Tiket dana (utorak, 18.06.2024)

Tiket dana

Danas je nešto slabiji program na Evropskom prvenstvu, igraju se samo dva meča u grupi F kojima se završava prvo kolo. Ni ostali deo ponude bije preterano inspirativan. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Portugalija – Češka – 1,2+ @ 1.72 u SuperBet

Portugalci su već stalni učesnici najvećih takmičenja i ovo im je osmo uzastopno Evropsko prvenstvo. Kristijanu Ronaldu je šesto, što ga čini rekorderom i u tom segmenu. Pre osam godina postali su šampioni u Francuskoj a imaju i jedno finale. Čini se da nikad nisu imali kvalitetniji tim i svakako spadaju u najuži krug favorita. Na klupi je Španac Roberto Martinez koji nije uspeo da sa Belgijom u šest godina ostvari neki značajniji uspeh od polufinala na Mundijalu u Rusiji, a i Belgijanci su imali neverovatan sastav. Grupa je takva da Portugalija ne bi smela da ima problema oko prolaska dalje a za kasnije ćemo videti. Česi se nadaju plasmanu u drugu fazu, pod imenom Čehoslovačaka postali su šampioni kontinenta 1976. u Beogradu a 20 godina kasnije kao češka bili su drugi u Engleskoj. Presudio im je zlatni gol Olivera Birhofa. Selektor Ivan Hašek doveo je tim bez mnogo zvezda a najpoznatiji je dvojac Bajera iz Leverkuzena Patrik Šik- Adam Hložek. Očekujemo pobedu Portugalije na stratu uz bar dva postignuta gola. Za 1,2+ kvota je 1.72 u kladionici SuperBet.

Al Itihad – Al Ahli – 2,0-2 @ 3.10 u SuperBet

Al Ahli se polako ali sigurno penje na tabeli, već su na 4. mestu a još uvek zaostaju čak 7 utakmica za vodećim Piramidsom. Istina imaju i 20 bodova manje, ali u slučaju sv ih pobeda bili bi ispred trenutnog lidera za jedan bod. Nedavno su osvojili Afričku Ligu šampiona pošto su u finalu bili uspešniji od Esperanse iz Tunisa, a i ovogodišnja izdanja afričkih klubova potvrdila su dominaciju zemalja Magreba, s obzirom da su najbolji bili klubovi iz Egipta, Maroka i Tunisa. Inače Al Ahli je najtrofejiniji klub Egipta, šampioni su bili čak 43 puta a daleko iza njih, sa 14 pehara je Zamalek. Uglavnom su klubovi iz Premijer lige smešteni na krajnjem sveru, u delti Nila, a većina je iz Kaira i Aleksandrije. Al Itihad je stalni prvoligaš ali još uvek nisu bili šampioni. Trenutno je ekipa iz Aleksandrije na 6. mestu sa istim borjem bodova kao i Al Ahli ali sa čak 9 utakmica više odigranih. To nam kazuje da će teško zadržati sadašnju poziciju a i forma im je u padu pa su u prethodna tri kola osvojili samo bod, a nisu dali ni gol. U poslednjem odigranom meču su ispali i iz nacionalnog kupa i to od nižerazrednog rivala. Ni na tom meču nisu dali gol. Dakle, gol je mislena imenica za Al Itihad i sumnjamo da će zatresti mrežu šampiona Afrike. Naš predlog je dvojka uz mali broj golova. Za 2,0-2 kvota je 3.10 u kladionici SuperBet.

Valur – Rejkjavik – GG4+ @ 2.00 u Superbet

Islanđani igraju bez prekida i to nam pomaže u sastavljanju tiketa, da se ne bismo fokusirali samo na Evropsko prvenstvo. Na programu je 10. kolo, mada su timovi koji imaju evropske obaveze ovog leta već odigrali po meč više od ostalih. U vođstvu je Vikingur iz Rejkjavika, aktuelni šampion ove ostrvske zemlje. Zbog te činjenice imaće dobru šansu da ponovo uspeh Breidablika iz prethodne sezone i plasiraju se u grupnu fazu nekog od koviva, najverovatnije Lige konferencija. Vikingur je sakupio 25 bodova iz 10 utakmica a prati ga Breidablik sa 22 odnosno Valur sa 21. Upravo Vikinguru sledi gostovanje kod gradskog rivala Valura. I jedni i drugi su u odličnoj formi i sa lakoćom pune mreže rivala. Valur je postizao po 5 golova u dva poslednja kola, dok je Vikingur ”petardirao” svog protivnika u prošlom kolu. Ova dva tima sastala su se u Super kupu ove zemlje i slavio je Vikingur posle penala, u regularnom delu utakmice rezultat je bio 1:1. Sada očekujemo dosta golova, barem četiri a biće ih na obe strane. Za GG4+ kvota je 2.00 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici SuperBet iznosi 10.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.