Tiket dana (petak, 21.06.2024)

Tiket dana

Pratimo i dalje Evropsko prvenstvo ali tiket ”obogaćujemo” i utakmicama iz retkih liga koje se igraju. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u vreme njegovog sastavljanja.

Slovačka – Ukrajina – 2 @ 2.15 u Mozzartbet

Možda su Ukrajinci ostavili najlošiji utisak u prvom kolu na Evropskom prvenstvu. Ne samo zbog ubedljivog poraza od Rumunie od 3:0, već i igre koju je prikazala selekcija sa mnoštvom odličnih igrača. Nacija je sigurno razočarana i na fudbalerima je da izvade fleke u meču sa Slovacima. Slovačka je napravila najveće iznenađenje u prvom kolu, pobedili su jednog od favorita na ovom takmičenju selekciju Belgije. Bio je to posve čudan meč sa dominacijom Crvenih đavola i čak dva poništena gola Romelu Lukakua. Sve će se to zaboraviti a pamtiće se pobeda Slovačke koja je u taj meč, a i u ovu grupu, ušla kao autsajder. Jedan bod protiv Ukrajine, gotovo izvesno, odveo bi ih u narednu fazu a to bi ispunilo njihov primarni cilj na ovom šampionatu. Ukrajina mora da razmišlja samo o pobedi jer bi u slučaju remija morala da pobedi Belgiju u poslednjem kolu a taj meč će i Belgijancima biti presudan. I pored svega što smo videli verujemo u kvalitet ukrajinske reprezentacije i predlažemo pobedu selekcije koju predvodi Sergej Rebrov. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 2.15.

Poljska – Austrija – x2,2+ @ 1.63 u Mozzartbet

Obe selekcije doživele su, rekli bismo, očekivane poraze u prvom kolu. Poljaci su se dosta dobro držali protiv Holanđana, čak su prvi i poveli, ali ih je pad koncentracije u finišu meča koštao jednog boda. Igrali su vez Milika i Levandpvskog i očekuje se da makar napadač Barselone bude u timu u protiv Austrijanaca. A ta reprezentacija je imala za rivala aktuelnog vicešampiona sveta francusku. Daleko od toga da je Austrija razočarala, tim Ralfa Rnagnika može da žali i za nerešenim rezultatom, ali izdanje svakako hrabri pre odlučujuće dve utakmice. Poražni iz ovog meča imaće minimalne šanse da se dokopa druge faze što podiže ulog u meču koji se igra u Berlinu. Po nama je Austrija pokazala više, ne samo na stratu već i u utakmicima u kvalifikacijama i pripremnim pred EURO. Blagu prednost dajemo njima a predlog je dupla šansa uz bar dva gola ukupno. Za x2,2+ kvota je 1.63 u kladionici Mozzartbet.

Zamalek – Farko – 1 @ 1.60 u Mozzartbet

Slavni Zamalek imao je još jednu uspešnu sezonu na međunardnom planu i nedavno je trijumfovao u Afričkom Kupu konfederacija. U finalu su pobedili marokanski Berkane, i to pred 75 hiljada svojih egzaltiranih navijača. U prvenstvu im ne ide najbolje, daleko su od vrha ali imaju i dosta zaostalih utakmica. Odigrali su ih samo 19 dok su neki timovi odigrali 26. Igraće po ubrzanom ritmu do kraja sezone a pre nekoliko dana imali su jedan od važnijih okršaja. Dočekali su trenutno drugoplasirani Al Masri, tim koji im je glavni konkurent za treće mesto na ktraju i novi izlazak na međunardnu scenu. Nije uspeo Zamalek da pobedi Al Masri, čak ni da uzme bod, pa sada više nemaju prostora za bilo kakav kiks. Tako je i u duelu sa Farkom, ekipom koja se grčevito bori za opstanak. Gosti su uzeli važan bod u utorak protiv odličnog ZED-a na strani, a lako su mogli i do sva tri. Farko je tim iznad zone ispadanja i svaki bod mu je zlata vredan. Ipak je Zamalek kvalitetniji i predlažemo njihovu pobedu u zaostalom 12. kolu egipatske Premijer lige. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.60.

Auda – RFS – 2,3+ @ 1.90 u Mozzartbet

Evo jednog meča i letonskog prvenstva u kome se lider šampionata RFS sastaje sa Audom. Prošla je tačno polovina prvenstva, odigrano je 18 kola i aktuelni šampiona RFS ima 5 bodova više od prvog pratioca Rige. U konkurenciji za titulu je još i Valmijera, dok će se svi ostali, izuzimajući Daugavu i Audu boriti za opstanak. Uskoro kreću i kvalifikacije za evropske kupove, RFS će igrati, za početak, u kvalifikacijama za Ligu šampiona s obzirom da su branioci titule do koje su u prošlom prvenstvu stigli zahvaljujući samo jednom bodu prednosti u odnosu na gradskog rivala Rigu. I Auda je iz letonske prestonice, kao i većina timova iz elite. Njihov najveći uspeh je Kup Letonije koji su osvojili pre dve godine, dok drugih značajnijih rezultata nemaju. Sada su u dobroj formi, vezali su tri prvenstvene pobede sa čak 11 postignutih golova. RFS je druga dimenzija i očekujemo novi trijumf šampiona uz bar tri gola na utakmici. Za 2,3+ kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 10.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.