Tiket dana (četvrtak, 27.06.2024)

Tiket dana

Danas je dan bez utakmica na EURU i posvetićemo se ostalim događajima. Predložene kvote bile su aktuelne u momentu sastavljanja predloga.

Sandefjord – Ham-Kam – x2,GG @ 2.65 u SuperBet

Posle pauze od tri sedmice nastavlja se elitna norveška liga. Reprezentacija ove skandinavske zemlje ne igra na EURU ali ima fudbalera drugih zemalja koji ovde zarađuju hleb, pa su neplanirani odmor imali i noveški timovi. U meču 12. kola poslednjeplasirani Sanderfjord dočekuje Ham-Kam. Gosti su osvojili bod više do sada ali su i jedni i drugi u situaciji da se bore za opstanak. Zanimljivo je da Ham Kam igra dosta dobro na strani, osvojio je 6 bodova, od 10 ukupno, a pobedio je Sarpsborg sa čak 7:1. Jednine poraze na strani doživeli su od Rozenborga i Brana i to minimalnim rezultatom. Sanderfjord je samo četiri puta bio domaćin u ovoj sezoni, dva puta su pobedili i dva puta izgubili i vrebaju šansu da trijumfom protiv tima iz Hamara predaju ”fenjer” nekom drugom. U prošloj sezoni Ham- Kam je bio 11. na kraju a Sanderfjord 13. i zamalo je izbegao baraž. U oba mešusobna meča tada je slavio Ham-Kam. I sada malu prednost dajemo gostima i predlažemo duplu šansu na njih uz bar po gol na obe strane. za x2,GG kvota je 2.65 u kladionici SuperBet.

Stjarnan – Vikingur Rejkjavik – 2 @ 1.95 u SuperBet

Vikingur je opet na vrhu tabele u islandskoj prvoj ligi ali nam se čini da će ove sezone imati mnogo ozbiljnije konkurente nego prethodne. Sada su na samo bod zaostatka fudbaleri Breidablika a na dva Valura. Ova tri tima vodiće veliku bitku i u regularnog delu a, verujemo, i kasnije u plej-ofu. Vikingur uskoro očekuje početak kvalifikacija za evropske kupove, posle učešća Breidablika u grupnoj fazi prošle godine i njihove ambicije su velike, a u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraće protiv Šamrok Roversa, šampiona Republike Irske. Stjarnan je izgubio tri puta u poslednja četiri meča, a primio je čak 15 golova u tom intervalu, skoro četiri po utakmici. Nalaze se na 6. mestu i glavni cilj im je da ostanu u gornjoj polivini i izbore se za plej-of. Vikingur nije pobedio na dva poslednja meča i sada nema izbora ako želi da sačuva lidersku poziciju. Predlažemo dvojku sa koeficijentom 1.95 u kladionici SuperBet.

Ismaili – El Masri – 2 @ 2.30 u SuperBet

Gradski derbi Aleksandrije igra se između Ismailija i Al Masrija. Gosti su jedno od prijatnijih iznenađenja ove sezone i do pre par dana bili su drugoplasirani tim. Sada ih je pretekao Al Ahli, koji i dalje ima mnogo zaostalih mečeva pa je za Al Masri glavni cilj da zadrži treću poziciju i na taj način izbori učešće u Kupu Konfederacija. Posle sjajne pobede nad Zamalekom u gostima, fudbaleri Al Masrija su podbacili na svom terenu u duelu sa Keramika Kleopatrom i ostali praznih šaka. Sledi im teško gostovanje kod Ismailija, tima koji je poražen samo jednom u poslednjih sedam kola. Ipak, Ismaili nema neki preterani motiv u ovom meču, imaju solidn prednost pred timovima u zoni ispadanja i ne bi smeli da imaju problema oko zadržavanja statusa u eliti egipatskog fudbala. Imaju samo još tri utakmice do kraja sezone i polako se sremaju za raspust. Predlažemo pobedu Al Masrija a za dvojku se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 2.30.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici SuperBet iznosi 11.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.