Tiket za veče (subota, 20.07.2024)

tiket dana

Evo već bolje ponude i šanse da se digra tiket sa utakmicama u večernjem programu. Predložene kvote mogu biti izmenjene.

Čukarički – Radnički Niš – 1,2+ @ 2.00 u Mozzartbet

Brđani su podbacili prošle sezone i posle dosta vremena ostali su bez Evrope. Verovatno su platili cenu i zbog toga što su igrali na tri fronta i ujedno prvi put bili učesnici grupne faze nekog od evropskih kupova. Nisu se proslavili u duelima sa evropskim timova i upisali su sve same poraze, a nije ih bilo malo. Sada je cilj povratak u Evropu ali je zadatak utoliko teži jer će Srbija od narednog leta imati četiri a ne pet predstavnika. Nišlije su igrale vrlo slabo tokom većeg dela prošle sezone ali su u finišu plej-auta pokazali svoju pravu snagu i bez većih problema izborili opstanak, za razliku od pretprošle godine kada su morali u baraž. Tim sa Banvog Brda uglavnom lako izlazi na kraj sa Radničkim, prethodna tri meča dobili su sa identičnih 2:0, pa bi nešto slično moglo i sada da se dogodi. Za 1,2+ kvota je 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Molde – KFUM Oslo – 1,3+ @ 2.15 u Mozzartbet

Mogao je Molde ozbiljnije da se primakne Bode/Glimtu da je u prethodnom kolu slavio na gostovanju Frederikštadu. Nisu uspeli da zatresu mrežu rivala i utakmica je završena bez pobednika i bez golova. Pred ovaj meč, s obzirom da je Bode slavio u petak, razlika je 8 bodova ali Molde ima ovaj meč sa KFUM-om i priliku da se vrati na 5 bodova minusa. Gosti su novajlije u norveškoj eliti, odlično su odigrali prvu polovinu prvenstva i nalaze se u zlatnoj sredini, na 8. poziciji sa 18 osvojenih bodova. Većinu bodova osvojili su na strani i već imaju četiri gostujuće pobede, što je prosto neverovatno jer na svom terenu još nisu slavili. Igraće tim iz Osla ofanzivno i u Moldeu i ne bi nas iznenadilo da makar daju gol. Ipak, bodovi ostaju domaćinu. Za 1,3+ kvota je 2.15 u kladionici Mozzartbet.

Legija – Zaglebje – 1 @ 1.65 u Mozzartbet

Poljska Ekstraklasa je već godinama jedno od najinteresantnijih ligaških takmičenja. Šampioni se smenjuju kao na traci, a poseldnju titulu osvojila je Jagjelonija i to samo zbog boljeg međusobnog skora sa drugoplasiranim Šljonskom. Slavna Legija je završila na trećem mestu, što i nije toliko loše jer su izborili još jednu evropsku odiseju. Ipak, za navijače Legije sve osim titulu je neuspeh i fudbaleri tima iz Varšave moraju da se potrude da vrate pehar prvaka na koji čeakju već tri godine. Poslednji put su šampioni bili 2021. a onda su prvaci bili Leh, Rakov i Jagjelonija. U Varšavu u prvom kolu stiže Zaglebje. Ova ekkipa je dva puta bila prvak svoje zemlje a poslednji put je to bilo 2007. godine. U prošlom šampionatu završili su na 8. mestu što je relativan uspeh. Legija je dobila poslednjih osam mečeva protiv Zaglebja i verujemo da će i deveti. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.65.

Vintertur – Sent Galen – GG4+ @ 2.40 u Mozzartbet

Prethodna Super liga Švajcarske bila je sasvim solidna za obe ove ekipe Vintertur je u svojoj drugoj sezponi u eliti uspeo da se plasira u plej-of i na kraju završi kao šesti i za jednu poziciju izgubi plasman u Evropu, po prvi put u svojoj istoriji. To peto mesto zauzeo je baš Sent Galen i ovaj tim će igrati u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Već u četvrtak igraju prvi meč drugog kola kvalifikacija a protivnik će im biti kazahstanski Tobol, koji stiže u Švajcarsku. U prošlom prvenstvu prvi put se igrao plej-of i plej-aut, a pošto su oba tima bila u gornjoj polovini međusobno su se sastali četiri puta. Dva puta je slavio Sent Galen, jednom je bilo nerešeno a samo je prvo odmeravanje snaga pripalo Vinterturu. Primetno je bilo da je golova bilo kao pleve i palo ih je ukupno 17, više od 4 po meču. Očekujemo da ih i sada bude barem četiri i da se trsu obe mreže. Za GG4+ kvota je 2.40 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 17.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.