Tiket dana (utorak, 02.07.2024)

Tiket dana

Večeras se igraju dve poslednje utakmice osmine finala na Evropskom prvenstvu a pri kraju je i grupna faza takmičenja na KOPA Amerika. Kvote su važile u trenutku sastavljanja predloga.

Austrija – Turska – T12+ @ 2.10 u Mozzartbet

Poslednjeg učesnika četvrtfinala EURA saznaćemo nakon okončanja duela Austrije i Turske. Ko god to bio, biće vrlo prijatno iznenađenje ovog takmičenja jer je malo ko pre početka video među 8 i Turke i Austrijance. Međutim, svakako će biti zasluženo, u grupnoj fazi i jedni i drugi su imali po dve pobede i pokazali da su s pravom u završnici Evropskog prvesntva. Austrija je posle startog poraza od Francuske, kada su silno namučili Trikolore, pobedili Poljsku i Holandiju, postigavši na oba meča po tri gola. Dule sa lalama bio je jedan od najboljih u dosadašnjem delu prvenstva. Turci su imali malo više problema da prođu dalje, pobedili su u prvom kolu Gruziju, izgubili zatim od Portugalije, i to ubedljivo, a onda nekako izašli na kraj sa Česima i pored činjenice da su Knedličke veći deo meča odigrale sa igračem manje. Tak golom u sudijskoj nadoknadi Turska je pobedila i izbegla Španiju u osmini finala. Očekujemo otvoren meč sa dosta golova, a prednost dajemo Austriji sa sjajnim Ralfom Rangnikom na klupi. Naš predlog je Austrija daje dva gola a za T12+ kvota je 2.10 u kladionici Mozzartbet.

Akurejri – Valur – GG4+ @ 2.55 u Mozzartbet

U polufinalu Kupa Islanda sastaju se domaći Akurejri i ekipa Valura. Tim iz Akurejrija je tek na 10. mestu na tabeli u prvenstvu i ima male izglede da se plasira čak i u plej-of, pa će njegova sudbina biti igranje u plej-autu i pokušaj da što pre obezbede status prvoligaša i za narednu sezonu. I prošle sezone im je, samo za jednu poziciju, izmakao plasman u doigravanje za titulu. Što se tima iz prestonice tiče Valur je jedan od najtrofejnijih islandskih klubova, ove sezone je vrlo dobar i, zajedno sa Vikingurom i Breidablikom, konkuriše za titulu. Međutim, u prošlom kolu je ekipa iz Rejkjavika poražena od Akranesa i napravila je veliki korak unazad kada je osvajanja naslova u pitanju. Možda je relanije da trofej osvoje u drugom domaćem takmičenju. U kupu su već u polufinalu, igraju sa timom slabijim po kvalitetu a u drugom polufinalu sastaju se Vikingur i Stjarnan. Najrealnije je da u finalu gledamo Valur i Vikingur ali u najmasovnijem takmičenju je uvek mnogo iznenađenja i ne bi bila senzacija ni da Akurejri ode u finale, pogotovo jer igra pred svojim navijačima protiv Valura. Golovi su zagarantovani i naš predlog je GG4+ sa kvotom 2.55 u kladionici Mozzartbet.

Piramids – ZED – 1,0-3 @ 2.05 u Mozzartbet

Domaći tim se i dalje drži na liderskoj poziciji ali sada ima 14 bodova više od Al Ahlija i pet utakmica više odigranih. U slučaju da novi afrički prvak pobedi na svih pet zaostalih utakmica preteći će Piramids za jedan bod, bez obzira šta ovi urade u svojim mečevima. Daleko od toga da je šampion odlučen, do kraja sezone trebaju da se odigraju oba međusobna duela između ove dve ekipe, s obzirom da se u aktuelnoj sezoni još nisu susretali jer je Al Ahli odlagao utakmice zbog obaveza u međunarodnom takmičenju, afričkoj Ligi šampiona. Piramids je vezao 12 uzastopnih pobeda i ne odustaje od šampionskog lovora. Očekujemo da pobede i ekipu ZED, tim koji je na visokom četvrtom mestu i planira da ostavri svoj naveći uspeh. Ovoj ekipi je tek drugi put da igra u Premijer ligi Egipta, a u prvom delu sezone uspeli su da ostanu neporaženi protiv Piramidsa i odigraju u svojoj Gizi bez golova. Ni sada ne očekujemo mnogo pogodaka ali trijumf Piramidsa ne bi smeo da izostane. za 1,0-3 kvota je 2.05 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 10.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.