Tiket dana (subota, 07.04.2018)

Više nego bogata ponuda očekuje nas u subotu, a biće nekoliko velikih gradskih derbija u najjačim ligama. Dva u Engleskoj, mančesterski i liverpulski i derbi Đenove u Italiji.

Blekburn – Sautend – T12+ @ 1.62 u 10Bet

Najzanimljivija borba za prva dva mesta i ulazak u viši rang, vodi se u engleskoj Ligi 1. Blekburn, Vigan i Šruzberi se nalaze na prve tri pozicije i sa približno jednakim šansama očekuju rasplet. Roversi su dospeli na čelo tabele posle poraza Vigana, i sigurno da ne planiraju da ga prepuste, bar ne posle ovog kola. Blekburnu dolazi Sautend, ekipa koja igra dobro, ali nema nikakav imperativ rezultata do kraja prvenstva. Sautend je bio ubedljiv protiv Džilidžema, pobedio je 4:0, pa sa dodatnom dozom samopouzdanja stiže u Blekburn. Domaćin je u poslednjih osam kola pobedio čak sedam puta, dok je redini remi odigran sa Viganom. Uz to, na devet poslednjih mečeva Blekburn je postigao bar dva gola na svakom, bićetako i sa Sautendom.

Monako – Nant – T12+ @ 1.62 u 10Bet

“Kneževi” su zastali u Renu, osvojili su samo bod, a verovatno je to poslednica ubedljivog poraza u finalu Liga Kupa protiv Pari Sen Žermena. Sada je Monaku ostalo da se izbori za drugo mesto, pošto su mu za leđima Lion i Marsej, jer su Parižani odavno rešili pitanje šampiona. Dakle, “kneževi” su se oprostili od titule koju su prošle sezone na spektakularan način osvojili, a želeće što pre da se vrate i na pobednički kolosek. Stižu im “kanarinci” iz Nanta, koji popuštaju u formi, kako se prvenstvo bliži kraju. Samo jednu pobedu je Ranijerijeva ekipa ostvarila u poslednjih osam utakmica, a prošlog vikenda doživela je debakl na svom terenu od Sent Etjena. Sve to uslovilo je pad sa petog na osmo mesto, pa je izlazak u Evropu doveden pod znak pitanja. Nant, izuzimajući meč sa Sent Etjenom, nije primio više od jednog gola na poslednjih pet mečeva, ali će njegova odbrana teško odoleti Roniju Lopezu, Fakau, Dijakabiju i ostalima, pošto je Jovetić povređen u meču sa Renom. Očekujemo bar dva gola u mreži Nanta.

Videoton – Ujpešt – 1 @ 1.55 u 10Bet

Ekipa Marka Nikolića podbacila je u prošlom kolu kod Puškaš Akademije, kada je igrala 0:0, i nije iskoristila kiks Ferencvaroša, sa kojim se bori za titulu u Mađarskoj. Sada im stiže ekipa Ujpešta, koja je odolela Ferencvarošu, i nalazi se u dobroj formi, a u sredu je izborila plasman u polufinale Kupa, mada je poražena od drugoligaša MTK sa 3:2. Ipak, gol više u gostima odveo je Ujpešt među četiri ekipe. Videoton je protiv Puškaša u Felčutu prekinuo niz od tri pobede, i ostao je na tri boda zaostatka za Ferencom, uz jednu utakmicu manje, pa možemo računati da su izjednačeni na čelu tabele. Baš zato, prostora za još neki kiks nema, iako je Ujpešt dobar i čvrst tim. Srpski golgeteri, Lazović i braća Šćepović, imaće zadatak da savladaju golmana gostiju.

Paderborn – Jena – 1 @ 1.32 u 10Bet

Šest kola pre kraja treće nemačke lige, četiri ekipe se bore za promociju i ulazak u Cvajtu. Mesta ima za dve, direktno i jednu koja bi to mogla da uradi preko baraža. Trenutno je na čelu Paderborn, koji ima tri boda više, ali i meč više odigran od Magdeburga, dok svoju šansu vrebaju Vehen i Karlsrue. Paderbrn ima, na prvi pogled, najlakši zadatak u ovoj rundi i priliku da umakne na tabeli. Dolazi mu tim Jene, koji se nalazi u donjem delu tabele, ali ima solidnu zalihu bodova, pa ne treba da strahuje za opstanak. Kvota na domaćina je mala, ali je dovoljna da uveće dobitak na tiketu. Četiri pobede u pet poslednjih mečeva garant su uspeha Paderborna.

Ukupna kvota na četiri subotnje utakmice u kladionici 10Bet je 5.37.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.