Vreme je za VIKEND TIKET: Prepiši ovih pet utakmica i uživaj u fudbalskom spektaklu!

Kladi se u Meridianu – budi na dobitku!

Nakon završetka Evropskog prvenstva, fudbal je i dalje glavna tema, a kako su u toku kvalifikacije ua evropska takmičenja i počinje Super liga Srbije – jasno je da nas čeka pravi fudbalski spektakl!

Ove nedelje uživali smo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a sada je vreme za Super ligu Srbije, mada moramo priznati da nas i u Argentini čeka nekoliko uzbudljivih mečeva.

Sve u svemu, iskusni kladioničari znaju da upravo u ovakvim danima mogu „pasti“ fantastični dobici i zato je vreme za novi VIKEND TIKET!

Sportska kladionica Meridian donosi fantastične uslove za online klađenje, tu je široka ponuda, najveće kvote i nestvarni bonusi!

Idemo po redu – za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i verifikujte svoj nalog, jer vas čeka BONUS DOBRODOŠLICE od 6.000 FREEBET!

Naime, nakon registracije dobijate 3.000 besplatnih spinova i to bez uslova, a posle uplate depozita od 300 dinara dobijate i 3.000 sport bonusa! Nakon toga – spremni se za novi tiket sa najvećim kvotama!

Evo i nekih predloga za klađenje:

Napredak – Partizan, dvojka 1.35

Crvena zvezda – Jedinstvo Ub, kec 1.07

Mladost – OFK Beograd, kec 2.20

River – Atletiko Lanus, kec 1.45

Estudiantes – Union Santa Fe, kec 1.85

Kompletnu ponudu za klađenje pogledajte OVDE i ne propustite da uživate u još jednom fudbalskom vikendu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.