Poslednje provere pred Olimpijske igre: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE i kladi se na Srbiju!

Preuzmi bonus od 6.000 freebet i kladi se na „Orlove“!

Evropsko prvenstvo u fudbalu je gotovo, bliže se Olimpijske igre, pa su sve oči uprte u košarkašku reprezentaciju Srbije.

„Orlovi“ su već odigrali jedan pripremni meč, „počistili“ su selekciju Francuske, a sada je vreme na duele protiv Australije i Sjedinjenih Američkih Država.

„Drim tim“ će biti rival izabranicima Svetislava Pešića i u grupnoj fazi Olimpijskih igara, pa se mora priznati da se Srbija zaista ozbiljno sprema za napad na olimpijsku medalju.

U dva dana gledaćemo dva ispita za „Orlove“, a jedan „ispit“ je i pred ljubiteljima online klađenja. Naime, sportska kladionica Meridian pripremila je sjajan izbor igara, kao i NAJVEĆE KVOTE za sve košarkaške događaje, pa je na vama da pokažete svoje znanje i umeće i osigurate dobitak!

Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujte svoj nalog i nakon toga – na vaš račun stiže 3.000 BESPLATNIH SPINOVA za slot igre, a posle uplate depozita – dobijate i 3.000 RSD za sportsko klađenje, pa tako možete odigrati jedan patriotski tiket.

Kvota na pobedu Srbije je 1.40, dok je kvota na trijumf Australije 2.65.

Dakle, na istoj adresi čeka vas fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 6.000 FREEBET-A, ne propustite ovu priliku jer kada Meridian časti – svi dobijaju!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.