Tiket dana (subota, 13.07.2024)

Tiket dana

S obzirom da je subota ponuda i nije nešto posebno bogata. Čekamo sutrašnje finalne mečeve na EURU i KOPA Amerika, a već od narednog vikenda kreće nekoliko liga. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja predloga.

Sandefjord – Bode/Glimt – 2,3+ @ 1.90 u SuperBet

Aktuelnog prvaka Norveške uskoro očekuju kvaifikacije za Ligu šampiona i njihove ambicije su da završe u grupnoj fazi elitnog takmičenja. Da bi mogli u potpunosti da se posvete tom takmičenju moraće u narednim utakmicama domaćeg prvenstva da budu usšešni i zadrže distancu u odnosu na prve pratioce. Tu pre svega mislimo na Bran koga su deklasirali u prošlom kolu sa 5:1 i pobegli mu na 6 bodova razlike. Ne smeju se potceniti ni Molde i Viking, ali je sva prilika da će pehar ostati na severu zemlje, u vitrinama Bodea, četvrti put u poslednjih pet sezona. Teško će Sandefjord uspeti da uradi nešto više u ovom meču. Domaćin je poslednji na tabeli i sledi mu grčevita bitka za očuvanje statusa. Bez pobede su u poslednjih osam prvenstvenih rundi ali bi osvojen bod na gostovanju Stromsgodsetu u prethodnom kolu mogao da bude najava boljih dana. Oni bi mogli krenuti posle ovog kola a Bode će pokušati da se osveti za remi u prvom međusobnom duelu sezone, tada je Sandefjord odigrao 1:1 na gostovanju kod šampiona. Uz dvojku dodajemo i golove za koje verujemo da će ih biti barem tri. Za kombinaciju 2,3+ kvota je 1.90 u kladionici SuperBet.

FCSB – Univerzitatea Kluž – 1,2+ @ 2.10 u SuperBet

Za FCSB nova sezone je krenula onako kako je završila prethodna, odlično. Osvojili su već prvi trofej, u Super kupu Rumunije su prošlog vikenda ubedljivo pobedili osvajača kupa ove zemlje, drugoligaša Korvinul iz Hunedoare, a start u kvalifikacijama za Ligu šampiona bio je više nego uspešan i u prvoj utakmici su pobedili prvaka San Marina Virtusa sa čak 7:1 kao gosti. Jasno je da tim iz Bukurešta ide dalje ali njima je i cilj grupna faza nekog od kupova a ne samo igranje kvalifikacija. Univerzitatea iz Kluža je zauzela 10. mesto prošle sezone, igrali su plej-aut ali su se izborili za baraž za plasman u Ligu konferencija. Nisu uspeli u toj nameri i poraženi su od imenjaka iz Krajove u finalu plej-ofa i to nakon penala. Jeste tek prvo kolo ali je FCSB već odigrao dva zvanična meča i sigurno je u boljoj formi od svog rivala iz Kluža. Zato predlažemo jedinicu uz bar dva gola domaćina. Za kombinaciju 1,2+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 2.10.

Kruzeiro – Bragantino – 1 @ 2.05 u SuperBet

Brazilska reprezentacija je još jednom razočarala na velikom takmičenju, KOPA Amerika su završili u četvrtfinalu i to ponovo porazom na penale. Za to vreme se igra se prvenstvo ove zemlje i stiglo se do 16. kola. U vođstvu su Palmeiras i Botafogo sa po 33 boda a odlična je i ekipa Kruzeira koja je trenutno šesta sa 26 bodova i utakmicom manje od ostalih timova ispred njih. U goste im dolazi Bragantino u zaostalom meču 16. kola, a Kruzeiro je vezao dve važne pobede, protiv Korintijansa u svom Belo Horizonteu i na gostovanju kod Gremija. Ova ekipa je maksimalna kada igra pred svojim navijačima i na šest odigranih utakmica imaju isto toliko pobeda. Na strani su slavili samo dva puta do sada. Bragantino je sasvim solidan do sada, osvojili su 22 boda u 15 utakmica i trenutno zauzimaju 9. poziciju. U prošloj sezoni Bragantino je bio znatno uspešniji od Kruzeira, na kraju su bili 6. dok je Kruzeiro prvenstvo okončao tek na 14 mestu. Trenutna forma Bragantina ne obećava, posebno kada gostuju, pa su na poslednja četiri gostujuća meča osvojili samo jedan bod ukupno. Zato predlažemo jedinicu na ovom meču u Belo Horizonteu i za pobedu domaćina dobija se kvota 2.05 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici SuperBet iznosi 8.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.