Tiket dana košarka (sreda, 12.06.2024)

Pred nama je danas veliki broj zanimljivih košarkaških utakmica širom Evrope, nacionalni šampionati se privode kraju i neizvjesnost je na samom vrhuncu. Mi smo za vas analizirali upravo ove utakmice i od njih sastavili tradicionalni tiket. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Olimpijakos – Panatinaikos – 2 @ 2.25 u MozzartBet

Ušao je Panatinaikos kao favorit u ovu finalnu seriju, kako zbog prednosti domaćeg terena, tako i zbog činjenice da su postali novi prvak Evrope. Međutim odmah nakon prve utakmice stvari su se promjenile i Olimpijakos je sada nadomak osvajanja šampionskog pehara. Crveno-bijeli iz Pireja su trijumfovali na gostovanju protiv ljutog rivala u utakmici, da bi potom u drugoj utakmici pred svojim navijačima potvrdili brejk. Panatinaikos nije dozvolio “metlu” u finalu i u trećoj utakmici je slavio, te tako produžio ovu neizvjesnu i zanimljivu borbu. Olimpijakos večeras ima priliku pred svojim navijačima da ovjeri titulu, dok Panatinaikos mora dati 101% kako bi izjednačio u seriji i obezbijedio majstoricu pred svojim navijačima. Mišljenja smo da će zeleni i uspijeti u tome, te da će večeras trijumfovati na parketu ljutog rivala. Kvota na pobjedu gostiju iznosi 2.25 u MozzartBet kladionici.

Fenerbahče – Anadolu Efes – UP+ (granica 167.5) @ 1.90 u MozzartBet

Fenerbahče je regularni dio sezone okončao kao drugoplasirana ekipa, što je značilo da će se prve dvije utakmice u finalnoj seriji igrati u dvorani Anadolu Efesa. Jasikevičijusevim igračima to izgleda nije pretjerano smetalo, pošto su u obje utakmice trijumfovali i tako poveli sa 0:2 u seriji. Činilo se da je ekipa Efesa pred eliminacijom i da u trećem meču nemaju šta da traže, međutim oni su suzbili redove i na kraju uspijeli da trijumfuju u Istanbulu, pa je sada rezultat u seriji 2:1. Večeras je presudna utakmica i za jedne i za druge, Fener svakako ne bi volio da se serija oduži i preseli van njihove dvorane, dok Efes ne želi da već večeras okonča sezonu. Ova dva rivala znaju da odigraju veoma otvorene i efikasne mečeve, a mišljenja smo da ćemo upravo jedan takav gledati i večeras. Naš prijedlog je igra UP+ (granica 167.5) po kvoti 1.90 u MozzartBet kladionici.

Pariz – Monako – H2 (4.5) @ 2.41 u MozzartBet

Ekipa Pariza je osvajanjem Evrokupa obezbijedila sebi učešće u Evroligi naredne sezone, ukoliko ne dođe do nekih velikih promjena u zadnji čas. Ovaj veoam talentovani tim je pored osvajanja drugog po snazi takmičenja u Evropi, uspio da eliminiše Asvel koji igra Evroligu i plasira se u finale nacionalnog šampionata. Čak šta više uspijeli su da uzmu brejk favorizovanom Monaku koji je potom u poslednjoj utakmici surovo uzvratio. Serije sa preselila u glavni grad Francuske i mnogi su očekivali da bi ekipa Pariza mogla još jednom iznenaditi i slaviti protiv Kneževe, međutim nije bilo ni blizu toga. Monako je u meču koji je odigran prije 3 dana slavio sa ubjedljivih 59:88, čime su pokazali da domaćin treba još da uči i da raste. Mišljenja smo da bi večeras mogli gledati sličan meč, pošto je ekipa Saše Obradovića očigledno odlučila ovu seriju da privede kraju i seoznu završi trijumfalno. Naš prijedlog je igra H2 (4.5) po kvoti 2.41 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u MozzartBet kladionici iznosi 10.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.