Tiket dana (nedelja, 20.10.2024)

Tiket dana

Nedeljna ponuda je fantastična i sada nam je problem kako izbeći potencijalna iznenađenja, a njih će sigurno biti. Evo našeg predloga sa kvotoma koje su bile aktuelne u momentu sastavljanja tiketa.

Viljareal – Hetafe – T12+ @ 1.98 u MaxBet

Žuta podmornica se dobro drži, na 4. mestu je na tabeli a poraze su doživeli samo od Barselone i Reala. Odbrana nije na vrhunskom nivou, primljeno je čak 17 golova na 9 mečeva, ali je samo Barselona pet puta zatresla mrežu Viljareala i to na stadionu Keramika. Napad je postigao isti broj pogodaka a istakao je Ajozi Perez sa 6 golova. Sa takvim učinkom je na drugom mestu liste srelaca iza neprikosnovenog Roberta Levandovskog sa već 10 golova na kontu. Hetafe igra kao i minulih sezona, dosta čvrsto i uzda se u domaći terenu. Na strani je tim iz predgrađa Madrida osvojio jedan bod i postigao samo dva gola u 4 utakmice. U meč sa Viljarealom ulaze u dobrom raspoloženju jer su u dva prethodna kola uzeli 4 boda, mada su oba puta igrali kući. Pobedili su Alaves i remizirali sa Osasunom na Koliseumu. Nema mnogo golova kada se sastaju Viljreal i Hetafe, na poslednjih sedam okršaja samo je dva pta bilo više od dva gola, ali sada Žuta podmornica igra vrlo efikasno i verujemo da mogu dva puta zatresti mrežu rivala. Za T12+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.98.

Leven – Antverp – 2 @ 2.25 u MaxBet

Pre dve godine Antverp je sve iznenadio osvajanjem titule u Župiler ligi. Prošla sezona nije bila tako uspešna, a i ova je krenula u dosta promenjivoj formi. U prvih 5 kola imali su tri poraza, ali sada Antverp ima pet utakmica bez poraza i četiri vezana trijumfa. Doduše tri puta su pobedili na svom terenu i samo jednom na strani, ali je spisak ”žrtava” impresivan, Rojal Union pa Vesterlo i onda nešto lakši rivali Beršot i Serk Briž. Trenutno su drugi na tabeli i za vodećim Genkom zaostaju tri boda. Za razliku od njih Leven je u zoni ispadanja, nalaze se na 14. mestu mada su osvojili solidnih 11 bodova. To pokazuje da je liga dosta izjednačena i Leven je samo 4 boda udaljen od aktuelnog šampiona Klub Briža koji zauzima petu poziciju pred ovo kolo. Ono što brine domaći tim je forma. Krenuli su bez neuspeha u prvih 6 kola, a u naredna 4 imaju samo jedan osvojen bod i tri poraza. Ipak u Haverleu još ne znaju za poraz. Smatramo da im sledi prvi, a za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 2.25.

Rapid – Hartberg – 1 @ 1.60 u MaxBet

Jedan od zanimljivijih šampionata ove sezone svakako će biti austrijska Bundesliga. To potvrđuje i letimičan pogled na trenutnu tabelu. U vođstvu je aktuelni prvak Šturm sa 19 bodova, Rapid ima bod manje, ali ko sme da otpiše Salcburg, pa čak i LASK i na početku sjajne Linc, Volfsberger i Hartberg. Rapid je imao naporno leto u kvalifikacije za Evropu. Na kraju su se izborili za Ligu konferencija i u prvom kolu ovog takmičenja napravili su iznenađenje pobedom u Istanbulu protiv Bašakšehira. Sva je prilika da će novi trijumf ostvariti već u četvrtak kada u Beč dolazi tim Noa iz Jermenije. Pre toga imaju zadatak da pobede Hartberg, a to bi mogla biti mnogo teža misija nego ona u Evropi. Gosti su bez poraza na poslednjih šest mečeva a iza sebe imaju tri uzastopne prvenstvene pobede. To je malo posledica i nešto lakšeg rasporeda jer u ovom intervalu nisu imali meč protiv nekog od najboljih austrijskih timova. Zanimljivo je da je Hartberg u poslednjem kolu prethodnog prvenstva slavio u Beču sa 3:0 i taj trijumf im je doneo plasman u baraž za Ligu konferencija. Sada je Rapid mnogo motivisaniji nego tad i predlažemo jedinicu sa kvotom 1.60 u kladionici MaxBet.

Sonderjisk – Mitjiland – 2,2+ @ 1.83 u MaxBet

Prvak Danske nije se izborio za Ligu šampiona i kao uteha ostao im je plasman u ligaški deo Lige Evrope. U tom takmičenju su osvojili 4 boda u prva dva kola, remizirali sa Hofenhajmom na svom terenu i pobedili Makabi iz Tel Aviva u Beogradu. Što se Super lige Danske tiče Mitjiland je lider posle prvog dela regularne sezone, što znači da je prošlo 11 rundi. Sakupili su 24 boda, tri više od FC Kopenhagena i četiri od Orhusa. Još je rano govoriti o favoritima za titulu, tek nas čeka i plej-of a znamo šta se sve u doigravanju dešavalo u danskom prvenstvu. Ekipa iz Herninga ide u goste Sonderjisku, povratniku u elitu, koji je posle 11 kola na pretposlednjem mestu sa 8 bodova. Ispod njih je samo Vejle koje ima jedan poen i već je viđen za selidbu u drugu ligu. Sonderjisk će pokušati da izbegne tu drugu kartu za niži rang ali će morati da se popravi u nastavku sezone. U dva prethodna kola su doživeli poraze, kao i protiv Mitjilanda u prvom delu, mada su tada igrali dobro i izgubili sa 3:2 iako su vodili na poluvremenu sa 2:1. Uz pobedu Mitjilanda dodajemo i dva gola gostiju, a za 2,2+ kvota je 1.83 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 13.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.