Tiket dana (ponedeljak, 09.04.2018)

Iako je ponedeljak, nekoliko baš zanimljivih utakmica igra se širom Starog kontinenta. Potrebo je samo osetiti gde neće biti neočekivanih ishoda i sastaviti tiket. Zvuči lako, zar ne…

Midtjiland – FC Kopenhagen – GG @ 1.62 u 10Bet

Baš zanimljiva utakmica u Danskoj. Midtjiland se nada da može do titule u borbi sa Brondbijem, ali mu na ruku ne ide ni forma, a ni raspored. Sada imaju težak okršaj, sa već bivšim šampionom, FC Kopenhagenom, koji je ponovo u prepoznatljivoj formi, samo zakasneloj. Midtjiland pobeđuje i dalje, ali to ne čini ubedljivo kao u prvom delu sezone. Na drugoj strani, gosti su u seriji od šest trijumfa, mada su u poslednjem kolu slavili protiv Nordsjilanda tek u sudijskoj nadoknadi. Želja Kopenhagena je da zauzme bar treće mesto, kad je vodeći dvojac već toliko umakao, ali i da u međusobnim susretima pokaže Brondbiju i Midtjilandu da nije slabiji od njih. Verujemo da će na ovom meču biti golova na obe strane.

RB Lajpcig – Leverkuzen – GG @ 1.60 u 10Bet

Utakmica koja može da ima veliki uticaj na to ko će u Ligu šampiona naredne sezone. I jedni i drugi se nadaju da bi mogli biti deo evropske elite, ali bi poraženi iz ovog meča napravio veliki korak nazad. Lajpcig ima prednost domaćeg terena, ali je i mnogo umorniji zbog obaveza u Ligi Evrope. U prvom meču su savladali Marsej 1:0, pa ih očekuje revanš, sa neizvesnim ishodom. Ta njihova fokusiranost na tu utakmicu, može da bude velika šansa za “farmaceute” koji su napravili veliki kiks u prošlom kolu igrajući 0:0 sa Augzburgom na Baj areni. Remi nije u planu ni Lajpcigu, ni Bajeru, pa očekujemo da će se igrati otvoreno na pobedu, pa bi i golova trebalo biti. Njihov prvi ovosezonski duel u Leverkuzenu završen je 2:2.

Genčelbirligi – Galatasaraj – T22+ @ 1.57 u 10Bet

Galata je na čelu tabele i želi da na tom mestu i završi prvenstvo Turske.  Za vrat im duvaju Bašakšehir, koji je bod iza i šampion Bešiktaš, koji zaostaje četiri boda. Domaćin, Genčelbirligi je u lošoj seriji rezultata koja ga je dovela u zonu ispadanja. U poslednjih pet utakmica osvojili su samo dva boda, pa sada moraju da vade kestenje iz vatre protiv lidera iz Istanbula. Galatasaraj je zabeležio pet pobeda u poslednjih šest utakmica, a samo je sa Fenerom igrao 0:0. Na ostalih pet mečeva postigao je čak18 golova, pa se odbrani Genčlera ne piše ništa dobro. Očekujemo najmanje dve lopte u mreži domaćina, ali je moguće da i oni neki puta pogode gol Galatasaraja.

Ukupna kvota na tri utakmice je 4.17, a možete ovakav tiket odigrati u kladionici 10Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.