Tiket dana subota (03.08.2024)

I bez najjačih evropskih liga ponuda je ove subote sasvim dobra. Igra se u mnogim zemljama već ali su rezultati na početku sezone često iznenađujući. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Mitjiland – Olborg – 1,3+ @ 1.88 u Mozzartbet

Danski prvak krenuo je dosta skromno u odbranu titule. Mitjiland je u prva dva kola uzeo dva boda, remizirao sa Orhusom i Nordsjelandom, ali je oba meča igrao na strani. U kvalifikacijama za Ligu šampiona nisu imali mnogo problema sa Santa Kolomom iz Andore, a posle 0:3 u Andori u Herningu su slavili samo sa 1:0, jer nije ni biilo potrebe za ubedljivijim trijumfom. Sada kreću već ozbiljni rivali na putu ka grupnoj fazi elitnog takmičenja a prvi je mađarski prvak Ferenvaroš. Mađari dolaze u Herning već u utorak a osam dana kasnije Mitjiland putuje u Budimpeštu. Pre okršaja sa Fradijem Mitjiland mora da pokuša da zabeleži prvu pobedu u šampionatu. U goste im dolazi povratnik u Super ligu OLborg, nekadašnji šampion ove zemlje. Ispadanje Olborga bilo je veliko iznenađenje ali su uspeli u nameri da se ekspresno vrate u društvo najboljih. U prva dva kola Olborg je osvojio 3 boda, izgubili su u Farumu od Nordsjelanda ali su pobedili Silkeborg na svom terenu. Naš predlog je jedinica uz barem tri pogotka na meču. Za 1,3+ kvota je 1.88 u kladionici Mozzartbet.

Lahti – Helsinki – 2,2+ @ 1.62 u Mozzartbet

Bliži se kraj regularnog dela sezone u finskoj Veikkaus ligi. Na vrhu je branilac titule Helsinki koji ima isti broj bodova kao i vicešampion KuPS ali i meč više odigran. Nema sumnje da će se ova dva tima ponovo boriti za titulu, ali je velika verovatnnoća da će im se pridružiti i SJK. Tim iz Seinajokija je podbacio u poršlom kolu kada je na svom terenu igrao nerešeno sa poslednjeplasiranim Lahtijem a rezultat je bio nestvaran, na kraju je glasio 5:5! Nije bilo dovoljno mesta na semaforu za sve strelce ali je za Lahti mala uteha to što su dali pet golova kada nisu osvojili tri boda. Sa ovim jednim ostali su na začelju tabele i čekaju plej-aut i šansu da pobegnu od zlehude sudbine. Lahti ima samo jednu pobedu u prvih 17 kola, nju su ostavrili još 12. maja u duelu sa Mariehamnom i teško je očekivati da drugu mogu zabeležiti protiv šampiona. Uz dvojku dodajemo i dva gola gostiju jer je Lahti i u Seinajokiju pokazao da ima poroznu odbranu. Za 2,2+ kvota je 1.62 u kladionici Mozzartbet.

Lugano – Servet – GG3+ @ 1.80 u Mozzartbet

Ova dva tima su na neki način obeležila prethodnu sezonu i pored činjenice da je Jang Bojs stigao do još jedne titule, pete u poslednjih 6 godina. Lugano je postao vicešampion, na taj način dobio je priliku da se oprobra u kvalifikacijama za Ligu šampiona ali su stali već na prvoj prepreci jer je od njih u dva meča bio bolji turski Fenerbahče. Daleko od toga da je Lugano bio u podređenom položaju u te dve utakmice, u obe je vodio i silno su namučili novi Murinjov tim. Sada se sele u kvalifikacije za Ligu Everope i već u četvrtak igraće sa beogradskim Partizanom prvi meč. Servet je na kraju prole sezone bio treći, to je jedno mesto slabije nego godinu ranije, ali su zato osvojili Kup Švajcarske u čijem su finalu bili bolji baš od Lugana. Servet je odigrao već tri prvenstvena meča i sva tri je dobio pa je ekipe iz Ženeve na vrhu tabele. Lugano je u obe odigrane utakmice pobedio, prvo Grashopers a onda i Bazel, i neće biti iznenađenje ako se ove dve ekipe na kraju pitaju oko titule pošto su ”mladi momci” daleko od ranijeg kvaliteta. Ovde očekujte vatromet, golova posebno, a naš predlog je GG3+ sa kvotom 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Farul – Poli Jaši – 1,0-3 @ 2.20 u Mozzartbet

Verovali ili ne ekipa Farula, prvaka Rumunije pre dve godine, još nije dala gol u šampionatu a odigrana su tri kola. Istina nisu na ”nuli” kada su bodovi u pitanju, bez golova su igrali sa Ocelulom na strani, ali su zat poraženi od dva buta na svom terenu, od novajlije Uniree iz Slobocije i Botošanija. Oba puta gubili su sa po 1:0, pa je odbrana ”nameštena” ali napad je potpuno zatajio. U Konstancu dolazi Poli Jaši, tim koji se tek pobedama u poslednja dva kola prethodnog prvenstva spasio ispadanja. Gosti su tek malo bolje startovali, ostvarili su trijumf u duelu sa Botošanijem ali su poraženi od Sepsija i novajlije Glorije Buzau. Ovo je druga vezana sezona u eliti za Poli Jaši jer su jedan period od sedam, osam godina proveli u drugoj ligi. Farul jednostavno mora da pobedi iako je daleko od oniš šampionskih dana. Najbitnije je da prorade napadači i, za početak, postignu makar jedan gol. Uz jedinicu dodajemo i igru na mali broj golova, što bi trebalo da bude izvesno. Za 1,0-3 koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.20.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 12.06.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.