Tiket dana (subota, 20.07.2024)

Tiket dana

Od ovog vikenda su u ponudi elitne lige u Srbiji, Švajcarskoj, Poljskoj, Češkoj, Danskoj, Bugarskoj, Sloveniji i Rusiji. Vratili su se i Južnoamerikanci pa je ponuda mnogo, mnogo bolja. Evo predloga za danas uz napomenu da su kvote podložne promenama.

Kalmar – Đurgarden – 2 @ 1.67 u King

Možda je Đurgarden počeo malo sporije, u prvih 5 kola imao je samo dva pobede uz dva poraza i jedan remi. Kasnije su uhvatili ritam i vezali dobar broj pobeda čime su se katapultirali u vrh tabele. U ovom momentu imaju 4 boda manje od vodećeg Malmea ali i meč manje odigran, pa bi ta razlika mogla da realno iznosi samo poen. Posle prvenstvene pauze su dobili oba meča, prvo protiv Norčepinga u gostima a onda i Varnama na domaćem terenu. Kalmar je dosta loše odigrao prvu polovinu prvenstva, iz 14 utakmica prihodovali su svega 13 bodova i samo su dva tima ispod njih. Pozicija na kojoj se sada Kalmar nalazi donosi samo igranje u baražu na kraju sezone, ali je dovoljno vremena da se izvuku sa dna i krenu ka sredini tabele. Međutim, ovaj tim igra jako loše pred svojim navijačima, na sedam utakmica je čak pet puta poražen a ima još samo jedan trijumf i jedan remi. S druge strane Đurgarden je kvalitetniji od svih rivala s kojima je Kalmar igrao kao domaćin i ne treba sumnjati u dvojku. Za pobedu gostiju se u kladionici King dobija koeficijent koji iznosi 1.67.

Sarpsborg – Bran – 4+ @ 2.13 u King

Kikseve Bode/Glimta u poslednje vreme nisu uspeli da iskoriste njegovi pratioci, Molde, Viking i Bran. Tim iz Bergena je u tri prethodna kola, nakon pauze u prvenstvu, osvojio samo dva boda i na taj način propustio priliku da se nađe, možda, i na vrhu. Bran je aktuelni vicešampion Norveške, do tog plasmana su stigli kao povratnici u elitu iz drugr lige i sigurno je da su očekivanja u ovoj sezoni barem tolika, ako ne i veća. Već u četvrtak startuju u kvalifikacijama za Ligu konferencija, rival u drugom kolu je sve samo ne naivan, radi se o holandskom ligašu Go Ahed Iglsima. Prvi meč igra se u Holandiji, u Deventeru. Za razliku od Brana pauza u šampionatu je u potpunosti prijala fudbalerima Sarpsborga. Ovaj tim je do 1. juna bio u lošoj formi, u 12 utakmica osvojili su samo 10 bodova, ali su u dve prethodne utakmice uzeli maksimalnih šest. Pobedili su Havesund u gostima i Rozenborg na svom terenu. Na utakmicama Sarpsborga pada veliki broj golova, na Branovim ne baš toliko, ali pošto će i jedni i drugi juriti trijumf, sada bi moralo da ih bude. Za 4+ kvota je 2.13 u kladionici King.

Samara – Zenit – 2,2+ @ 1.76 u King

Ruska Premijer liga startuje ovog vikenda a osvajač duple krune iz prethodne sezone ekipa Zenita, već je osvojila prvi trofej. U Super kupu su prošle sedmice savladali Krasnodar sa 4:2 i najavili novi pohod na duplu krunu, pošto ruski klubovi ni u ovosezonskoj kampanji ne mogu igrati u Evropi. U toku priprema Zenit je doživeo samo jedan poraz i to od Crvene zvezde na turniru u Sankt Peterburgu. Ekipa Samare je odigrala katastrofalno finiš prošle sezone i serijom loših rezultata znatno pokvarila konačni plasman. Samara je završila na 9. mestu a mogla je mnogo bolje. Nekoliko važnih igrača je otišlo iz Samare ovog leta i nema sumnje da će tim, bar za sada, biti slabiji. Videlo se to i na rezultatima iz pripremnog perioda a protiv Zenita su u poslednjem odmeravanju snaga na svom terenu uzeli bod. Pre toga je Zenit imao pet vezanih pobeda protiv ovog tima. Naš predlog je dvojka uz bar dva gola gostiju. Za kombinaciju 2,2+ koeficijent u kladionici King iznosi 1.76.

Helsinki – Haka – GG @ 1.77 u King

Silno je prvak Finske razočarao u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ispali su već u prvom kolu i to od litvanskog Panevežisa, tima koji je trenutno u prvenstvu ove baltičke zemlje tek na pretposlednjem mestu. Nije uspeo Helsinki da nadoknadi tri gola minusa iz prvog meča, a čak ni da pobedi u revanšu pa je rezultat u prestonici Finske bio 1:1. Sada čekaju rivala za Ligu konferencija, a do tada će pokušati da odbrane titulu jer su iz domaćeg kupa već ispali. Da su u baš lošoj formi pokazao je i poslednji prvenstveni duel koji su izgubili u Tampereu od Ilvesa sa 3:0. Ipak, i dalje su na vrhu tabele, sa istim brojem bodova kao i KuPS i SJK. Odmah iza vodeće trojke je ekipa Hake. Tim iz Valeakoskija je u dva poslednja kola osvojio svih 6 bodova i postigao čak 7 golova. Verovatno su i najprijatnije iznenađenje do sada i HJK-u uopšte neće biti lako. Pored odličnih igara u Veikkaus ligi Haka je sjajna i u Kupu Finske i plasirala se u polufinale najmasovnijeg takmičenja. U prvom delu sezone meč između ove dve ekipe završen je bez pobednika 1:1, a i sada verujemo u barem gol na obe strane. Za GG kvota u kladionici King iznosi 1.77.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici King iznosi 11.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.