Tiket dana: Poeni NBA igrača

Boston je već u velikom finalu, ”pometlali” su Seltiksi u finalu Istoka nedoraslu Indijanu, a na isti način mogao bi i Dalas do bitke za ”prsten” posle okršaja sa Minesotom. To je već iznenađenje, posebno ovih 3:0 za Maverikse. Hoće li Vulvsi produžiti seriju i možda doći u situaciju da budu prvi tim koji je preokrenuo seriju posle 0:3, videćemo možda već posle noćašnjeg meča u Teksasu. Kvote i granice bile su važaće u vreme sastavljanja predloga.

Entoni Edvards (Minesota) – Poeni + (granica 26,5) @ 1.95 u SuperBet

Poslednji je čas da najbolji košarkaš Minesote stavi svoj tim na leđa i ponese ga ka velikom finalu. Posle eliminacije šampiona iz Denvera malo ko je davao velike šanse Dalasu sa rovitim Dončićem u ovoj finalnoj seriji. Prognoze su opovrgnute na najstrašniji način za tim iz Mineapolisa koji se susreće sa ”metlom” i pored činejnice da je upao sa prednošću domaćeg parketa. Edvards nije igrao loše ali nije ni blistao. Najbolju partiju prikazao je u trećem meču koji je završio sa 26 poena i sa po 9 skokova i asistencija. Retko je on imao toliko uhvaćenih lopti i dodavanja na nekom meču, što samo govori koliko mu je stalo da njegov tim pobedi a ne da on dominira. Prosek u plej-ofu, računajući i mečeve sa Finiksom i Denverom mu je na 27,4 i verujemo da će biti na tom nivou ili bolji u ovoj, možda poslednjoj, utakmici za Minesotu u sezoni. Granica je na 26,5 koševa a za (+) kvota je 1.95 u kladionici SuperBet.

Majk Konli (Minesota) – Poeni + (granica 12,5) @ 2.00 u SuperBet

Za iskusnog plejmejkera Minesote možda je ovo poslednja šansa da se dokopa šampionskog prstena. Najveći deo karijere proveo je u Memfisu, onda je igrao u Juti, da bi pre godinu i nešto došao, u paketu sa Rudijem Goberom, u ekipu Minesote. Konli je odavno napunio 36 godina i jasno je da čak i da u budućnosti bude deo nekog tima koji se bori za titulu, njegov doprinos neće biti kao u ovom momentu. A on je startni plejmejker jednog vrlo dobrog tima kome su mnogi dodelili ulogu favorita još od trenutka kada su sa 4:0 izbacili Sanse sa Durentom u prvoj rundi doigravanja. Majk Konli je, pre svega, dodavač, ali ume da bude vrlo nezgodan u šutu. U dve poslednje utakmice sa Dalasom je bio efikasan i ubacio 18 odnosno 16 koševa. Njegov prosek u plej-ofu je tek nešto malo bolji nego u ligaškom delu, posle 11,4 poena po meču sada Konli ubacuje 11,8. Granica za četvrtu utakmicu je na 12,5 a za (+) poene kvota je 2.00 u kladionici SuperBet.

Kajri Irving (Dalas) – Poeni + (granica 23,5) @ 1.95 u SuperBet

Sa velikim probelmima se suočava Džejson Kid pred četvrti meč zbog povreda svojih igrača. Siguno neće u timu biti mladog centra Derika Lajvlija, a zna se koliko je njegova eneriga bitna i koliko on lopti uhvati pod oba obruča. Veliko je pitanje hoće li igrati i Maksi Kleber, a tek bi bila prava katastrofa ako meč propusti i Luka Dončić čija je povreda desnog kolena još uvek nezalečena. Da li će trener Dalasa rizikovati sa ovim igračima i dovesti u opasnost njihov nastup u velikom finalu, ili će oni dobiti poštedu jer Dalas ima odličnu situaciju u seriji, videćemo tek kada utakmica počne. Jedan od onih koji će morati da preuzmu odgovornost je Kajri Irving. Fantastični šuter je imao odlično veče u trećem meču, ubacio je 33 poena, koliko i Dončić i to mu je bio drugi najbolji skor još od četvrtog meča sa Klipersima u kome je ubacio 40 poena. U ligađkom delu sezone ubacivao je preko 25 koševa a u plej-ofu je na nešto više od 22. Verujemo da će u četvrtom meču biti bolji od tog proseka i prebaciti 23,5 poena kolika mu je granica u kladionici SuperBet sa kvotom 1.95 za (+) koševe.

P.J. Vošington (Dalas) – Poeni + (granica 13,5) @ 2.00 u SuperBet

Dolazak P.J. Vošingtona u toku sezone bio je onaj neophodan začin za ekipu iz Tesasa. Odlični krilni košarkaš zamenjen je za Seta Karija i Grenta Vilijamsa uz pika prve runde na draftu sa ekipom Šarlota. Čini se da su Maveriksi dobro prošli jer je ovaj igrač pokazao, pre svega u plej-ofu, koliko može biti od koristi. P.J. Vošington je u ligaškom delu sezone za Dalas odigrao 29 utakmica sa prosekom od 11,7 poena po meču. U plej-ofu je sada na 14 peosečno, a koliko ima samopouzdanja čini nam se da će te brojke biti i bolje. Svoj puni doprinos daje i u skoku i hvata skoro 7 lopti po utakmicu u doigravanju. Prethodni meč protiv Minesote bio mu je najbolji u seriji, opet je igrao 40 minuta i postigao 16 poena uz 8 uhvaćenih lopti. Bez Lajvlija u timu moraće i Vošington, uz Geforda, da doprinese u skoku, ali očekujemo da preskoči granicu od 13,5 koševa koliko mu je zadato u kladionici SuperBet sa kvotom 2.00 za (+) poene.

Ukupna kvota na tiketu za noć između utorka i srede u kladionici SuperBet iznosi 15.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.