Tiket dana (utorak, 22.10.2024)

Tiket dana

Za one koji preferiraju evro-kupove naredna tri dana biće uživanje. Večeras su ”na svome” i obožavaoci engleskih nižih liga, dakle, za svakoga po nešto. Kvote su važile u vreme sastavljanja tiketa.

Aston Vila – Bolonja – 1 @ 1.65 u MaxBet

Vila je prošlog vikenda nastavila sa sjajnim partijama u gostima i slavili pobedu na Krejven Kotidžiu protiv odličnog Fulama. Bio je to turbulentan meč, Emilijano Rodrigez je odbranio penal za Vilu a kasnije je Fulam ostao sa igračem manji i spasa mu nije bilo. U Ligi šampiona ekipa iz Birmingema je još bolja. U prva dva kola ostvarili su maksimalan učinak, pobedili Jang Bojse u Bernu i slavni Bajern na svom Vila parku, u reprizi finala Kupa šampiona od pre 42 godine. Čak je i ishod bio isti. Priliku za treću pobedu imaju u meču sa debitantom u Ligi šampiona, italijanskom Bolonjoj. Grifoni su posve drugačiji tim od prošlogodišnjeg koji je ostavrio veliki uspeh. Otišao je trener Tijago Mota, i to je najveći hendikep za Bolonjeze. U Seriji A im ne ide najbolje, mada su od starta izgubili samo u Napulju. Problem je to što su šest od 8 utakmica okončali nerešenim rezultatom, uključujući i subotnju u Đenovi, mada su imali dva gola prednosti. U Ligi šampiona su remizirali bez golova sa Šahtjorom i izgubili na Enfildu od Liverpula. Sprema im se novi poraz u Engleskoj, a za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.65.

Pari Sen Žermen – PSV – GG3+ @ 1.80 u MaxBet

Sumnajmo da su i jedni i drugi zadovoljni posle dve stratne utakmice u elitnom takmičenju. Parižani imaju jednu pobedu ali su i do nje stigli golom u sudijskoj nadoknadi protiv španske Đirone. Već u drugom meču videlo se da PSŽ nije više onaj klub kakav je bio prethodnih sezona i lako je ostavio bodove Arsenalu na Emirejtsu. Filipsovci su lođe prošli u Torinu protiv Juventusa, izgubili su sa 3:1, ali nisu uspeli da pobede ni Sporting na svom terenu. U Holandiji neće imati dostojnog rivala ni ove sezone, videlo se to i u subotu kada su pobedili na još jednom teškom gostovanju, ovog puta protiv AZ-a u Alkmaru, pa posle 9 odigranih kola imaju maksimalnih 27 bodova. Pošto u Erediviziji pobeđuju sve redom, ostaje im da pokušaju da u Ligi šampiona budu među klubovima koji će nastaviti takmičenje i na proleće. Ima još dosta da se igra i svaki bod biće veoma bitan. Na Parku Prinčeva Sveci su uvek favoriti ali ove sezone pokazuju se i pukotine. Biće golova na obe strane a za GG3+ kvota je 1.80 u kladionici MaxBet.

Lenčna – Visla – GG3+ @ 2.00 u MaxBet

U zaostalom meču 6. kola poljske druge lige sastaju se domaći Gurnjik iz Lenčne i slavna Visla iz Krakova, višestruki šampion ove zemlje. Utakmica je odložena zbog obaveza Visle u kvalifikacijama za evropske kupove, pošto su oni, mada drugoligaši, aktuelni osvajači Kupa Poljske. Osvajanje trofeja jeste bila mala uteha za navijače ovog kluba ali bi oni više voleli da su se njihovi ljubimci vratili u elitni fudbalski rang. Na kraju nisu uspeli ni da odu u neko ligaško evropsko takmičenje i sada moraju sve karte da bace na plasman u Ekstraklasu. Trenutno jesu tek na 11. mestu ali imaju tri zaostala meča i u slučaju da ostvare maksimalan učinak prišli bi vodećoj Termalici na 5 bodova. Daleko je vrh tabele još uvek, a ni rival u ovom odloženom meču nije nimalo naivan. Jeste ekipa iz Lenčne bez pobede u poslednjih šest kola, ali su isto tako i bez poraza na prethodna četiri prvenstvena duela. Na početku sezone su fudbaleri Gurnjika igrali bolje i zato su sada, i pored ove loše serije, na visokom 7. mestu a pobedom bi skočili na peto. Nama su golovi realniji, a kada igra Lenčna ima ih dosta. Za GG3+ kvota je 2.00 u MaxBet kladionici.

Zandhauzen – Štutgart II – 1,2+ @ 1.95 u MaxBet

Vanredno kolo igraju i nemački trećeligaši. Već je odigrano 10 rundi a na vrhu je tim Zandhauzena. Jasno je da ova ekipa želi povratak u Cvajtu, iz koje su ispali pre dve godine. U prethodnom šampionatu nisu uspeli da se uzbore za drugu ligu, završili su tek na 8. mestu, a sada deluju mnogo ozbiljnije. Sakupšili su 21 bod iz 10 utakmica, imaju samo jedan poraz a sada imaju sedam utakmica bez poraza u nizu sa 5 pobeda i dva remija. U subotu su ipak ostali bez pobede u Kotbusu, što im je drugi vezani remi na strani. Na domaćem terenu imaju tri uzastopne pobede i verujemo da će četvrtu upisati protiv drugog tima Štutgarta koji je proletos ušao u treću ligu osvojivši prvo mesto u regionalnoj liti Jugozapad. Prošla sezona bila je vrlo uspešna i za prvi i za drugi tim Švaba. A ekipa je vicešampion Nemačke, dok su drugopozivci trećeligaši. Posle 10 kola nalaze se na 16. mestu i samo ih bod deli od zone ispadanja. U slučaju poraza u Zandhauzenu lako je moguće da skliznu u ovu zonu, a tome je pomogao i niz od tri uzastopna poraza. Posle Hanovera i Osnabrika izgubili su na svom terenu i od Sarbrikena. Uz pobedu Zandhauzena verujemo i u bar dve lopte u mreži gostiju. za 1,2+ kvota je 1.95 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 11.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.