sada skor. U prethodna četiri meča Iksiter je bez poraza, ima tri pobede i jedan remi, a mreža im se nije nijednom zatresla u tom periodu. Tih 10 bodova osvojili su sa samo 4 postignuta gola. Ne očekujemo goleadu ni u Šruzberiju, naš predlog je igra 0-2 gola, a za ovaj tip kvota je 1.73 u kladionici MaxBet.

Sero Largo – Maldonado – 1,0-3 @ 2.50 u MaxBet

Gosti su od starta Klausure u Urugvaju krenuli loše i nema naznaka da će se stvari popraviti. Posle sedam utakmica imaju samo jedan bod na kontu i čvrsto su zakovani za dno tabele. U Aperturi nije bilo tako i Maldonado je ovaj deo prvenstva okončao na solidnom 11. mestu. Jedini bod osvojili su pre dva kola kada su na svom terenu igrali 2:2 sa ekipom Progreso, da bi prošle sedmice izgubili od Penjarola sa 2:0. Ukupna gol razlika Maldonada je 4 data i 13 primljenih golova posle 7 kola. Sada gostuju u Melu gde se sastaju sa domaćim Sero Largom. Ovo je jedan od retkih mečeva u kome nijedna ekipa nije iz Montevidea, a to se vrlo retko dešava pošto je gotovo cela liga iz urugvajske prestonice. Sero Largo je trenutno tek na 13. mestu, što je loš plasman uzimajući u obzir da su Aperturu završili na 6. poziciji. I njima je efikasnost slaba strana, na 7 utakmica dali su samo 4 gola, pa pet osvojojenih bodova i nije tako loš skor. U dva prethodna kola nisu dali gol, ali su uzeli bod protiv Rasinga u Montevideu i minimalnim rezultatom izgubili od lidera Nacionala na svom terenu. Sero Largo će pobediti Deportivo iz Maldonada a uz jedinicu dodajemo i mali broj golova. Za 1,0-3 gola kvota je 2.50 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 8.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.