Da li je Ronaldo za “staro gvožđe”? Šta kažu kvote – ko će biti najbolji strelac Evropskog prvenstva?

Ko će biti najbolji strelac EURO 2024?

Sedamnaesto po redu Evropsko prvenstvo je startovalo, a osim što je na neki način istorisjko za Srbiju, vrlo je značajno i za jednog od najboljih fudbalera današnjice – Kristijana Ronalda.

Portugalcu će ovo biti šest učešće na kontinentalnom šampionatu, što do sada nikome nije pošlo za rukom. Ronaldo je svoj debi imao sada već davne 2004. godine, kada je domaćin bio upravo Portugal koji je tada došao do finala, ali nije uspeo da postane i šampion. Na tom turniru postigao je “samo” dva gola. Naredno Evropsko prvenstvo igrao je 2008. u Austriji i Švajcarskoj, a Ronaldo se tada jednom upisao u strelce i njegov tim je poražen u četvrtfinalu od Nemačke. Ovo definitivno nije bilo uspešno prvenstvo za njega, ali na sledećem se tri puta upisao u strelce.

Godina 2016. bila je TA godina za Portugalce, koji su se konačno popeli na krov Evrope i to spektakularnom pobedom nad Francuskom. Do finala je Ronaldo postigao tri gola, a odlučujući meč morao je da završi pre vremena zbog povrede koju je doživeo. Individualno, za njega je najbolje izdanje bilo EURO 2020, kada je postigao pet golova, ali je njegova reprezentacija ispala u osmini finala od Belgije.

A, kakvi su dometi Portugalaca, konkretno Kristijana Ronalda ove godine? Odlaskom u Saudijsku Arabiju Ronaldo je mnogima, barem u početku, dao povoda da budu skeptični i da smanje svoja očekivanja od, neki bi rekli vremešnog, Portugalca. Ipak, brojke ne lažu – a one kažu da nekadašnji as Real Madrida ima priliku da postane najstariji strelac u istoriji EURO, kao i najstariji strelac u finalima, te jedini kapiten, pored Ikera Kasiljasa, koji bi dva puta osvojio kontinentali šampionat.

Iz tog razloga, SPECIJAL IGARA koji vas čeka na meridianbet.rs je više nego interesantan, pogotovo onaj koji se tiče najboljih igrača na predstojećem EURO. Pa, hajde da pogledamo ponudu za klađenje:

NAJBOLJI STREAC EURO 2024:

Kilijan Mbape – kvota 5.50

Hari Kejn – kvota 6.50

Kristijano Ronaldo – kvota 13

Aleksandar Mitrović – kvota 50

Dušan Vlahović – kvota 50

Sudeći po procenama bukmejkera, Mbape i Kejn imaju prednost u odnosu na Portugalca, ali do sada smo naučili da njega ne treba otpisivati.

NAJBOLJI IGRAČ EURO 2024:

Kilijan Mbape – kvota 8.00

Džud Belingam – kvota 10

Hari Kejn – kvota 12

Fil Foden – kvota 13

Kristijano Ronaldo – kvota 20

Pitanje je, čini se, jednostavno – da li je vreme za povlačenje Portugalca ili još uvek može da “drži časove”?

Odgovor nam može dati samo on, a vi se možete poigrati i odigrati tiket na meridianbet.rs jer vas možda baš ovaj odvede do fantastičnih nagrada, koje vas očekuju. Za početak, tu je fantastičan bonus dobrodošlice od 4.000 dinara, koji dobijate potpuno besplatno, a nakon toga se možete priključiti takmičenju u kojem vas čekaju vrhunske nagrade i nagradni fond od preko 500.000 dinara!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.