Tiket dana (sreda, 03.07.2024)

Tiket dana

Baš slaba ponuda je ove srede a na sve se nadovezala i pauza u dva kontinentalna takmičenja, EURU i KOPA Americi. Evo našeg predloga za danas uz napomenu da su kvote važile u momentu sastavljanja tiketa.

SJK – Oulu – 1 @ 1.68 u King

U četvrtfinalu finskog kupa sastaju se dva prvoligaša. SJK je odlično započeo prvenstvo, trenutno su na deobi drugog mesta sa još dva tima koji takođe iz 14 utakmica imaju 25 bodova. Ispred njih je jedino aktuelni šampion Helsinki, koji ima dva boda više ali i utakmicu više odigranu. U Kupu Finske ekipa iz Seinajokija je deklasirala odlični VPS u osmini finala sa čak 5:1 na svom terenu i po tome ih proglašavamo za favorita i protiv tima Oulua, još jednog prijatnog iznenađenja u finskoj Veikkaus ligi. Oulu nije izgubio na poslednjih pet mečeva, tri u prvenstvu i dva u kupu. Oni su imali nešto lakši posao u kupu do ovog četvrtfinala, igrali su samo protiv nižerazrednih timova, i SJK je prvi ozbiljan rival. Oulu je na 10. mestu na tabeli, dosta su nisko ali je njihov prevashodni cilj opstanak. Verovatno će igrati u plej-autu ali ne bi trebalo da budu među onim timovima koji će se seliti u drugu ligu. Pre oko dva meseca ovi timovi su se u Seinajokiju sastala u prvenstvu a SJK je slavio sa 2:1. Očekujemo i sada pobedu istog tima i predlažemo jedinisu sa kvotom 1.68 u kladionici King.

Vikingur – Stjarnan – 1,3+ @ 2.30 u King

U drugom polufinalu islandskog kupa lider, i aktuelni šampion Vikingur, dočekuje tim Stjarnana. Ovi rivali sastali su se prošle sedmice u prvenstvu, domaćin je bio Stjarnan a pobeda je pripala Vikinguru sa 4:0. To je drugi uzastopni meč na kome je Stjarnan prmio četiri gola i ne piše im se dobro u ovoj utakmici. Vikingur želi odbranu titule ali i duplu krunu na Islandu. Pored toga ova ekipa ima velike ambicije u Evropi i plan im je da se nađu u grupnoj fazi nekog od kupova, i tako ponovo uspeh Breidablika iz prošle godine koji je postao prvi tim iz ove zemlje koji je zaigrao u grupnoj gazi nekog evropskog takmičenja. Vikingur se održava na vrhu tabele iako ove sezone ima velike rivale u Breidabliku i Valuru i predstoji nam uzbudljiv rasplet na Ostrvu. Stjarnan je na deobi 6. mesta i pokušaće da ostane u gornjem delu tabele i posle 22 kola igra u plej-ofu. Šansu da urade nešto veliko imaju u kupu, jer ako bi napravili iznenađenje i izbacili Vikingur u finalu je sve mofuće i eto prilike za trofej. Ne verujemo u takav rasplet i predlažemo pobedu domaćeg tima sa bar tri gola na ovom meču. Za 1,3+ kvota je 2.30 u kladionici King.

Farko – Zamalek – 2 @ 1.83 u King

Čuveni Zamalek je ove sezone osvojio afrički Kup konfederavija ali je podbacio u egipatskoj Premijer ligi. Još uvek imaju šansu da isprave bar malo propuste i stignu bar do trećeg mesta na kraju i na taj način ponovo dobiju priliku da igraju u međunarodnom takmičenju. U ovom momentu to treće mesto izgleda daleko, na njemu je Al Masri sa 48 bodova, čak 11 više od Zamaleka, ali i sa 6 utakmica više odigranih. Ako Zamalek bude uspešan u odloženim uakmicama šanse da budu na trećem mestu na kraju sezone sasvim su relane. Za titulu se bore Al Ahli i Piramids, oba tima ulaze u finiš prvenstva gotovo izjednačeni i njihova dva međusobna okršaja daće nam odgovor na pitanje kome ide šampionski naslov u Egiptu. Ekipa Farko se bori za opstanak, sada su tik iznad crte ali bi lako mogli da skliznu u zonu ispadanja. U poslednjih šest utakmica pobedili su samo jednom i svaki bod biće im preko potreban u preostalom delu prvenstva. Ov de je Zamalek favorit i predlažemo nejgovu pobedu. za dvojku se u kladionici King dobija kvota 1.83.

Tukums 2000 – Daugavpils – 3+ @ 1.84 u King

Što se tiče ova dva letonaska tima oni ne bi trebalo da imaju traumatičan finiš sezone. Teško da mogu da se bore za izlazak u Evropu a ne bi trebalo ni da imaju problema oko obezbeđivanja opstanka. Ekipa iz grada Tukums nalazi se na 6. mestu sa 22 boda iz 20 utakmica dok je Daugavpils nešto bolji i sakupio je 31 bod, što je u ovom momentu dovoljno za četvrto mesto. Ipak, zaostatak za vodećom trojkom je takav da neće uspeti da se umešaju u bitku za jedno od prva tri mesta. O titulu će opet odlučivati RFS i Riga, dok je Valmijera odmah iza i strpljivo čeka neki kiks vodećeg tandema. U prvom delu sezone Daugavpils je slavio sa 4:1 protiv Tukumsa 2000 i možda je blagi favorit i u ovom duelu. Ipak, realniji su golovi a njih bi trebalo da bude barem tri ukupno. Za 3+ kvota je 1.84 u kladionici King.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici King iznosi 13.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.