Tiket za veče (subota, 10.08.2024)

tiket dana

Pojačala se ponuda i sada nije problem sastaviti tiket ni sa utakmicama koje kreću u večernjim časovima. Ovo je preostalo. Kvote su važile u momentu pisanja teksta.

Anderleht – Leven – 1 @ 1.75 u SuperBet

Izgleda da je došlo vreme da velikan iz Brisela napadne titulu u upiler ligi pole dosta godina. Jeste Anderleht bio odličan i prošle sezone ali se nekako stidljivo uključio u trku tek u plej-ofu i na kraju je pehar završio u Brižu. U prva dva kola Ljubičasti su pobedili, doduše oba puta uz dosta muka. Na svom terenu su Sent Trojden srušili tek u sudijskoj nadoknadi a onda su sa 2:1 slavili u Antverpenu kod šampiona Belgije od pre dve godine. Dobro je startovao i Leven, za njihove standarde odlično. Imaju četiri boda iz prva dva kola i prepuni samopoudanja idu u prestonicu. Ipak je Anderleht favorit a ni kvota nije loša. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji iznosi 1.75.

Iverdon – Jang Bojs – 2 @ 1.80 u SuperBet

Već početak sezone nagoveštava nam selidbu pehara iz Berna. Jang Bojsi su jako loše otvorili ovo prvenstvo i posle četiri utakmice na kontu imaju samo jedan bod. Ne pamtimo kada su ”mladi momci” počeli sezonu sa tri vezana poraza. Pobeđivali su ih Sion, Servet i Sent Galen i tek prošle sedmice su stigli do jednog remija, protiv Ciriha na svom terenu. Svi su u šoku, iz tima nije bilo egzodusa, promenjen je samo trener, i pravo je pitanje kako će se Jang Bojsi snaći u kvalifikacijama za lIgu šampiona, a za desetak dana izlaze na evropsku scenu. Nije ni Iverdo bio bolji na početku ali oni i nemaju neke veće ambicije osim opstanak. Poraženi su od Ciriha i Serveta ali su uzeli bod na teškom gostovanju u Vinterturu. Poslednji je čas da se Jang Bojsi uozbilje i mi verujom u njih. Za dvojku se dobija kvota 1.80 u kladionici SuperBet.

Velež – Železničar – 1 @ 2.05 u SuperBet

Nekada su dueli Rođenih i Želje bili spektakl u bivšoj Jugoslaviji ali i sada imaju svoju težinu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Sada se sastaju već u drugom kolu mada je za Velež ovo prva prvenstva utakmica ove sezone. Kao trećeplasirani tim iz prethodne igrali su u kvalifikacijama za Ligu konferencija i obrukali se protiv Inter Eskaldesa iz Andore. U letnjoj pauzi ostali su bez trenera Klafurića koji je preuzeo TSC iz Bačke Topole i sigurno da je potrebno vreme da se igrači priviknu na novog stratega Čanadija. Novog šefa struke ima i njihov rival Željezničar, tim sa Grbavice sada predvodi Denis Ćorić ali premijera nije bila uspešna. Poražen je Željo na svom terenu protiv Širokog Brijega i već u drugom kolu Plavi imaju pritisak osvajanja bodova. Oba tima traže iskupljenje a tada je najteže igrati. Po nama će presudtiti pune tribine u Mostaru i predlažemo jedinicu sa kvotom 2.05 u kladionici SuperBet.

Slajgo – Šelburn – 2 @ 2.30 u SuperBet

Može se reći da je ovo jedna od prvih meč lopti za fudbalere Šelburna. Naravno, ona im neće doneti titulu ali bi ih pobeda znatno približila cilju. Veliku zahvalnost moraju uputiti Dandalku koji je u petak uveče osvojio bod na gostovanju u Deriju pa je sada razlika u odnosu an Deri Siti smanjana na dva boda ali sada Šelburn ima i dve utakmice manje odigrane. Do kraja prvenstva u Republici Irskoj ostalo je još desetak kola, mnogo je to utakmica a još se u poslednjem kolu sastaju Deri Siti i Šelburn u Deriju. Sve ukazuje da bi to mogao biti meč za trofej i sumnjamo da bi se takav scenario svideo bilo kome u Šelburnu. Posle ispadanja od Ciriha u kvalifikacijama za Ligu konferencija Šelburnu su ostala samo domaća takmičenja i kreću po duplu krunu. Slajgo Roversi su tim koji se bori za Evropu, trenutno su šesti ali imaju samo tri boda manje od trećeplasiranog Voterforda. Pobedili su na svom terenu i Šamrok i Deri, ali Šelburn ima imperativ pobede i verujemo da će slaviti u Slajgu. Za dvojku se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji iznosi 2.30.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici SuperBet iznosi 14.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.