Tiket dana (nedelja, 08.04.2018)

Fudbalska prvenstva polako ulaze u finiš, mali je broj liga gde novi šampion nije poznat, ili se bar ne nazire. Ipak, pored borbi za naslov prvaka, vode se odlučujući okršaji za opstanak širom Evrope.

Brondbi – Horsens – 1/1 @ 1.83 u 10Bet

Lider danske lige ne namerva da stane i grabi ka tituli šampiona. U četvrtak su izborili i plasman u polufinale Kupa, slavivši na gostovanju kod Sonderjiska tek golom u produžetku, tačnije u 118. minutu. U prvom kolu plej ofa lako su pobedili Alborg u gostima, a nešto slično očekujemo i u meču sa Horsensom, koji je plasmanom među šest najboljih timova, ispunio svoj cilj, a za nešto više nema ni ambicije, a ni potreban kvalitet. Ubeđeni smo da će Brndbi slaviti ubedljivu pobedu, a sve će biti rešeno u prvom poluvremenu.

Lugano – Bazel – T22+ @ 1.86 u 10Bet

Bazel je u direktnom duelu sa, najverovatije, novim šampionom Jang Bojsom pokazao da nije slabiji od tima iz Berna, ali da su se stvari, jednostavno, tako namestile i da moraju da predaju titulu koju su ljubomorno čuvali prethodnih osam godina. Sada je timu sa Jakobs parka ostalo da overe drugu poziciju i tako odu u kvalifikacije za Ligu šampiona. Gostovanje u Luganu ne bi trebalo da bude preveliki ispit, pogotovo jer je domaćin u užasnoj formi, pa iza sebe ima pet uzastopnih poraza, u čak 14 primljenih golova. I nih je učešće u Evropi sputalo u domaćem prvenstvu, ali su još uvek daleko od poslednjeg mesta, koje jedino napušta elitu. Bazel ima odličan napad, i trebalo bi da postigne bar dva gola u Luganu.

Mec – Lion – 2 @ 1.47 u 10Bet

Ovde mnogo priče ne treba da bude. Mec se oprostio od elite, a teško da će uspeti da se pomeri i sa poslednjeg mesta, pogotovo ako nastavi seriju mečeva bez pobede, koja traje od 27. januara, kada su neočekivano porazili Nicu.  Međutim, doza opreznosti pred ovaj meč je neophodna, jer Mec, i pored stanja na tabeli, nije bio loš u poslednjih pet utakmica, izuzimajući očekivan poraz na Parku prinčeva. U sve četiri ostale utakmice osvojili su po bod, a protivnici nisu bili naivni. Strazbur i Gengan u gostima i Nant i Tuluz u Mecu. Lion je ispao iz Evrope, a želi u Ligu šampiona naredne godine i ne sme više da pravi nikakve kikseve. Marsej i Monako su mu pobegli dva, odnosno pet bodova, ali vremena ima još dovoljno. U Mecu, jednostvano, moraju da pobede, bez obzira na situaciju u kojoj se domaćin nalazi.

Rozenborg – Molde – GG @ 1.74 u 10Bet

Već u četvrtom kolu norveške lige sudariće se dve ekipe koje su po svima, jedini kandidati za titulu. Molde je rešio da vrati pehar koji se nalazi u Trondhajmu, a startovao je sa tri pobede, uz samo jedan primljeni gol, a postignutih devet. Rozenborg je, kako to kod njih obično biva, loše započeo sezonu, ima dva remija i jedan poraz, što se navijačima nikako ne sviđa. Sada već moraju da paze da im Molde ne umakne previše, a to bi moglo da se desi ako izgube direktan duel na svom terenu. Razlika bi tada bila čak deset bodova i u ligi, kakva je norveška, to je ogromna prednost. Naš predlog je igra gol-gol, jer verujemo da će obe ekipe jurišati na pobedu.

Ukupna kvota na četiri fudbalske utakmice, koje se igraju u nedelju, u kladionici 10Bet je 8.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.