Najveći SPECIJAL IGARA za EURO: Iskoristi sjajnu ponudu i kladi se na svoje favorite!

Istraži specijal igara u Meridianu!

Druga runda Evropskog prvenstva je počela, a danas nas očekuje još tri vrlo interesantne utakmice.

Već od 15:00 sastaće se Slovačka i Ukrajina, nakon toga Poljska i Austrija, dok je za sam kraj ovog petka rezervisan vrlo zanimljiv meč između Holandije i Francuske.

Krenimo redom: Ukrajinci su pretrpeli težak poraz od Rumunije u prvoj rundi grupe E, a ni sada nemaju lak zadatak, s obzirom na to da su Slovaci (iznenađujuće) savladali Belgiju. Mora se priznati da Romelu Lukaku u toj utakmici nije imao sreće, ali svakako to ne umanjuje pobedu Slovačke. Ipak, Ukrajinci jesu favoriti u ovom duelu, kvota na njihovu pobedu je 2.15, dok je kvota na trijumf Slovaka 3.65. Osim toga,  na meridianbet.rs možete pronaći fantastičan SPECIJAL IGARA, koji nudi zaista široku ponudu za klađenje na EURO, pa se tako možete kladiti i na to da li ćemo videti autogol na utakmici – kvota 9.00, da li ćemo videti penal – kvota 3.05 i još brojne druge zanimljive igre.

Drugi duel dana doneće nam susret Poljske i Austrije, ekipe koje su u prvom kolu pretrpele poraze. Austrijanci su ipak favoriti, kvota na njihovu pobedu iznosi 2.15, dok je kvota na trijumf Poljaka 3.50. Naravno, i ovde ćemo vam izdvojiti još neku zanimljivu ponudu – kvota da će Marko Arnautović postići jedan ili više golova je 2.65, a naravno interesantan je i Robert Levandovski – kvota da će upravo on biti prvi strelac na meču je 6.00.

I za sam kraj dana – tu je meč Holandije i Francuske. Uspeli su Francuzi, uz dosta muke, da savladaju Austriju u prvom kolu grupe D, ali protiv Holandije će morati da pokažu mnogo više ako žele tri boda. Oni su takođe zabeležili trijumf u pvoj utakmici, bili su bolji od Poljske, a sada je vreme za pravi fudbalski spektakl! Od ove utakmice se zaista mnogo očekuje,a kvota na pobedu Francuske je 2.30, dok je kvota na trijumf Holandije 3.20. Naravno, sve oči biće uprte u Kilijana Mbapea, kvota da će postići dva ili više gola je 5.60.

Naravno, kompletan SPECIJAL IGARA možete pogledati na OVOM LINKU, a pre toga ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer vas očekuje spektakularan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.