Tiket dana (nedelja, 21.07.2024)

Tiket dana

Možemo biti zadovoljni današnjom ponudoma ona će svakog narednog vikenda biti sve bolja i bolja. Predložene kvote važile su u trenutku pisanja predloga.

Havesund – Viking – 2 @ 2.00 u SuperBet

Posle svojih pobeda ali i loših rezultata vodećeg Bodea, ekipa Brana se vratila u trku i za titulu u Norveškoj. Trenutno jesu četvrti na tabeli ali imaju meč manje od lidera i samo 5 bodova minusa. Tim iz Stavangera je posle pauze pobedila na tri vezana meča, protiv Rozenborga i Kristijansunda na svom terenu ali i na gostovanju KFUM-u u Oslu. I pre mini pauze imali su niz dobrih rezultata pa ukupno gledano imaju 5 pobeda i jedan remi u poslednjih šest prvenstvenih rundi. Havesund je tik iznad crte i sigurno će se boriti za opstanak do kraja sezone. Ova ekipa je osvojila samo jedan bod u prethodna tri kola ali je taj bod stigao sa gostovanja odličnom Branu u Bergenu u prošloj rundi. Viking je oba prošlosezonska duela sa Havesundom dobio rezultatom 2:0, a očekujemo da i sada slave na ovom gostovanju. Za dvojku se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji iznosi 2.00.

Mariehamn – SJK – 2 @ 1.75 u SuperBet

Čini se da je SJK tim u najboljoj formi od svih koji se nazlaze u vrhu tabele. VPS i Ilves su potpuno ispali iz forme a KuPS i Helsinki ne liče na sebe. Ovo je fenomenalna šansa za ekipu iz Seinajokija da se osami na vrhu tabele, na kome su sada sa Helsinkijem i KuPS-om uz isti broj bodova. Ujedno je SJK uspeo da se plasira u polufinale domaćeg kupa i tamo će za rivala imati KuPS. U poslednja četiri kola imaju tri pobede i jedan remi, svaki meč bio je uz dosta golova a u ovom intervalu SJK je slavio tri puta u kupu, i to su redom uspeli da eliminišu Ilves, VPS i Oulu, sve same prvoligaše. Mariehamn se ne može podičiti dobrom formom ali ni rezultatima u aktuelnoj sezoni. U dva prethodna kola izgubili su na svom terenu od Helsinkija i Hake i na tabeli su se spustili na 8. mesto sa minimalnim izgledima da se plasiraju u plej-of nakon 22 redovna kola. Ipak, Mariehamn je silno zadužio SJK pobedivši ga u prvom delu sezone u Seinajokiju sa 2:0. Očekujemo da sada slavi SJK i predlažemo dvojku sa kvotom 1.75 u kladionici SuperBet.

Tekstilac – Vojvodina – 2 @ 1.60 u SuperBet

Debitant u eliti će na svom premijernom nastupu za protivnika imati novosadsku Vojvodinu. Tekstilac je iz Odžaka ali neće igrati domaće utakmice u svom mestu već će sada Lale ugostiti u Bačkoj Palanci. Po mnogima je Tekstilac prvi kandidat za ispadanja ali je prvenstvo dugo i sigurno tim iz Odžaka ne treba unapred otpisivati iako je plasman u elitu stigao malo i nenadano. U baraži-u su bili uspešniji od Javora i Ivanjičane poslali u Prvu ligu Srbije. Vojvodina se odlično pojačala i mogla bi u ovoj sezoni da bude veliki konkurent Zvezdi, Partizanu i TSC-u. Novi plasman u Evropu je obaveza ali i napad na neki trofej, makar i u Kupu Srbije. Nisu imali sreće u žrebu za kvalifikacije za Ligu konferencija i već prvi rival biće im slavni Ajaks. Prvi meč se igra već u četvrtak u Amsterdamu i možda je ta činjenica jedina šansa Tekstilca u ovom meču pošto će Voša sigurno više misliti od Kopljanicima. Čak i da bude tako razlika u kvalitetu je velika i sve osi dvojke bila bi prava senzacija. Za pobedu gostiju dobija se koeficijent 1.60 u kladionici SuperBet.

Al Masri – Arab Konstraktor – 1 @ 1.72 u SuperBet

Što se Al Masrija tiče oni su svakim danom sve bliži osvajanju trećeg mesta u egipatskoj Premijer ligi i plasmanu u Kup konfederacija. Tim iz Aleksandrije je to u potpunosti zaslužio dobrim igrama tokom cele sezone i maksimalno je iskoristio nešto lošija izdanja, pre svih, Zamaleka ali i još nekih poznatih ekipa. Zamalek je i dalje njihov najozbiljniji rival za treće mesto i pored zaostatka od 9 bodova. Naime, Al Masri ima tri utakmice više odigrane od ekipe iz Kaira i ako bi Zamalek dobio ta tri meča izjednačili bi se na tabeli. Zato Al Masri nema drugi izbor nego da pobeđuje u preostalih pet utakmica, koliko je njima ostalo do kraja sezone. Arab Konstraktor je još jedan tim iz Kaira, ali je kvalitetom daleko od onih najboljih Al Ahlija i Zamaleka. Nalaze se u zoni ispadanja i biće veliki uspeh ako uspeju da izbegnu najgore i selidbu u niži rang. Nalaze se na 16. mestu, prvom ispeod crte ali i sa 5 bodova manje od tima ispred njih. Najveći problem su loši rezultati ove ekipe i Arab Konstraktor je u poslednja četiri kola osvojio samo jedan bod. U prvom delu sezone Al Masri je slavio u međusobnom duelu sa 1:0, a sada bi to morao da uradi i lakše. Za jedinicu je kvota 1.72 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici SuperBet iznosi 9.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.