Tiket dana (subota, 15.06.2024)

Tiket dana

Evropsko prvenstvo kreće u punom zamahu i danas gledamo tri utakmice iz Nemačke. Pored mečeva sa EURA igraće se još uglavnom u nižim ligama zemalja sa severa Evrope i u Južnoj Americi, čiji KOPA Amerika tek treba da počne. Predložene kvote bile su važeće u trenutku pisanja teksta.

Italija – Albanija – 1,0-3 @ 1.81 u Primobet

Azuri odbranu titule na Evropskom prvenstvu počinju duelom sa Albanijom. Grupa B je nazvana grupom smrti, a kako i ne bi kad su u njoj dva svetska i evropska šampiona, uz selekciju koja je na dva prethodna Mundijala osvajala drugo odnosno treće mesto. Albanci su tu potpuni autsajderi i svaki osvojeni bod u konkurenciji Španije, Hrvatske i Italije bio bi veliki kao kuća. Nije ovo debi Albanije na EURU, igrali su 2016. godine u Francuskoj, ali bez mnogo uspeha. Daleko od toga da to nije dobar tim, igrači ionako ne igraju u domovini već širom Evrope, najviše ih ima baš u italiji. Selektor je Brazilac Slivinjo, a on je mnogo veći trag ostavio kao fudbaler nego kao trener, mada za ovo drugo tek ima vremena. Italija je opet imala traumatične kvalifikacije, tek su remijem sa Ukrajinom u poslednjem kolu osigurali drugu poziciju i to sa istim brojem bodova kao i Ukrajinci ali boljim međusobnim skorom. U dve kontrolne utakmice pred EURO Italija je bez golova igrala sa Turskom i minimalnim rezultatom pobedila BiH. Albanija je po tri gola dala Lihtenštajnu i Azerbejdžanu, ali to nisu rivali u rangu Azura. Pobeda aktuelnog prvaka Evrope ne bi trebalo da izostane, ali ne verujemo u goleadu. Za 1,0-3 kvota je 1.81 u kladionici Primobet.

Union Santa Fe – San Lorenco – 1 @ 2.26 u Primobet

Argentinsko prvenstvo samo što se zalaufalo sledi pauza duža od mesec dana. Naime, uskoro kreće KOPA Amerika koji se igra u SAD-u, a Argentinci će naravno, kao i sve ostale južnoameričke selekcije igrati na njemu. Za Union iz Santa Fea pauza ne stiže u dobrom momentu. Ovaj klub je odlično startovao u prvenstvu i posle četiri odigrane utakmice ima 3 pobede i jedan remi, pa zajedno sa još četiri tima drži vrh tabele. Za pohvalu je podatak da im se mreža za 360 i kusur minuta zatresla samo jednom, ali im efikasnost nije jača strana i 10 bodova su osvojili sa samo 5 postignutih golova. S druge strane San Lorenco ima razloga za zadovoljstvo zbog pauze koja sledi. Ova ekipa je osvojila samo jedan bod iz tri meča koja su registrovana, s obzirom da je njihov okršaj sa Godoj Kruzom prekinut zbog nereda navijača kod rezultata 1:1 posle prvog poluvremena. Prošlo prvensto San Lorenco je završio na visokom trećem mestu dok je Union Santa Fe bio tek na 20. poziciji. Stvari se menjaju ali verujemo da će Sveci iz predgrađa Buenos Ajresa naći izlaz iz krize u nastavku sezone. Sada je domaćin u naletu i predlažemo nejgovu pobedu sa kvotom 2.26 u kladionici Primobet.

Neman – BATE – 1,0-3 @ 2.05 u Primobet

BATE Borisov više nije dominantan u beloruskoj Višaja ligi. Aktuelni prvak je Dinamo iz Minska, a ekipa iz Borisova je prethodnu sezonu završila na petom mestu sa dva boda zaostatka za prvim timom u zoni plasmana u evropske kupove. Dakle, oni se nisu plasirali u Evropu ali zato jeste njihov sadašnji rival. Ekipa Nemana iz Grodna je bila vicešampion, sedam bodova su zaostajali za šampionom iz Minska, a sada su ispred njih na tabeli, nalaze se na drugoj poziciji posle 11 kola sa dva boda manje od lidera Žodina. U međuvremenu Neman je osvojio i Kup Belorusije. Pre dvadesetak dana su u finalu pobedili Islač sa 2:0 i stigli do svog drugog trofeja u istoriji, s obzirom da su kup osvajali i 1993. godine. Stvari su sada drugačije u Višaja ligi, Neman je veliki favorit protiv BATE-a, iako je ekipa iz Borisova u prethodnom kolu deklasirala Slutsk sa čak 6:0. BATE se nalazi na 8. mestu i ima samo 15 osvojenih bodova. Mada je Neman bio vicešampion, po drugi put od osnivanja, BATE je prošle sezone oba puta slavio prtoiv tima iz Grodna. Vreme je da Neman uzvrati i predlažemo pobedu domaćina uz manji broj golova. Za 1,0-3 kvota je 2.05 u kladioncii Primobet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Primobet iznosi 8.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.