Tiket dana (sreda, 17.07.2024)

Tiket dana

Večeras ćemo saznati preostale učesnike drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Predložene kvote bile su važeće u momentu sastavljanja tiketa.

Struga – Slovan Bratislava – GG3+ @ 1.87 u Primobet

Jako zanimljiv meč odigran je u Bratislavi pre sedam dana. Nisu u Slovanu očekivali da će im makednoski prvak biti tako težak rival i mogu biti sasvim zadovoljni krajnjim rezultatom pošto je do 85. minuta bilo 2:2, a na kraju 4:2 za Slovan. Pokazalo se da Struga nije slučajno postala prvak u Severnoj Makedoniji i iza sebe ostavila Škupi i Škendiju. Problem pred revanš je činjenica da se ne može igrati u Strugi i makedonski predstavnik će Slovake ugostiti u Ohridu. Zato rastu šanse ekipe iz Bratislave da ode dalje u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona a zna se da je njihov cilj plasman u grupšnu faznu makar i Lige konferencija, u kojoj su igrali prošle godine. Dosta je Slovan imao problema tokom prošle sezone ali su i rivali bili nedorasli i na kraju je Dunajska Streda ostala na 15 bodova minusa. Struga mora da napadne Slovake a to će ostaviti prostora za goste. Zato igrajte na golove i predlažemo pogotke na obe strane i najmanje tri ukupno. Za GG3+ kvota je 1.87 u kladionci Primobet.

Dinamo Batumi – Ludogorec – 2 @ 1.79 u Primobet

Ludogorec je 13. puta bio šampiona Bugarske i to u poslednjih 13 godina. Dominacija je krenula 2012. godine i od tada svaka titula završava u Razgradu. Imali su pre dve sezone velikog rivala u CSKA a prošle u Černo Moru, ali nisu dozvolili da pehar promeni vlasnika. I u Evropi su imali mnogo uspeha, dva puta su igrali u grupnoj fazi Lige šampiona i više puta u Ligi Evrope. Prošle sezone su igrali u grupi Lige konferencija, prošli su u nokaut fazu ali ih je tamo zaustavio švajcarski Servet. Ipak, odigrali su čak 20 evropskih utakmica što je neprocenjivo iskustvo ali i izvor finansijske stabilnosti. U prvoj utakmici pobedili su Dinamo iz Batumija na svom terenu sa 3:1. Šampion Gruzije se neće predati u revanšu posebno nakon dobrog rezultata reprezentacije ove zemlje na EURU u Nemačkoj. Popularsnot fudbala svakim danom raste i prvenstvo je sve zanimljivije. Dinamo iz Batumija je, kao aktuelni šampion, tek četvrti posle prvog dela sezone, a ispred njega su Dila Gori, Torpedo Kutaisi i Iberija 1999. Kvalitet je na stranni bugarskog tima, u kome i dalje uglavnom igraju strani, pre svega Brazilci. Za dvojku se u kladionici Primobet dobija koeficijent koji iznosi 1.79.

Petrokub – Ordabasi – GG @ 2.03 u Primobet

Očekivali smo da prvak Kazahstana stekne bar neku prednost posle prve utakmice protiv moldavskog šampiona. Ispostavilo se da je Petrokub čvršći rival nego što se pretpostavljalo i da će Ordabasi morati prolaz da potraži na gostovanju u Moldaviji. Petrokub neće moći da igra na svom terenu u Hinčeštiju, več će Ordabasi morati da ugosti na stadionu Zimbrua u Kišinjevu. Prošle sezone je Petrokub ostavio iza sebe jedan Šerif, tim koji je bio prava senzacija pre dve godine u Ligi šampiona i pobedio je Real u Madridu. Pored titule Petrokub je osvojio i kup, u finalu je pobedio Zimbru. Titula im je bila prva u istoriji a kuup drugi. Ordabasi je prošle godine bio šampion Kazahstana a i sada je lider prvenstva posle 12 odigranih utakmica. Tim iz Šimkenta je bio prvi ispred Astane a malo je nedostajalo da i oni osvoje duplu krunu jer su tek u finalu poraženi od Tobola. S obzirom da je prvi meč završen bez golova, ko pobedi u revanšu ide dalje. Nema više prostora za taktiziranje i očekujemo da će oba tima igrati na pobedu. U takvoj igri moraju da dođu i golovi i naš predlog je GG sa kvotom 2.03 u kladionici Primobet.

PK-35 – Jaro – 2 @ 1.85 u Primobet

Evo i jedne utakmice iz finske druge lige. U goste timu PK-35 u Helsinki dolazi Jaro, ekipa koja je prošču sezonu u drugoj ligi zavrpila na 9. mestu. S druge strane PK-35 je igrai u trećem rangu takmičenja i u finalu plej-ofa za plasman u drugu ligu pobedili su JIPPO tek posle produžetaka. U aktuelnom prvenstvu Jaro je u mnogo boljoj formi ali je i mnogo bolje plasiran. Tim iz Jakobštada je trenutno na drugom mestu, posle serije od četiri uzastopne pobede. Zaostaju za liderom KTP-om tri boda nakon 15 odigranih kola. PK-35 je tek na 8. mestu, predstoji im borba za opstanak a na ruku im ne ide ni to što su u seriji od tri uzastopna poraza u prvenstvu kome su pridodali i jedan u kupu od prvoligaša Hake. U prvom delu prvenstva Jaro je pobedio na svom terenu PK-35 sa 2:1 i očekujemo da pobedi i u prestonici. Za dvojku se u kladionici Primobet dobija koeficijent koji iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Primobet iznosi 12.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.