Šta kažu kvote? Ko je favorit za osvajanje EURO 2024 i kakve su šanse Piksijevih “Orlova”?

Ko je tvoj favorit?

Za samo nekoliko dana počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje se održava u Nemačkoj i to prvi put od pada Berlinskog zida i ponovnog ujedinjenja dve Nemačke 1989. godine.

Na ovom Evropskom prvenstvu, 17. u istoriji, učestvovaće 24 reprezentacije i svaka od njih ima iste želje i jedan cilj – da podigne pehar namenjen šampionu Evrope.

Domaćinima bi to bila istorijska četvrta titula, a istu šansu ima i selekcija Španije. Ipak, ako pitate bukmejkere – najveće šanse za osvajanje trofeja ima Engleska. “Gordi Albion” se na čak šest izdanja kontinentalnog  šampionata, a najbolji plasman imali su upravo na poslednjem izdanju prvenstva – 2020. godine, kada su stigli do finala, u kojem su poraženi od Italije. Da li je sada vreme za korak dalje?

Ako pitate bukmejkere – jeste. Sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote za EURO 2024, a kvota na pobedu Engleske je 4.00. Drugi favorit je selekcija Francuske sa kvotom 5.00, a sledi domaćin Nemačka sa kvotom 6.50.

Portugalci su se 2016. godine okitili zlatnom medaljom, a s obzirom na to da će i ove godine imati glavnu zvezdu u timu – Kristijana Ronalda, ni sada ih ne treba otpisati. Kvota na pobedu Portugalaca je 9.00.

Kao što je poznato, Srbija učestvuje na Evropskom prvenstvu prvi put nakon 24 godine, a poslednja utakmica protiv Austrije nije ulila optimizam u redove “Orlova”. Ipak, nema sumnje da će Dragan Stojković Piksi “zategnuti redove” do prve utakmice protiv Engleske, a kvota na pobedu Srbije na EURO je 85.

Kompletnu ponudu za klađenje na osvajača Evropskog prvenstva pogledajte OVDE, a pre toga – ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu i preuzmete fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.