Subotnji spektakl u Lilu i Parizu: Evo zbog koga je Srbija danas na nogama!

Isprati Igre u Meridianu!

Subota je rezervisana za sprske olimpijce – čeka nas fantastičan dan prepun uzbudljivih utakmica!

Ove subote na teren će košarkašice, odbojkaši, vaterpolisti i košarkaši! Malo li je?

Jasno je da nas očekuje pravi sportski spektakl, a uz to moramo dodati i omiljenu poslasticu svih ljubitelja sportova – online klađenje!

Košarkašice Srbije su do sada upisale dve pobede, a danas se sastaju sa selekcijom Španije. Ova dva tima odmerila su snage i na prethodnim Olimpijskim igrama, a tada je Španija slavila rezultatom 85:70. Dakle, vreme je za revanš! Marinine lavice ciljaju medalju, a za tako nešto je potrebno pobeđivate najjače. Kvota na trijumf Srbije je 1.90, a ukoliko odlučite da se UŽIVO kladite na ovaj meč – možete osvojiti i do 5.000 dinara bonusa!

Nakon ovog duela, selimo se na odbojku. Naši momci sastaju se sa Kanadom, i važiza blage favorite. Nisu odbojkaši Srbije najbolje startovali na oovm turniru, ali svakako – nema ni govora o predaji. Kada se radi o današnjem susretu, kvote su i te kako zanimljive – na pobedu Srbije kvota je 1.83, dok je kvota na trijumf Kanade 1.84.

Veče otvaramo vaterpolom i to susretom Srbije i Francuske. „Delfini“ su pod pritiskom, ukoliko žele da ostvare prolaz u nokaut fazu, moraju da pobede Francuze, a to nije lak zalogaj. Kvota na pobedu Srbije je 2.35.

I za sam kraj ove uzbudljive subote čeka nas još jedan košarkaški duel, ovog puta muški – Srbija se bori protiv Južnog Sudana. Pešićevi izabranici su u drugom kolu upisali pobedu protiv Portorika, pa se očekuje da nastave u istom ritmu. Bez sumnje, veliki su favoriti u ovom duelu, pa je kvota na njihovu pobedu 1.10.

Kompletnu ponudu za online klađenje možete pogledati OVDE, a pre toga ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer vas čeka fantastičan bonus dobrodošlice od 6.000 freebet-ova!

Nakon registracije i verifikacije naloga čeka vas 3.000 besplatnih spinova, a posle uplate depozita stiže od 300 dinara, stiže još 3.000 dinara za sportsko klađenje!

Iskoristite igre u Meridianu i fantastične bonuse i uživajte u sportskom spektaklu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.