SENZACIJA: KUĆA MILIONERA PODELILA ŠEST I PO MILIONA DINARA U SAMO PAR DANA!

Verni igrači Meridiana još jednom su pokazali svoje umeće!

Još jednom su verni igrači Meridiana dokazali da su bez premca kada su u pitanju slot igre. U samo par dana tri igrača su međusobno raspodelila gotovo ŠEST I PO MILIONA DINARA!

Beograđanin inicijala N. S. je osvojio fantastičnih 1.510.500 DINARA iz spina! Istraživač se proširio kolonama slota Book of Maya i doneo Beograđaninu nestvaran dobitak. Potraga za skrivenim blagom čuvenog plemena je završena uspešno.

Da pripadnice lepšeg pola dominiraju svetom slot igara dokazala nam je B. S. , takođe iz Beograda. Njen odabir je bila igra Pia Premium provajdera Expanse Studios.  Beograđanka je zaigrala “tradicionalan indijanski ples” sa princezom plemena, nakon čega je na njen korisnički nalog isplaćeno 2.450.200 DINARA!

Šampionski dobitak je delo momka inicijala Z.J. Fantastično osveženje u ovim vrelim danima stiglo je kroz igru Wild Icy Fruits. Zaleđene voćkice, skejteri i džokeri su se ređali kolonama. Nakon nekoliko sati zabave njegov Meridian korisnički nalog je bio “bogatiji” za 2.513.600 DINARA!

Možda baš vi budete naši šampioni naredne nedelje, a da bi se to dogodilo potreban vam je aktivan nalog i malo sreće.

REGISTRUJTE SE U KUĆI MILIONERA! Par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.