Tiket za veče (subota, 27.07.2024)

tiket dana

Ponuda je svakim danom sve bolja i ponovo imamo dovoljno materijala i za večernji tiket. Predložene kvote važile su u momentu pisanja predloga.

Anderleht – Sent Trojden – 1,2+ @ 1.62 u SuperBet

S obzirom da je u pitanju tek prvo kolo u belgijskoj Župiler ligi teško je tvrditi unapred ko je već sada u dobroj formi. Međutim, Anderleht je odigrao odličnu prethodnu sezonu, na kraju je bio treći i samo zbog dva poraza u dva poslednja kola ostao je bez kvalifikacija za Ligu šampiona. U pripremnom periodu su igrali dobro, uskoro će i na evropsku scenu i svakako da žele trijumf na startu sezone u kojoj planiraju da napadnu titulu. Sent Trojden je stabilan prvoligaš, prošle sezone su bili u sredini tabele a i u aktuelnoj sezoni bi bili zadovoljni takmvim učinkom. U Briselu je u februaru Anderleht pobedio Sent Trojden sa 4:1 a bio je bolji i kao gost u prvom delu sezone. Uz jedinicu dodajemo i dva gola ”ljubičastih”. Za 1,2+ kvota je 1.62 u kladionici SuperBet.

Sepsi – Dinamo Bukurešt – GG3+ @ 2.20 u SuperBet

Rumuni su već stigli do trećeg kola a posle dve runde maksimalan učinak ima samo tim Sepsija iz Sfantul Georgija. Pobedio je bivši osvajač Kupa Rumunije u prva dva kola Poli Jaši na svom terenu i Goriju Buzau na strani i tako maksimalno iskoristio nešto lakši raposred na startu. U trećem kolu za rivala imaće slavni Dinamo iz Bukurešta koji je u velikim finansijskim probemima i do pre dve godine je igrao i u drugoj ligi. Prošle sezone su Crveni psi tek u baražu obezbedili opstanak ali su zato sasvim solidno otvorili novo prvenstvo. Posle tesnog poraza u Klužu sa 3:2 u drugom kolu je Dinamo ubedljivo pobedio Petrolul sa 4:1 na svom stadionu. Na klupi Dinama je iskusni Hrvat Željko Kopić i primetno je da ekipa iz Bukurešta igra na gol više. Dali su već 7 pogodaka i mogli bi neki i Sepsiju, kipi koja će se boriti za najviši plasman. Za GG3+ kvota je 2.20 u kladionici SuperBet.

Bazel – Lugano – T22+ @ 2.30 u SuperBet

Sva je prilika da ni ovo neće biti sezona u kojoj bi Bazel mogao da se vrati u sam vrh švajcarskog fudbala a kamoli na sam vrh. Poseldnjih pest godina dominira Jang Bojs, uzeli su ”mladi momci” pet titula i samo je Cirih uspeo da prekine njihovu vladavinu jedne sezone. Bazel čak nije igrao ni plej-of, koji je ustanovljen prošle sezone i završio je u donjoj polovini tabele. U prvom kolu su poraženi od Lozane sa 3:2 i sa dosta pritiska na plećima dočekuju vicešampiona Lugano. Gosti su pobedili na startu Grashopers sa 2:1 i nakon toga su igrali prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Protiv Fenerbahčea su dobro počeli ali su na kraju poraženi sa 4:3 i imaće male šanse da nadoknade to u Istanbulu. Vidi se da Lugano igra na gol više dok odbrna Bazela ne uliva poverenje i naš predlog je zato gost daje dva gola. Za T22+ kvota je 2.30 u kladionici SuperBet.

Viđev Lođ – Leh – 1x @ 1.75 u SuperBet

Nekada slavni Viđev je pre tačno 10 godina ispao iz poljske elite i trebalo mu je punih osam godina da se vrati na veliku scenu. U međuvremenu su bili i u trećoj ligi što je bilo potpuno potonuće tima koji je igrao i u Ligi šampiona svojevremeno. Stvari se polako popravljaju, navijači su veliki adut tima iz Lođa i oni su prethodnu sezonu okončali na 9. mestu bez problema oko opstanka. Želja je da se napravi korak više u novom prvenstvu, u prvom kolu su osvojili bod na gostovanju kod Stala iz Mjeleca i pred svoje navijače izlaze prvi put u meču sa Lehom iz Poznanja. Gosti su bili 8 puta šampioni Poljske, poslednji put pre dve godine, ali su prošlu sezonu okončali na 5. mestu i ostali bez evropske vize. Na startu su pobedili Gurnjik sa 2:0 ali sve nije išalo baš glatko. Poveli su sa bele tačke i trijumf overili tek duboko u nadoknadi. Zato nams e čini da bi Viđev mogao da ostane neporažen u duelu sa nešto kvalitetnijim gostima i predlažemo duplu šansu na domaćina. Za 1x kvota je 1.75 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici SuperBet iznosi 14.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.