Tiket dana: Poeni igrača

Danas su na programu četiri veoma zanimljive utakmice, od kojih se najviše izdvaja duel Baskonije i Barselone, te Bajerna i Partizana. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Marijus Grigonis (Panatinaikos) – Poeni + (granica 11.5) @ 1.85 u SuperBet

Grigonis je u prethodnom kolu Evrolige bio jedan od najzaslužnijih u pobjedi njegovog tima nad Albom u Berlinu. Upisao je 16 poena, 4 skoka i dvije asistencije. Panatinaikos danas dočekuje Žalgiris i to opet bez Hernangomeza pa smo mišljenja da će Grigonis i u ovom meču doći do izražaja te da će imati veoma zapaženu ulogu. Odsustvom gore pomenutog Hernangomeza njegova minutaža je značajno povećana pa trenutno na terenu provodi preko 30 minuta, što bi trebalo da rezultuje većim brojem poena. Za vikend je u pobjedi nad ekipom Arisa postigao 10 poena, a na parketu je proveo oko 32 minuta. Prema tome predlažemo vam igru poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Paris Li (Asvel) – Asistencije + (granica 5.5) @ 1.85 u SuperBet

Li se ove sezone u potpunosti specijalizovao za asistencije i razigravanje svog tima. Na terenu prosječno provodi 26 minuta što je za ovu granicu asistencija sasvim dovoljno. U prošlom meču protiv Monaka je podijelio 6 asistencija, prije toga je stao na 5 u meču sa Žalgirisom, a kolo prije toga je u meču protiv Virtusa upisao nevjerovatnih 10 asistencija. Sa Fenerbahčeom i Efesom je stao na 5 asistencija dok je u meču sa Partizanom podijelio najmanji broj – 3. Poceko koji je na klupi zamjenio Parkera, iz meča u meč mu povećava minutažu i jasno je da ima povjerenja u njega. Prema tome predlažemo igru asistencije (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Serž Ibaka (Bajern) – Skokovi + (granica 6.5) @ 1.85 u SuperBet

Ova igra se nameće kao logična, jer statistika kaže da je Bajern ekipa koja je najbolja što se tiče ofanzivnog skoka u dosadašnjem toku sezone, dok je Partizan tim koji najlošije brani svoj koš, što im je do sada pravilo ogromne probleme u igri. Stigao je Kaboklo da pomogne u tom segmentu igre ali je upitno da li će moći odmah da doprinese. Ibaka je prvo ime u Bajernu i vrlo brzo je preuzeo dirigentsku palicu u timu Pabla Lasa, te će biti važno da iskoristi sve mane Partizana kako bi Bajern približio trijumfu. Pored skokova, za očekivati je da Ibaka i poenterski značajno doprinese svojoj ekipi. Prema tome predlažemo igru skokovi (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Džejms Naneli (Partizan) – Poeni + (granica 11.5) @ 1.85 u SuperBet

Partizan je za vikend u nevjerovatnoj završnici poražen na domaćem terenu od Igokee, pa će danas imati imeprativ pobjede u Minhenu kod ekipe Bajerna, koja nije imalo naivna. Bajern je takođe u velikoj krizi pa su trenutno u nizu od 4 uzastopna poraza, što će itekako biti motiv više da večeras pruže svoj maksimum i konačno trijumfuju. Nakon povrede Pantera, Naneli se nametnuo kao vođa na terenu i usljed nešto slabije forme Avramovića u zadnjim mečevima, znao je čak i do poluvremena da bude dvocifren. U pobjedi nad Fenerbahčeom je postigao 13 poena, prethodno 16 u porazu od Baskonije, dok u ABA ligi ima manju minutažu a samim tim je i veoma čisto jednocifren. U jako bitnom meču večeras moraće kao najiskusniji da najviše zapne i pomogne svom timu u borbi za trijumf. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u SuperBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.