Tiket dana (četvrtak, 13.06.2024)

Tiket dana

Samo jedan dan nas deli od starta EURA u Nemačkoj i gro predloga u narednom periodu biće posvećeno ovom takmičenju. Večeras su u ponudi uglavno Irci, Islanđani i Južnoamerikanci. Kvote su bile važeće u trenutku sastavljanja predloga.

Sent Patriks – Šamrok – 2 @ 1.90 u SuperBet

Aktuelni šampion Irske nije dobro otvorio sezonu i dosta je zaostajao za Šelburnom. Vremeno je ta razlika bivala sve manja da bi onda opet Roversi zaostali i u ovo kolo ulaze sa 9 bodova manje od lidera ali i utakmicom manje. Prostora za neki novi kiks jednostavno nema, Šamrok će uskoro i u evropske kvalifikacije i tada će imati baš naporan raspored. Njihov cilj je da se domognu grupne faze makar Lige konferencija a znajući novi način takmičenja to uopšte nije nemoguće. Ipak, šampionaska titula je prioritet i loše rezultate iz maja moraju da nadoknade u junu. Imali su čak tri poraza u prošlom mesecu a to je Šamroku odavno nije dogovdilo. Za Sent Patriks je ovo najlošija sezona u protekloj deceniji. Nalaze se na 8. mestu, imaju osam bodova više od dve poslednjeplasirane ekipe ali i dva meča više odigrana. Lako se može dogoditi da ih pretekne makar Dandalk i onda bi pali u zonu baraža. Pokušaće to da izbegnu i makar zadrže sadašnju poziciju. Roversi su favoriti u ovom gradskom derbiju i predlažemo dvojku sa kvotom 1.90 u kladionici SuperBet.

Dandalk – Slajgo Rovers – 1x,0-2 @ 2.00 u SuperBet

Za bivšeg prvaka Irske, elipu Dandalka, ovo je košmarna sezona. Istini na ruku sada su stvari dosta bolje nego što su izgledale na početku ali je ova ekipa i dalje na samom začelju tabele, zajedno sa Drogedom, a oba sastava imaju samo po 16 bodova. U goste Dandalku dolazi Slajgo rovers, ekipa iz sredine tabele koja ne bi rebalo da ima većih problema oko obezbeđivanja opstanka, mada ne mogu ni da se nadaju izlasku u Evropu. Slajgo je posle dve uzastopne pobede poražen u poslednjem kolu od Voterforda sa čak 4:1 i to je bio meč na kome su primili najviše golova ove sezone. S druge strane Dandalk igra dobro na svom terenu, na poslednjih sedam utakmica na svom stadionu nisu poraženi a uz dve pobede imaju i 5 remija. Ono što je posebno interesantno je da nisu primili nijedan gol u tom periodu. Dakle, mreža im se na domaćem terenu nije tresla više od 630 minuta. Još zanimljivije je to da je baš Slajgo tim koji je poslednji pogodio mrežu Dandalka kao gost i to u pobedi od 5:0 početkom marta meseca. Zbog toga je Slajgo veliki dužnik Dandalka, mada su oni u narednom meču osvojili bod u Slajgu. Sada su domaćinu bodovi neophodni, a golova ne bi smelo da bude više od dva. Dodajemo i duplu šansu na domaćina. Za 1x,0-2 kvota je 2.00 u kladionici SuperBet.

Vikingur – Filkir – 1,4+ @ 2.15 u SuperBet

U poslednjoj utakmici četvrtfinala islandskog kupa sastaju se dva prvoligaša ali između njih na tabeli su svi ostali elitni ligaši. Naime, Vikingur je lider sa 25 bodova a Filkir ”fenjeraš” sa samo četiri. Zanimljivo je da su se ova dva tima sastala u Rejkjaviju na stadionu Vikingura pre deset dana, što je bio poslednji meč koji su odigrali. Pobeda je pripala Vikinguru rezultatom 5:2 i jasno je ko je favorit u ovom duelu. Filkir brine samo o opstanku, mada će i to možda biti nemoguća misija. Inače ove dve ekipe su igrale u kupu još u grupnoj fazi i zajedno prošle dalje, a međusobni meč opet je dobio Vikingur, tada sa 4:2. I sada će pobediti isti tim, a opet treba očekivati i punu mrežu Filkira. Uz jedinicu dodajemo i bar četiri gola ukupno, a za kombinaciju 1,4+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 2.15.

Piramids – Smouha – 1 @ 1.50 u SuperBet

Domaća ekipa je i dalje lider egipatskog prvenstva i ima čak 14 bodova, uz dve utakmice manje, od drugoplasiranog El Masrija. Međutim taj tim nije glavni rival Piramidsa već je to trenutno osmoplasirani Al Ahli. Razlog je jasan, Al Ahli je odigrao samo 15 utakmica do sada, čak 7 manje od Piramidsa, a ima 20 bodova manje na kontu. Hipotetički, ako bi Al Ahli dobio sve zaostale mečeve bio bi ispred Piramidsa za jedan poen. Čini se da će svaki bod u preostalom delu sezone biti jako važan, Al Ahli je završio sa obavezama u Afričkoj Ligi šampiona u kojoj su trijumfovali zahvaljujući samo jednom golu u dvomeču sa Esperansom iz Tunisa. Piramids ima devet uzastopnih pobeda iza sebe i verujemo da će protiv Smouhe upisati i desetu. Gosti iz Aleksandrije su odličan tim, trenutno su 6. na tabeli, ali nemaju neke velike ambicije u šampionatu. Možda je kup njihova šansa a poslednji meč su odigrali baš u tom takmičenju i prošli su u osminu finala. Ova dva tima se nisu sastala godinu dana, ovo je prvi okršaj u ovom prvenstvu, a za dve sedmice sastaće se u Aleksandriji. Predlog je jedinica sa kvotom 1.50 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici SuperBet iznosi 12.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.